Shaleniec napisał/a: |
hmm ja zapomnialam dodac, ze 28 ide na wesele z chlopakiem:) i oprocz teog ebda imprezy w wioskach dookola mojego miasta:P cool! |
Olcia napisał/a: | ||
hehs ty tez odliczasz dni ![]() ![]() ![]() |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
22 czerwiec - jade na 2 tygodnie do Turcji [thx to dziadki ktorzy po raz kolejny sponsoruja xD]
potem moze na 2 tygodnie do Miedzyzdroji, jakis tydzien w Rabce, a reszta baunsowanie po osiedlach :p |
Ant0nFucker napisał/a: |
wierzba wakacje w domu to nawet fajna rzecz Ci powiem ;p Ale to sie docenia dopiero, jak sie 3 lata z rzedzu jezdzilo na jakies durne obozy z przymusu :/
|
Shaleniec napisał/a: |
ja jade do rzeszowa na tydzien, na mazury na tydzien, na kolonie na 2 tyg i na tydzien na wieś![]() |
Nena napisał/a: | ||
Faktycznie, jest fajnie, jak ktoś znajomy ma podobnie i jest z kim pójść na bronxa, a jak wszyscy gdzieś wyjechali, co to wtedy, e? |
Ant0n napisał/a: | ||||
Wtedy.. wakacje przed kompem! Yeah! hahaha jaki ANTOS? ![]() |
natalka napisał/a: |
Też lubię wakacje a szczególnie 20 czerwca ![]() ![]() |
Cytat: |
jak można zrobićobrazek jakiś pod moim imieniem ?? |
gabra ja chciała bym pojechać na grenlandie ale to dopiero za rok:(
to straszne że dopiero za 1 rok ![]() |
ale to nic zostaje jeszcze USA Canada Stany zjednoczone |
i w ogóle i kto powie co jest lepsze praga francja?? |
a z resztą kogo to obchodzi. |
Ciekawe kto zrobił to forum wiecie może ?? |
nie nie chodzi mi o avator tylko chcem dać własny obrazek bo ten co mam teraz to avator |
kradziejka napisał/a: |
po trzecie bardzo cię tutaj lubimy, nie odchodź! po czwarte nie offtopouj więc jeśli chcesz pogadać z garbą zrób to na gg [już wiem że gabra mnie za to zabije:]] |
Gabra napisał/a: | ||
ona ci wciska ścieme a ja cie kradziejko zmartwie,bo juz dawno zablokowalam natalke;] |
kradziejka napisał/a: |
nie wiem który już raz mówię tobie żebyś edytowała posty, zaraz przestane żartować i dam ci ostrzeżenie
btw. MODERAAATOOOOR /woła/ można prosić bo śmietnik tu sie zrobił ![]() |
Gabra napisał/a: |
masz sie uczyc niezaleznosci i przestrzegania regulaminu oraz pisac w jednym poście poprzez opcje Obrazek jak to nacisniesz to pojawi ci sie okno edycji posta i bedziesz mogla tam wpisac od nowa cos..proste czy nie?
twoj pobyt tu bedzie zalezny od czyis glosow a nie jestes pewna swojej decyzji jak nie rozumiesz tego co napisalam,,,, trudno ;] nie udawaj wielkiej pokrzywdzonej bo masz ostrzezenie,wiele osob je mialo i jest tu na forum :] |
wielkie wam dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kradziejka dobra myśl odejść
Ile osób jest za? A ile zprzeciw? Gabra nie musisz nic pisać wiem co napiszesz Więc czekam na licytacje |
Sztona napisał/a: |
Śierpniu |