kradziejka napisał/a: |
ale jak mod usunie posty czy wydzieli temat to odrazu za przeproszeniem darcie mordy gdzie jest mój temat kto go usunął? kto mi skasował post? |
więc skoro chcecie porozmawiać i chyba sami widzicie że rozmowa schodzi na inny temat to załóżcie sobie temat w testach czy gdzieś i tam gadajcie, sami możecie to zrobić (...) sami sie przenieście |
Gabra napisał/a: |
a jak sie zrobią 3 oftopy w jednym topie to co?nie beda usuwane tylko grzecznie rozdzielane i zrobią modzi 3 tematy ;/? |
pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście |
Himitsu napisał/a: | ||
Choćbym nie wiem jak chciał, powyższego posta za cholerę nie zrozumiem :/
Eee... czy mogłabyś dobitnie powiedzieć, o co Ci chodzi? :/ Mamy się wynieść z forum? |
frigg napisał/a: |
a jak sie pojawi to przeniesc i nie dyskutowac - posty sa tyle ze w innym forum czy temacie....a wy jak widziece, ze sie robi interesujacy oftop to mozecie nawet w poscie napiac, ze mozna by go przeniesc...tez mozecie nam ulatwic sparwe i pomoc - a nie tylko zadac.... |
Himitsu napisał/a: |
1. Najbardziej jednak ciekawi mnie fakt, czemu dopiero teraz zapanowała taka offtopofobia. Wcześniej takiej nie uświadczyłem.
A tak w ogóle... trzeba trochę wyluzować. |
co do offtopofobii to ja nie jestem długo modem jakbyś niezauważył a posty nie na temat dla mnie osobiście są denerwujące więc je wywalam |
Himitsu napisał/a: |
Acha... czyli że jak ktoś nie jest modem, to nie powinien prosić o kończenie offtopów, bo zostanie wyśmiany.
Mnie osobiście śmieszy właśnie taka postawa... :/ |
Cytat: |
Witaj Sztona,
Twój Post napisany przez Ciebie na Forum: "Dzieci OnLine ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora. Powód: Post nie wnoszący nic do tematu Link do tematu:Mama Twój post: Temat: "Mama" No dobra.... spoko... a nie wiesz jak się mama czuje w tej sytuacji? Czerwieni się czy zachowuje się zwyczajnie? Jeśli sie czerwieni to znaczy że jej jest z tym cięzko i należy z nią porozamamwiać. Jeśli to dugie znaczy że dalej uważa cię za małą dziewczynkę i musisz jej pokazać że jesteś już nastolatka. S ztona |
Shaleniec napisał/a: |
no zgadzam sie, ktos chyba przecyzta jedno slowo w poscie i juz uwaza, ze nie na temat:/ |
kradziejka napisał/a: | ||
jakbyś nie zauważyła często bywa odwrotnie przykład? "Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan. hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia olej." [post antona] i w tym poście na temat są ostatnie dwa wyrazy, reszta napisana bez sensu bo to nie jest temat czy masz pilkarza w klasie gdzie mieszka i jaki jest |
Tsej napisał/a: |
zwykle czytam po jednym zdaniu z postu albo jednym słowie chciazby dlatego że znakomita większość to totalna głupota
|