| Nikita napisał/a: | 
| Dziękuję Dexterowi i Miracle   To jest na technikę ... Braliśmy temat o różnych witaminach etc. i babka zadala to na zadanie domowe =/ Tę jego biografię mam omówić, a nie tylko miec napisane w zeszycie  | 	
| HeyaH napisał/a: | 
| 
 Yyyp? A ktora ty klasa jestes? Liceum? Bo ja takiego czegos nigdy nie mialam (i chwala Bogu)...  | 	
| Nikita napisał/a: | ||
 5 klasa SP =]  | 	
| Miracle napisał/a: | 
| 5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow. | 
| Elly napisał/a: | ||
 Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony  | 	
| Hy?
 My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki  | 	
| Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/ | 
| Hy?
 My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/  | 	
| Miracle napisał/a: | ||
 My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie. Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!!  | 	
| Stokrotka napisał/a: | ||
  | 	
| Miracle napisał/a: | 
| My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie. | 
| Stokrotka napisał/a: | 
| Hehe ale ja dostałam 6 za to  | 	
| Cytat: | 
| 
 Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi jutro za cwiczenia i zeszyt paly nie wlepilaaaa  |