blackLady napisał/a: |
Po pierwsze primo, było juz multum takich tematów
Po drugie primo na wiedza dziecionline pisze w jakim wieku pojawia sie okres. Po trzecie primo u każdego jest inaczej,jeśli nie masz śluzu to tak szybko nie dostaniesz Po czwarte i ostatnie primo ja dostałam w wieku 11 lat i chyba 2 miesięcy ![]() |
Marcia10 napisał/a: |
W jakim roku życia mieliscie okres? |
Gabra napisał/a: |
a ja jeszcze nieee maaam :p |
kradziejka napisał/a: |
yyy niepamiętam ide sie matki spytać... no mam - kwiecień 04. czyli 13 lat i 10 miesięcy |
codi napisał/a: |
A ja miałem okres w wieku 12 lat xDD ![]() |
Naomi napisał/a: | ||
Jakich my się ciekawych rzeczy dowiadujemy XD Jakich podpasek używasz bejbe ![]() Trzezba się poradzić dośwaidczonego faceta, nie ? ![]() ![]() Sorry za Offtopa =} |
blackLady napisał/a: |
W szkole nas okłamują,podobno facet nie może miec okresu,a jednak! Gdzie umieszczasz tampony? |
Agnieszka napisał/a: |
miałam 14 lat czyli w tym roku, a zreszta kazdy ma ineczej wiec ty mozesz miec teraz mozesz miec za rok mozesz miec za 3 lata. Codi... hmmm w uchu? ciekawe... zmien sobie plec w profilu:) |
Tsej napisał/a: |
mam 19 lat i zaraz mnie wkurzy to "pozdro"
i jakoś dotąd nie zdażyło sie mojej zacnej osobie miec okresu, czy to oznacza ze "ja" jestem w ciąży??????????? |
i jakoś dotąd nie zdażyło sie mojej zacnej osobie miec okresu, czy to oznacza ze "ja" jestem w ciąży??????????? |
Marcia10 napisał/a: |
Pytam sie, poniewaz chcialabym sie upewnic kiedy ja moge sie go spodziewac. |