Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Problem z Tlenem

Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 23:08
Temat postu: Problem z Tlenem
Sorry że wrzuciłam tu ten temat ale wzięłam pierwszy lepszy dział o komputerach...
Mam problem z Tlenem, tz. nie dochodzą moje wiadmości do tych którzy mają status niedostępny (mam nadzieje że wiecie o co mi biega), poprostu pisze do kogoś kiedy go nie ma, a ta wiadomośc do tej osoby nie dochodzi... Co to może być ?
nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 23:10
Temat postu:
a piszesz do osob z gg? tz przez tlena korzystasz z gg? bo tam czesto tak jest ze wysylasz cos a nie dochodzi.. no i nic na to nie poradzisz..
Chesterka - Pią 27 Maj, 2005 10:18
Temat postu:
Ja też tak mam, a nie mam tlena ani na niego nie piszę. Może to jakaś "wada techniczna"?
codi - Pią 27 Maj, 2005 10:52
Temat postu:
Też mam tlena i wszystko mi działa Razz .
Może po prostu zrób reinstalke.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 11:23
Temat postu:
kup se maske tlenową
albo nie jedz kapusty
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 11:52
Temat postu:
czy ktoś ci już tsej powiedzial że nie jesteś śmieszny tylko beznadziejny?
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 12:16
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a piszesz do osob z gg? tz przez tlena korzystasz z gg? bo tam czesto tak jest ze wysylasz cos a nie dochodzi.. no i nic na to nie poradzisz..
No własnie mam gg na Tlenie... wiadmości nie dochodzą i będę musiała się przyzwyczaić =/
nasty_girl - Pią 27 Maj, 2005 12:32
Temat postu:
no to jest blad gg.. czesto tez jest tak ze do dostepnych osob piszesz a nie dochodzi.. juz nieraz sie wkurzalam ze pisze do kogos, jest caly czas dostepny, mam wazna sprawe i szybko potrzebuje odpowiedzi i sie nie odzywa.. dzwonie wkurzona do tej osoby i.. ja nic nie dostalam.. no niestety nic z tym nie zrobisz..
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 15:56
Temat postu:
nie ...jesteś pierwsza...jak dla mnie to coś nowego biggrin
mów do mnie jeszcze.....tylko zmień ava póki trzymasz jeszcze odrobinki godności
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 23:59
Temat postu:
Moze napisz do tworcow tlena, tudziez gg z ta sprawa? Moze beda wiedziec co jest nieteges?
nasty_girl - Sob 28 Maj, 2005 00:09
Temat postu:
pewnie dlatego ze serwery sa przeciazone i czasami padaja, wiadomosci niedochodza wtedy.. a serwery padaja glownie dlatego ze puste dzieci lancuszki rozsylaja..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group