Dzieci OnLine

Programowanie - gg!!

Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 22:29
Temat postu: gg!!
wiec mam problem bo miałam formatowany dysk i teraz tyłek zimna bo mi sie gg nie chce zainstalować to z oficjalnej strony i czy ktoś wie co zrobić aby sie zainstalowało jak pomóc w ogóle aaaa pomocyyy!!
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 07:02
Temat postu:
sciagnij jescze raz instalke (moze z innej strony) i proboj pewnie popelnilas jakis blad przy instalacji..
Ona89 - Pią 20 Maj, 2005 10:15
Temat postu:
Mi też po formatowaniu dysku nigdy nie chce się zainstalować z oficjalnej strony, chyba dlatego, że na oficjalnej stronie są tylko dodatki, które ulepszają starszą wersję, nie ma tam jednak podstawy programu. Zawsze instaluję z płyty i dopiero później ściągam ze strony nowszą wersję.
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 15:15
Temat postu:
Domyślam się, że korzystasz z Windowsa.... Na Linuxie nie miałbyś takich problemów....

Jeżeli jednak inne instalatory nie będą działać, a znasz się trochę na programowaniu, to znajdź sobie otwarty kod żródłowy i skompiluj u siebie na komputerze....

POWINNO ZADZIAŁAĆ!!!!
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 15:26
Temat postu:
Yarpen_Abbil tylko ze na linuxie nie chodzi gg.. jest tylko podobny program KADU..
codi - Pią 20 Maj, 2005 16:06
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Yarpen_Abbil tylko ze na linuxie nie chodzi gg.. jest tylko podobny program KADU..

Istnieje klient GG pod Linux-a.
Zresztą jest wiele programów tego typu pod Linux-a nie tylko Kadu.
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 16:10
Temat postu:
codi napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Domyślam, się że również Tlen Razz Mam Tlena na XPku i sprawuje sie nieźle jako gg Razz
codi - Pią 20 Maj, 2005 16:12
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
codi napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Domyślam, się że również Tlen Razz Mam Tlena na XPku i sprawuje sie nieźle jako gg Razz

Eee no to fajnie Razz .
Trzymaj tak dalej xDDD.
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 18:57
Temat postu:
No faktycznie GG nie ma... Jest za to Kadu, GNU-Gadu, Kopette i wiele innych...

Nie napisałem, że korzystam z GG, ale że na Linuxie nie miałby takiego problemu...... Very Happy
codi - Pią 20 Maj, 2005 19:47
Temat postu:
Jest GG pod Linux-a.
A raczej EKG (Eksperymentalny Klient Gadu).
Można go obsługiwac wyłącznie przez konsole.
Noid - Pią 20 Maj, 2005 20:30
Temat postu:
codi napisał/a:
Jest GG pod Linux-a.
A raczej EKG (Eksperymentalny Klient Gadu).
Można go obsługiwac wyłącznie przez konsole.

EKG wymiata Mr. Green Najlepszy komunikator z jakim miałem przyjemność się spotkać i oczywiście którego używam ]:->
Akacja12 - Pią 20 Maj, 2005 20:53
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
Mi też po formatowaniu dysku nigdy nie chce się zainstalować z oficjalnej strony, chyba dlatego, że na oficjalnej stronie są tylko dodatki, które ulepszają starszą wersję, nie ma tam jednak podstawy programu. Zawsze instaluję z płyty i dopiero później ściągam ze strony nowszą wersję.
e no to nieźle, musze koleżance powiedzieć bo nie może gg od dłuższego czasu zainstalować Smile[/quote]
karabin - Pon 27 Cze, 2005 11:35
Temat postu:
a starej wersji nie idzie uzywac Razz ?
Chesterka - Pon 27 Cze, 2005 11:42
Temat postu:
Nie odnawiaj starych tematów Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group