O Forum - A może zlot we Wrocku?? Sztona - Czw 19 Maj, 2005 13:32 Temat postu: A może zlot we Wrocku??
Może by tak zlocik we Wrocławiu?
Naprzykład 1 czerwca albo 30 maja? Albo w sierpniu? Kiedy?
I kto chce?
Ankiera trwa 10 dni i 03 godziny
Sztona Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 14:20 Temat postu:
Gratulacje pomysłowości =] nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 15:13 Temat postu:
jestem za.. ale w sierpniu.. Elun - Czw 19 Maj, 2005 15:33 Temat postu:
no wreszcie przyszedl czas na wroclaw
mi tam obojetne kiedy, byle w jakis weekend albo wolne.
i chetnie sobie przyjde mroweczka - Czw 19 Maj, 2005 17:09 Temat postu:
Nie chcę się czepiać,ale takich tematów jest mnóstwo...Nie lepiej zrobić jeden, wspólny i tam proponować miejscowości zlotów? nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 17:38 Temat postu:
mroweczka byl 1... i bylo: zrobym zlot tu, zrobmy zlot tam i w koncu nikt sie nie dogadal, nic z tego nie wyszlo bo kazdy tylko pisal zeby w jego miescie a tu przynajmniej kazdy napisze czy ma mozliwosc przyjechania do konkretnego miasta.. Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 11:57 Temat postu:
A może ToJa założy oddzielny poddział w O FORUM o zlotach...
Tylko wchodze na forko a tu: zlot w trójmieście, Wrocławiu, Białymstoku.... przesada Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 14:19 Temat postu:
może zlot pod moim domem?
-_-'' EU07 - Sob 21 Maj, 2005 16:20 Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
A może ToJa założy oddzielny poddział w O FORUM o zlotach...
Tylko wchodze na forko a tu: zlot w trójmieście, Wrocławiu, Białymstoku.... przesada
No i oczywiście w SZCZECINIE! Jak mogłaś pominąć to najpiękniejsze polskie miasto! Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 16:42 Temat postu:
olsztyn olsztyn!!! buahahahaha
mial być zjazd ogólnopolski a wy sie martwicie tylko o własną dupe:/ nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 19:06 Temat postu:
nie wiem troszke po co tworzyc takie tematy, no bo przeciez kazdy chyba wie kto jest z jego miasta albo okolic i moze sie na pw ustawic bo spotkanie 2-3 osob nie mozna nazwac zjazdem forum, no a jak widac tutaj nie da sie dogodzic wszystkim i na zjadz forum chyba nie ma co liczyc..