Dzieci OnLine

Na luzie... - wakacje????

werusia9 - Sro 15 Cze, 2005 14:27
Temat postu: wakacje????
mama do was pytanie. Otórz chciałabym wiedzieć czy gdzieś jedziecie w wakacje ? nie wiem, do rodzinki czy gdzieś?? ja jade w tym roku pod namiota nad morze. będzie gitarosko! a wy??
pozdrówka Wink
Shaleniec - Sro 15 Cze, 2005 15:49
Temat postu:
ja jade do rzeszowa na tydzien, na mazury na tydzien, na kolonie na 2 tyg i na tydzien na wieśRazz
Olcia - Sro 15 Cze, 2005 15:59
Temat postu:
ja przez koniec czerwca i troche lipca bede roznosila ulotki w wawie, potem jade do babci na wies (Mzurki rulezzz) i u babci bedzie super bo beda non stop imprezy biggrin, potem jade na wesele mojego braciszka (oj bedzie sie dzialo), a potem to chyba przyjade z moja siorka cioteczna (tam od mojej babci) do wawy, apozniej to juz nie wiem Smile
Elun - Sro 15 Cze, 2005 16:19
Temat postu:
eh, jja niestety nigdzie nie jade. Zostaje we wrocku, lecz niestety wyjezdzaja moi znajomi, wiec te wakacje nie zapowiadaja sie zbytnio jakimis atrakcjami dla mnie
Shaleniec - Sro 15 Cze, 2005 16:51
Temat postu:
hmm ja zapomnialam dodac, ze 28 ide na wesele z chlopakiem:) i oprocz teog ebda imprezy w wioskach dookola mojego miasta:P cool!
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 16:55
Temat postu:
29cz->21 l. oboz konny,miejscowosc KOCZKA [ale starzy chyba po mnie 18 przyjada bo musze isc na rehabilitacje [wada postawy..]]
potem wlasnie ta rehabila
od 2 sierpnia góry morze jezioro i do dziadka..
a 3 wrzesnia wesele tatusia chrzestnego = = kazal mi z nim zatanczyc +_+ a ja tam nie pogadam z fajnymi chlopakami bezkarnie bo co 2 to moj jakis daleki kuzyn -_-' tak to jest gdy sie zaprasza całą rodzine..a potem po kątach schlani panowie..coz,polskie wesela..a 3 wrzesnia to moje urodziny ><' to jest najgorsze -.-
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 16:57
Temat postu:
Jadę ze starymi do Ustki nad może na tydzień, na obóz od 23 lipca na dwa tygodnie i jeszcze pewnie pod namiot do psióły i do ciotki biggrin
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 17:08
Temat postu:
Na razie wiem tylko, że jadę na kolonie w góry. Z tymi koloniami kiepska sprawa, bo jest koniec roku szkolnego... a już następnego dnia wyjeżdżam!! Razz
Papierowa Tęcza - Sro 15 Cze, 2005 17:37
Temat postu:
22 czerwiec - jade na 2 tygodnie do Turcji [thx to dziadki ktorzy po raz kolejny sponsoruja xD]
potem moze na 2 tygodnie do Miedzyzdroji, jakis tydzien w Rabce, a reszta baunsowanie po osiedlach :p
Sebo - Sro 15 Cze, 2005 20:59
Temat postu:
ja jade z dziewczyną w bieszczady a czy gdzieś jeszcze to nie wiem
nasty_girl - Sro 15 Cze, 2005 21:11
Temat postu:
no wlasnie.. sebo juz napisal wyzej.. 2 tyg w biesczadach Smile a reszty nie wiadomo:P
Olcia - Sro 15 Cze, 2005 21:56
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
hmm ja zapomnialam dodac, ze 28 ide na wesele z chlopakiem:) i oprocz teog ebda imprezy w wioskach dookola mojego miasta:P cool!

hehs ty tez odliczasz dni Smile)) ja tez mi zostalo jeszcze 40 dni biggrin i idem z moim kolega biggrin
nasty_girl - Sro 15 Cze, 2005 22:04
Temat postu:
ja nie odliczam dni.. no ale jakos ok 3 tyg zostalo do wyjazdu.. no i sie doczekac nie moge Razz
Anonymous - Sro 15 Cze, 2005 22:04
Temat postu:
Olcia napisał/a:
Shaleniec napisał/a:

hehs ty tez odliczasz dni Smile)) ja tez mi zostalo jeszcze 40 dni biggrin i idem z moim kolega biggrin
jej chodzi o to że idzie 28 czerwca/lipcda/sierpnia na wesele biggrin
panienka_wierzba - Sro 15 Cze, 2005 22:21
Temat postu:
eee cale w domu
Mroczny_jogurt - Czw 16 Cze, 2005 06:56
Temat postu:
wierzba wakacje w domu to nawet fajna rzecz Ci powiem ;p Ale to sie docenia dopiero, jak sie 3 lata z rzedzu jezdzilo na jakies durne obozy z przymusu :/

A ja w tym roku nawet nie wiem gdzie jade, bo sie sprawy skomplikowaly, wiem tylko, ze najpierw z Antosiem i moja rodzinka jedziemy na Kaszuby na tydzien, a potem jestesmy odbijani przez Jego rodzine i jedziemy gdzies przed siebie na 2 tyg ;D a co potem- kto wie ;D
panienka_wierzba - Czw 16 Cze, 2005 08:47
Temat postu:
ale nie jesli przez prawie cale zycie spedza sie wakacje w domu albo na wiesi (oj wiesia wiesia) zabitej dechami z rodzinką która nikaj nie lazi etc.
Shaleniec - Czw 16 Cze, 2005 08:49
Temat postu:
nom, 28 lipca ide z chlopakiem na wesele:) nawet nie wiem za bardzo czyje, ale coz:D
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 13:41
Temat postu:
Na poczatku lipca, do ojca, do BB i tam do ost. tygodnia wakacji. biggrin Znajac zycie w srodku wakacji wroce tutaj na kilka dni, do mojej ukochanej Razz
Naomi - Czw 16 Cze, 2005 14:01
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
22 czerwiec - jade na 2 tygodnie do Turcji [thx to dziadki ktorzy po raz kolejny sponsoruja xD]
potem moze na 2 tygodnie do Miedzyzdroji, jakis tydzien w Rabce, a reszta baunsowanie po osiedlach :p

Była ja w Turcji ^^ Tam jest gites biggrin

Ja jadę chyba z rodzinką i ich znajomkami na Krym(Ukraina).
Trochę się boję, że będzie beznadziejnie...
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 15:20
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:
wierzba wakacje w domu to nawet fajna rzecz Ci powiem ;p Ale to sie docenia dopiero, jak sie 3 lata z rzedzu jezdzilo na jakies durne obozy z przymusu :/

Faktycznie, jest fajnie, jak ktoś znajomy ma podobnie i jest z kim pójść na bronxa, a jak wszyscy gdzieś wyjechali, co to wtedy, e?
Nikita - Czw 16 Cze, 2005 15:30
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
ja jade do rzeszowa na tydzien, na mazury na tydzien, na kolonie na 2 tyg i na tydzien na wieśRazz

to tak jak ja Smile Ale wszystko zalezy od świadectwa Very Happy
najpierw bede pilnowac kotów, które mają się urodzić gdzieś tak na początku lipca.
dlaczego pilnowac? bo jak mnie nie bedzie w domu, a juz sie urodzą to ich nawet nie zobacze, bo tato je utopi Neutral a tak to moze uda mi się je uratowac ... jesli znajdą się chętni, aby je wziąć ...
Pozniej, w polowie lipca przyjedzie do mnie ciocia z Rzeszowa, a pozniej ja pojadę do niej.
W sierpniu pewnie bede nawlekac tyton lub plewic w polu... eh ...
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 16:04
Temat postu:
Nena napisał/a:
Ant0nFucker napisał/a:

Faktycznie, jest fajnie, jak ktoś znajomy ma podobnie i jest z kim pójść na bronxa, a jak wszyscy gdzieś wyjechali, co to wtedy, e?

Wtedy.. wakacje przed kompem! Yeah!
hahaha

jaki ANTOS? Shocked :[[
Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 18:30
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Nena napisał/a:
Ant0nFucker napisał/a:

Wtedy.. wakacje przed kompem! Yeah!
hahaha

jaki ANTOS? Shocked :[[

Szczerze mówiąc, mnie siedzenie przed monitorem nudzi już po kilku godzinach... A co dopiero 2 miesiące??
nasty_girl - Czw 16 Cze, 2005 21:29
Temat postu:
ja w tamtym roku spedzilam moze z 7 dni wakacji w domu.. i to i tak za wiele jak na moje zdrowie..
panna_nikt - Pią 17 Cze, 2005 07:54
Temat postu:
1) 24 czerwca - 1 lipca - trasa Kostrzyn - Gorzów pokonywana pewnie prawie co dzień z racji rekrutacji do szkoły, wyników itp.
2) 18 - 31 lipca - Zakopane, kolonia z braciszkiem, przyjaciółką i dobrymi znajomymi
3) 13 - 20 sierpnia - Karpacz, z rodzicami

Pomiędzy tymi punktami siedzę w domu. Gdzieś pomiędzy 2) a 3) jest Woodstock, oczywiście się wybieram. Ale nie zaliczam tego do wyjazdów, 20 minut spacerkiem to w końcu nie jest wyjazd. ;p
natalka - Nie 19 Cze, 2005 15:56
Temat postu:
Też lubię wakacje a szczególnie 20 czerwca Love bo wtedy są moje urodziny Kwiat
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 15:57
Temat postu:
natalka napisał/a:
Też lubię wakacje a szczególnie 20 czerwca Love bo wtedy są moje urodziny Kwiat
20 czerwca to nie wakacje Razz
natalka - Nie 19 Cze, 2005 20:53
Temat postu:
no ale prawie wakacje:P
a poza tym ja już się w szkole nie ucze Smile
Shaleniec - Nie 19 Cze, 2005 21:36
Temat postu:
zalezy komu 20 czerwca to nie wakacje.. np. moja siroka w tym roku mature miala i 20 czerwca to wakacje byly dla niej:P
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 01:02
Temat postu:
ja nie chodze do szkoly wiec dla mnie wakacje.. tylko jescze w piatek po swiadectwo no ale przeciez przed odebraniem swiadectwa teraz i po tak samo mam wolne wiec czemu niby by nie mialy byc wakacje.. a seba tez mature mial no i juz zakonczenie roku mial. wiec oboje wakacje mamy
natalka - Pon 20 Cze, 2005 18:17
Temat postu:
no widzisz stokrotka nie dla wszystkich 20 czerwca to nie wakacje Smile
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 22:44
Temat postu:
natalka wszystkiego naj z okazji urodzin;p
natalka - Sob 25 Cze, 2005 12:35
Temat postu:
juterko jest impra w moim domu 1lipca jadę do angli 15 lipca wracam 16lipca jadę do do francji i wracam 24 lipca a 26 lipca jadę na wakacje w góry Kwiat ale po za tym to jeszcze jest basen we wrocławiu na ul wejcheroskiej i dlatego jest nazywany wejcherek i to jeszcze nie kryty a 12 sierpnia idę na 18 mojej siorki i 13 sierpnia jade do pragi wruce 23 sierpnia i 24 sierpnia jadę do grecji wracam 31 sierpnia a 1 września idę na rozpoczęcie 4 klasy Sad
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 13:43
Temat postu:
Hehe pojade jeszcze na działkę biggrin
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 13:56
Temat postu:
Ja jade do... Idy LOOOOOOOOOOL
ecrita - Sro 29 Cze, 2005 10:46
Temat postu:
JA JADĘ TERAZ Z 1/2 LIPCA W NOCY NAD MORZE DO rOWÓW. OTO STRONA MOJEGO PENSJONATU www.reda-rowy.pl
wejdzcie w galerie.Tam bede mieszkać .Potem jadę do babci.
nasty_girl - Sro 29 Cze, 2005 10:55
Temat postu:
super.. wszyscy cieszymy sie razem z toba
natalka - Pią 01 Lip, 2005 10:00
Temat postu:
boże niedługo za 6h do angli czy to nie straszne?
ale wracam 10lipca
i do francji nie jade:(
chociaż tam bardziej wole ale może zamiast pragi do francji pojade??
poradzicie mnie co lepsze??

PRAGA - FRANCJA
TAK / NIE Cool TAK / NIE
Anonymous - Pią 01 Lip, 2005 10:28
Temat postu:
straszne!!
ja mialam jechac do argentyny ale w koncu jade na grenlandie ;(
//zart - -' Razz\\
Akacja12 - Pią 01 Lip, 2005 14:31
Temat postu:
Jade na jakąś kolonie denną 9 lipca ;/ nie chciałam... ;/
Anonymous - Pią 01 Lip, 2005 16:33
Temat postu:
ja mialam jechac na oboz konny i sie w ostatniej chwili zdecydowalam nie jechac:P
kaasiiennkaa - Pią 01 Lip, 2005 17:01
Temat postu:
a ja tak o:
2lipiec - 30 lipiec - siedze w domu
4 sierpien - 17 sierpien - siedze w domu
19sierpien- 30 sierpien siedze w domu

a w przerwach bede siedziec w domu:) takze grafik mam bardzo napiety i nie wiem kiedy znajde czas na spotkania ze znajomymi ale moze chociaz im kartki powysylam biggrin
natalka - Pią 01 Lip, 2005 17:03
Temat postu:
do angli jade jutro a wiecie może jak można zrobićobrazek jakiś pod moim imieniem ??
bo nie zrobiłam sobie gabra ja chciała bym pojechać na grenlandie ale to dopiero za rok:(
to straszne że dopiero za 1 rok Razz ale to nic zostaje jeszcze USA Canada Stany zjednoczone i w ogóle i kto powie co jest lepsze praga francja??
a z resztą kogo to obchodzi.
Ciekawe kto zrobił to forum wiecie może ??
Ehhhhh nudy nudy nudy
To jedyna strona która mi sie na której mi sie nie nudzi no jest jeszcze jedna Very Happy
a z resztą wakacje są fajne gdyby trwały rok..........
było by fajnie ale cuż w szkole spędzamy 10 miechów a na wakacjach 2 potworne
Charuj przez 10 miechów w szkole Razz
komu by sie chciało ??
MI NIE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Iśka - Pią 01 Lip, 2005 17:19
Temat postu:
Boże... ratuj przed takimi dziećmi jak ta wyżej...

Ja zawsze we wakacje jestem zajeta bo kazda wolna chwila poświecam przyjaciołom. I nie ważne czy w domu, na miescie czy na wyjezdzie. Jade gdzieś, ale nie powiem gdzie i kiedy bo nie ma po co Neutral
kaasiiennkaa - Pią 01 Lip, 2005 17:36
Temat postu:
och..." na grenlandie pojeda dopiero za rok!" och straszne... naprawde bardzo ci wspolczuje... jak ja bym miala jechac za rok to bym sie powiesila.. serio... no i nie wiem co mam zrobic bo dopiero jutro lece na marsa! dopiero jutro ehh... przez 10 miechow musialam charowac w szkole a na marsa dopiero jutro! bez sensu...

wiesz co natalko? zalosna jestes :/
Anonymous - Pią 01 Lip, 2005 18:49
Temat postu:
hihi za wszystko powaznie traktuje Razz
natalko,okazało sie ze jeszcze jutro jade ddo 5 gwiazdkowego hotelu do wysp dziewiczych !!Będą nam słuzyc na kazde skiniecie palca,i jedzie moj chlopak z nami teez i jego rodzina bo jestem dziedziczką fortuny po moim ojcu co ma sieć hoteli Milton Debilton XD...
ok,poważnieję :]
Cytat:
jak można zrobićobrazek jakiś pod moim imieniem ??

wchodzisz do 'profil' i tam masz.ładujesz z kompa. T o cos to 'avatar,emblemat'.przyda sie na przyszlosc Razz[/quote]
Cytat:
gabra ja chciała bym pojechać na grenlandie ale to dopiero za rok:(
to straszne że dopiero za 1 rok Razz

żeczywiscie straszne,ja juz placze nad tym 6 godzin..;(
Cytat:
ale to nic zostaje jeszcze USA Canada Stany zjednoczone

USA i stany zjednoczone t o to samo --'' a tak wogule to szpan rulez x|
Cytat:
i w ogóle i kto powie co jest lepsze praga francja??

francja.[/quote]
Cytat:
a z resztą kogo to obchodzi.

jedna mądra rzecz.
Cytat:
Ciekawe kto zrobił to forum wiecie może ??

ToJa i Deg [/quote]
natalka - Pią 01 Lip, 2005 20:26
Temat postu:
A tak po za temat sobie wyjde ........
Kurcze nikt nie jest z Wrocławia?
Anonymous - Pią 01 Lip, 2005 22:49
Temat postu:
Sztona
i jeszcze k tos ale jak to powiem to mnie zabije Razz
ale sztona cie polubi :]
natalka - Sob 02 Lip, 2005 13:30
Temat postu:
wiem że jestem żałosna wszyscy mi to mówią a mnie to cieszy:Pbo to takie miłe jest Smile a tak po za tym co to za rużnica żałosna czy dziwaczna:)dla mnie to bomba być żałosną
mi sie to podoba i nawet jak skończe 40 to będe żałosna :)więc nie myślcie że mnie sie w ten sposub pozbędziecie bo w ten sposub mnie do siebie bardziej przywiązujecie Exclamation HEHE
natalka - Sob 02 Lip, 2005 13:31
Temat postu:
wiem że jestem żałosna wszyscy mi to mówią a mnie to cieszy:Pbo to takie miłe jest Smile a tak po za tym co to za rużnica żałosna czy dziwaczna:)dla mnie to bomba być żałosną
mi sie to podoba i nawet jak skończe 40 to będe żałosna :)więc nie myślcie że mnie sie w ten sposub pozbędziecie bo w ten sposub mnie do siebie bardziej przywiązujecie Exclamation
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 13:42
Temat postu:
po pierwsze usuń jednego posta bo wszyscy wiemy że jesteś żałosna i niemusisz być żałosna podwójnie bo to przesada będzie
po drugie używaj mózgu bo to nie szkodzi wręcz pomaga
po trzecie bardzo cię tutaj lubimy, nie odchodź!
po czwarte nie offtopouj więc jeśli chcesz pogadać z garbą zrób to na gg [już wiem że gabra mnie za to zabije:]]

a co do wakacji to był już temat i już sie wypowiadałam
natalka - Sob 02 Lip, 2005 14:14
Temat postu:
dzieki ale jeżeli chcem dać tu swój obrazek to jak to zrobić?
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 14:22
Temat postu:
Jeżeli Ci chodzi o avatar to ustawia się go w Profilu
natalka - Sob 02 Lip, 2005 14:34
Temat postu:
nie nie chodzi mi o avator tylko chcem dać własny obrazek bo ten co mam teraz to avator
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 14:40
Temat postu:
to masz [ img ] adres obrazka i [ /img ] [tyle że bez spacji]
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 14:40
Temat postu:
natalka napisał/a:
nie nie chodzi mi o avator tylko chcem dać własny obrazek bo ten co mam teraz to avator
Po pierwsze avatar a nie avator, po drugie nie rozumiem Cię ;/
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 15:47
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

po czwarte nie offtopouj więc jeśli chcesz pogadać z garbą zrób to na gg [już wiem że gabra mnie za to zabije:]]

ona ci wciska ścieme a ja cie kradziejko zmartwie,bo juz dawno zablokowalam natalke;]
natalka - Sob 02 Lip, 2005 17:56
Temat postu:
Gabra napisał/a:
kradziejka napisał/a:

ona ci wciska ścieme a ja cie kradziejko zmartwie,bo juz dawno zablokowalam natalke;]

of nie ma sie czym martwić i tak z tobą mało co gadałam
natalka - Sob 02 Lip, 2005 18:30
Temat postu:
wielkie wam dzięki Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 18:33
Temat postu:
nie wiem który już raz mówię tobie żebyś edytowała posty, zaraz przestane żartować i dam ci ostrzeżenie

btw. MODERAAATOOOOR /woła/ można prosić bo śmietnik tu sie zrobiłSmile
natalka - Sob 02 Lip, 2005 18:34
Temat postu:
[quote="kradziejka"]po pierwsze usuń jednego posta bo wszyscy wiemy że jesteś żałosna i
natalka - Sob 02 Lip, 2005 18:37
Temat postu:
Kradziejka dobra myśl odejść

Ile osób jest za?

A ile zprzeciw?

Gabra nie musisz nic pisać wiem co napiszesz Smile
Więc czekam na licytacje
natalka - Sob 02 Lip, 2005 18:41
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
nie wiem który już raz mówię tobie żebyś edytowała posty, zaraz przestane żartować i dam ci ostrzeżenie

btw. MODERAAATOOOOR /woła/ można prosić bo śmietnik tu sie zrobiłSmile

CO MAM ROBIĆ??
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 18:51
Temat postu:
masz sie uczyc niezaleznosci i przestrzegania regulaminu oraz pisac w jednym poście poprzez opcje jak to nacisniesz to pojawi ci sie okno edycji posta i bedziesz mogla tam wpisac od nowa cos..proste czy nie?
twoj pobyt tu bedzie zalezny od czyis glosow a nie jestes pewna swojej decyzji
jak nie rozumiesz tego co napisalam,,,, trudno ;] nie udawaj wielkiej pokrzywdzonej bo masz ostrzezenie,wiele osob je mialo i jest tu na forum :]
natalka - Sob 02 Lip, 2005 18:57
Temat postu:
Gabra napisał/a:
masz sie uczyc niezaleznosci i przestrzegania regulaminu oraz pisac w jednym poście poprzez opcje Obrazek jak to nacisniesz to pojawi ci sie okno edycji posta i bedziesz mogla tam wpisac od nowa cos..proste czy nie?
twoj pobyt tu bedzie zalezny od czyis glosow a nie jestes pewna swojej decyzji
jak nie rozumiesz tego co napisalam,,,, trudno ;] nie udawaj wielkiej pokrzywdzonej bo masz ostrzezenie,wiele osob je mialo i jest tu na forum :]

JUZ TO WIEM
WCALENIE UDAJE POKRZYWDZONEJ TYLKO TAK NAPISAŁAM A NAWET JAK JESTEM POKRZYWDZONA TO TRÓDNO
co to za strona? jakaś dziwna
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 18:59
Temat postu:
bardzo dobrze to teraz wyłącz klawisz CAPS LOCK .
czyli netykieta http://www.netykieta.prv.pl/
no wiesz komentarz odnosnie t ej strony to juz po moim poscie raczej ;]
natalka - Sob 02 Lip, 2005 19:11
Temat postu:
paps wam wszystkim do zo ba cze nia dziś albo jutro
Sebo - Nie 03 Lip, 2005 10:02
Temat postu:
a ja oprócz wyjazdu w bieszczady z Nasty to jeszcze przez ten tydzień mieszkam u niej:D
opętana - Nie 03 Lip, 2005 12:30
Temat postu:
a ja pojade na Woodstock na 99% ;p i bede latać looootnią... ;P ;]
poza tym pod koniec miesiąca wyjazd na wieś Wink
Anonymous - Nie 03 Lip, 2005 12:53
Temat postu:
ja tez mialam jechac..ale starzy sie nie zgodzili w koncu -,-'
Anonymous - Nie 03 Lip, 2005 13:29
Temat postu:
a co takiego bedzie na wdstck gralo?
Iśka - Nie 03 Lip, 2005 14:16
Temat postu:
natalka napisał/a:
wielkie wam dzięki Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Niech żyje polskość...
Polskość niech żyje...

natalka napisał/a:
Kradziejka dobra myśl odejść

Ile osób jest za?

A ile zprzeciw?

Gabra nie musisz nic pisać wiem co napiszesz
Więc czekam na licytacje

Idź czym prędzej... wszyscy są za...

A swoją drogą: bezczescisz moje imię...
Sztona - Pon 04 Lip, 2005 09:46
Temat postu:
Byłam na Obozie Konnym przez tydzień,jutro jadę do Francjii na 2 tygodnie a w Śierpniu... znów na Obóz??

Sztona
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:38
Temat postu:
Nyu, mialam skoczyc nad morze, na 2 tyg. z bracmi, ale z faktu ze mi w srodu okres wypada to zrezygnowalam. Bede za to znac na pamiec rozklad programow w TV Razz

Natalko - a jedz na syberie i nie wracaj.
Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 11:26
Temat postu:
Sztona napisał/a:
Śierpniu

prosze was,co wy sie uparliscie na biedny sierpien Sad
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 18:46
Temat postu:
Wakacje się skończyły, więc topic zamykam. Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group