Cytat: |
Petycja!!!
W imieniu swoim i pozostałych fanów Metallicy zwracam się z prośbą o sprowadzenie tego niepowtarzalnego wręcz legendarnego zespołu ponownie do Polski. Metallica to zespół cieszący się wciaz niegasnącą popularnością w Polsce i na całym świecie a fani z całej Polski, oraz osób, które nie maja mozliwości na koncert w Warszawie, nadal nie mogą doczekać się kolejnego koncertu tego wspaniałego zespołu. Twój głos może przeważyć szalę. Jeżeli macie znajomych, którzy również lubią Metallice lub wybrali by się na taki koncert to proszę Was, namówcie ich do podpisania tej petycji. Im więcej podpisów zbierzemy, tym lepiej dla nas. Może coś razem zdziałamy! Wszystko jest bardzo proste. Wystarczy kliknąć 'jestem za' i aktywować link. Tak niewiele za tak wspaniały koncert |
Tsej napisał/a: |
i bardzo dobrze himi ![]() |
Cytat: |
Oliwia Kasprzyk
01-853 Warszawa akyrah@interia.pl |
panienka_wierzba napisał/a: |
eee
moze zamiast komus uniemozliwiac pojscie na koncert =/ dalibyscie im mozliwosc zapewne jesli cos co Ty lubisz a oni uważają za gowno rowneiz by podpisali ;/ [cenzura] jestes po *ciach* |
elfkaNenar napisał/a: |
No cóż panu Himitsu raczej żadko odpowiada to czego slucham |
Himitsu napisał/a: | ||||
No właśnie :] Również by podpisali :] I ja też również podpisałem. I chciałbym wiedzieć, co było w tym ciachu :] Intrygujące :] Btw, jeśli wszyscy fani Metallici mieliby reagować tak jak szanowne panie, to tam w ogóle nie powinno być opcji Jestem przeciw. Poza tym nie do końca wczytałem się w instrukcję, i z tego co zrozumiałem potwierdzenie oddania głosu odbywa się dopiero po kliknięciu odpowiedniego linka w mailu... a mi się na maila nie chce odpowiadać chwilowo :] Więc proszę się nie denerwować jeśli łaska ![]() Btw2, po kim jak po kim, ale akurat po Was dwóch bym się takich reakcji nie spodziewał, dziewczęta. Niemiło mnie rozczarowałyście. EDIT: No i bym zapomniał, no. Odnośnie słów elfki:
Jakoś nie pamiętam, kiedy nie podobało mi sę coś jeszcze z Twojego repertuaru. Więc jeśli mogłabyś przypomnieć, byłbym wdzięczny :]. |