Dzieci OnLine
Psychologia - Nie pij przed jazda autem
Marcia10 - Pią 10 Cze, 2005 21:56
Temat postu: Nie pij przed jazda autem
Chciałam Was ostrzec przed tym abyscie nie pili alkoholu przed jazda samochodem lub innym pojazdem. Zobaczcie, jakie sa skutki nie przestrzegania zasad.
http://www.siedlce.org/index.php?module=subjects&func=printpage&pageid=2&scope=page
Nie wiem czy umiescilam to w dobrym miejscu ale coz.. gdzies to TRZEBA dac.
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 22:12
Temat postu:
Oglądałam tą stronkę kiedyś... jest okropna aż się żygać chce...
.. owszem jestem za tym żeby nie pić przed jazdą autem...
A miejsce tematu jest chyba dobre
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 22:19
Temat postu:
Oj taa... Straszne, prawdziwe niestety... Wolałabym umrzeć, niż tak żyć.. Bo czy takie życie nie jest gorsze od śmierci??
Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 22:23
Temat postu:
spoko ja wódki wypilam chyba 50ml w przeciagu całego życia i nie wsiadlam nawet na rolki <lol> a moj ojciec u ciotki jak byl [tzn ja i matka jeszcze] to pojechalismy na pizze,on wypil piwo ale pozwolil prowadzic kuzynce..całe szczęście.
DO NENY:
Ona nie ma jednej powieki..to jest okropne ze dali jej wogule szanse zycia.Jej pewnie strasznie sie nie chce zyc,wlasciwie nie ma po co.
BamBI - Sob 11 Cze, 2005 07:49
Temat postu:
Właśnie jadłam , no ale dobra, życie tej dziewczyny się zawaliło, ja niechcialabym tak żyć.
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 10:39
Temat postu:
jak niemacie żyć dla kogo to niechcialybyście tak zyć niedoceniacie chyba życie a wygląd zawrócil wam w głowie, fakt faktem że to straszne ale rodzina sie jakoś od niej nie odwróciła
a co do samego tematu to był już kilkarazy a link tysz znany jest tyle że pod inną nazwą
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 15:54
Temat postu:
Przecież piwo to nie alkohol.
Marcia10 - Sob 11 Cze, 2005 15:58
Temat postu:
Piwo oczywiscie ze jest. Gdyby nie bylo to na ziemi bylloby o polowe mniej wypadkow.
Blanka - Sob 11 Cze, 2005 17:06
Temat postu:
Dobra jeszcze z red bulla zrób Marciu spiritus... lol. Moze i piwo ma procenty itd. Moze w duzej ilosci dzialac tez niezle ale nie mow ze"po jednym piwku" jest przyczyną wiekszości wypadkow. Jak sie ma słaby leb to trza wiedziec ze sie nie jedzie nawet po jednym.
A co do tego. Hmmm ja nie chciałabym tak żyć. To straszne. A ten kto prowadzil te auto musial byc cholernie nieodpowiedzialny. wygląd wyglądem ale... ja nie chciałbym być od kogos tak zależna. Pozatym ten ból i wogole...
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 17:14
Temat postu:
Piwo to jest alkohol... Fakt, że słaby, ale jest. Polskie prawo pozwala po jednym piwie usiąść za kółkiem.
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 18:05
Temat postu:
każdy inaczej reaguje na okresloną ilosc alkoholu!!
Ja moge chodzic zygzakiem po jednym piwie a moja kolezanka moze po jednym piwie 666 razy bez omyłki powiedziec lojalna jola i lolajola ble ble albo obliczyc 4354*54456.
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 18:12
Temat postu:
Tak, ale ty raczej samochodu nie prowadzisz.
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 18:17
Temat postu:
no i co z tego?
Mam zamiar.
Marcia10 - Sob 11 Cze, 2005 19:18
Temat postu:
Ja nigdy nie piłam i jakos nie moge wymowic tego jola...lolaj....jolajna...lojalna jola!!
Anonymous - Sob 11 Cze, 2005 19:46
Temat postu:
A ja mogę zawsze bez żadnego problemu. Na trzeźwo czy po pijaku.
Crakken - Sob 11 Cze, 2005 19:51
Temat postu:
Swego czasu był na Discovery lub na Geographic Channel program o niej. Da, to straszne... A z innej beczki: widział kto kiedyś tki program o chłopcu o odpadającej skórze? POdobny przypadek, najmniej z wyglądu (Choć i tak wygladał lepiej)
nasty_girl - Nie 12 Cze, 2005 00:02
Temat postu:
odkrylas wielka nowosc
kto madry ten wie jakie moga byc tego skutki i przed prowadzeniem nie pije.. a jak ktos glupi to nawet jesli nie wiadomo ile razy bedziesz powtarzac i pokazywac rzeczy odradzajace to to nie poslucha
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group