deg napisał/a: |
Kochani ludzie tego świata!
Pomóżcie mi proszę przekonać BigBrada, że najlepszym sposobem na życie jest codzienne picie szklanki rozpuszczalnika nitro bezpośrednio przed śniadaniem. Jeśli ktoś nie chce pomóc - niech nie pisze. BigBrad - teraz rozumiesz? Też na siłę nie chcę Cię zmuszać. BTW: Sorki, za nierozsądne porównianie wiary w Boga i picia rozpuszczalnika nitro ![]() |
BigBrad napisał/a: |
czekam w dalszym ciągu bo jak do tej pory nie przedstawiłeś racjonalnej przyczyny dla której miałbym zrezygnować z Wiary w Boga oraz w zaprzestaniu mówienia głośno o tym iż ja Wierzę a to czy ktoś dzięki mnie uwierzy lub nie sprawę tą reguluje Pismo Święte w którym napisane jest żeby ktoś kto wierzy podzielił się tym z kimś kto nie wierzy ja tak robię i mam do tego prawo i powtarzam raz jeszcze ja nic nie robię na siłę i proszę Kochanych Ludzi tego Świata aby pomogli to zrozumieć Degowi lub Degiemu sorry nie wiem jak się odmienia twa xywa ![]() |
Cytat: |
może ktoś zechce autorowi tego tekstu zrozumieć że Bóg jest ja wyczerpałem wszystkie swoje argumenty |
Pan_Feanor napisał/a: |
Jak możesz w kilku zdaniach (bez eseji) udowadnić isnienie boga ? |