Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - lece do NY na 2 miesiace

katrina - Sro 18 Maj, 2005 15:34
Temat postu: lece do NY na 2 miesiace
wiem ze to fajne i wielka szansa dla mne ale mam chlopaka ktorego kochammmm nad zycie i z ktorym jestem juz 1rok i 2 miesiace mojego wspanialego zycia Love . ale boje sie tensknoty ze nie bede mogla funkcjonowac bez niego bez jego obecnosci zapachu,caluskow Love i wogle boje sie go zostawic. Love wiem ze mnie nie zdradzi i nic w podobie. ale nie wiem czy serduszko mi wytrzyma Love Love Love Love
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 16:12
Temat postu:
juz widzialam na paru forach posty panny ze wyjezdza do NY i boi sie o chlopaka.. nie wiem czy ma to jakis zwiazek ale gdzies bylo pisane ze mysli zeby powiedziec starym ze jest w ciazy itd.. no ale nie wazne.. jezeli jest to prawdziwa milosc to przetrwa.. i jak wrocisz chlopak bedzie na ciebie czekal steskniony.. a jezeli zwykle zauroczenie to sie niestety rozpadnie.. rozstanie bedzie dla was taka proba.. i oby wam sie udalo.. ale moze sproboj porozmawiac z rodzicami zeby np pojechal z wami..
katrina - Czw 09 Cze, 2005 10:56
Temat postu:
w sobote juz lece buuu bede tensknic!!
Shaleniec - Czw 09 Cze, 2005 17:44
Temat postu:
ja bym sie nie przjemowala az tak chlopakiem.. ejsli kcoha to poczeka! wyjazd do NY to dla ciebie wielka szansa. =]
Elly - Czw 09 Cze, 2005 20:09
Temat postu:
katrina napisał/a:
w sobote juz lece buuu bede tensknic!!

nei będzie mi ciebie brakowac Twisted Evil

Jako kocha to poczeka ten twój chlopak
nasty_girl - Pią 10 Cze, 2005 07:41
Temat postu:
shaleniec nie psuj jej chumoru.. nie zdradzi nie zdradzi.. bedzie czekal z utesknieniem, baw sie dobrze
Shaleniec - Pią 10 Cze, 2005 07:47
Temat postu:
i tak juz tego nie zdarzy przeczytac =P
nasty_girl - Pią 10 Cze, 2005 14:08
Temat postu:
nowy jork to nie jakas puszcza.. neta tam maja.. skad wiesz czy nie bedzie miala do niego dostepu:P
sylvia - Pon 13 Cze, 2005 20:59
Temat postu:
Moja siostra też leciała rok temu do NY I miala/ nadal ma chłopaka tyle że ona tam była jakieś 4 miesiące i wytrzymali/ są już jakieś 4 lata Smile Ona ma teraz 20! gDALI Przez gg, telefon itp.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group