Yarpen_Abbil napisał/a: |
Ivana to powinni deportować!!! Nienawidzę go jako artysty, a jego "Czarne Oczy" przyprawiają mnie o odruch wymiotny.... Po Eurowizji jego sytuacja w moich oczach się nie polepszyła, a pogorszyć się już bardziej nie może... Był FATALNY!!!
Mnie osobiście w półfinale podobały mi się: Mołdawia, Szwajcaria, Rumunia i Węgry.... |
Agnieszka napisał/a: |
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec... Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach: hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul heheh a motyw z dzisiejszego dnia: ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe.. a co niech wie ze metal jest do bani! |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
jesli tak sądzisz ![]() ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha |
elfkaNenar napisał/a: | ||||
|
Cytat: |
Wierzbaaa ... załozymy zespoła <LOL> |
R2 napisał/a: | ||
Ja chce growle robić ;( |
Kinga napisał/a: | ||||
Gardziołko bedziesz zdzierac ? ![]() ![]() ![]() |
Tsej napisał/a: |
który Cygan pisarz czy bokser:> |