malutka88 napisał/a: |
od ponad 2 lat miesiaczkuje i mam ja dosc regularnie moze czasem zdaza sie kliko dniowe roznice ale to rzadko mimo to podczas okresu odczuwam ogromny bol ale taki ze z chceia padlabym na srodku ulicy i zwijala sie z bolu tabletki malo co pomagaja a bol jest tak silny ze czasem nie wtrzymuje i potrafie sie nawet rozplakac co zrobic zeby tak nie bolalo to jest okropne rozmawialam z kolezankami i one takich bolow wogole nie maja pomozcie!!!! |
Chesterka napisał/a: |
Ps. Jest tez coś takiego jak bodajże no-spa PRO czy jakoś tak, jest mocniejsza od zwykłej no-spy, moja mama ją używa (ja naszczęście mam bezbolesne miesiączki ;P). |
Ma... napisał/a: |
Taaa jasne od razu:P |
Gabra napisał/a: |
po co? |
nasty_girl napisał/a: |
na mnie dziala.. ale w sumie zadko mnie tak boli.. a jak juz boli to sie zmulam i biore to co mam pod reka, nospe, czy apap czy ibuprom.. czasem pomaga, czasem nie.. |
Shaleniec napisał/a: |
ona podjzie do ginekolog,a ginekolog jej przepisze tabletki antykoncepcyjne (niepotrzbenie z reszta). tabletki antykoncepcyjne sa szkodliwe i mgoa spowodowac nieplodnosc... i sa zupelnie zbedne dla dojrzewajacej dziewcyznki. ginekolodzy sa tacy, ze zazwyczja strzelaja z tymi lekami tkore przpeisuja na rozne bole, nie poznajac do konca ich powodow.. mysla, ze a nuż sie uda.. wiec odradzam isc do ginekologa. |