Dzieci OnLine

O Forum - Usuwanie postów

Shaleniec - Sob 18 Cze, 2005 15:01
Temat postu: Usuwanie postów
Czemu, do jasnej cholery, ktos mi usuwa posty tkore sa calkiem na temat?
Wchdoze sobie na poczte wczorja i rpzedwczoraj i za akzdym razem multum maili, ze post zostal usniety! cyztam te posty i prawie kazyd na temat! co to ma byc?!
Chesterka - Sob 18 Cze, 2005 15:13
Temat postu:
Kolejny nałóg uzytkowników tego forum ;] Jak nie odchodzenie i powracanie to usuwanie dobrych postów ;]
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:18
Temat postu:
ja moge niewysyłać powiadomień jak niechcecie
pozatym to nie jest forum dla offtopiarzy i zauważ że sama powiedziałaś PRAWIE KAŻDY był na temat, bo np to że mandaryna miała 3 operacje plastyczne tyczy sie tego co faceci widzą w dziewczynach w stu procentach
Shaleniec - Sob 18 Cze, 2005 15:20
Temat postu:
moze 1/5 tych postow byla nie na temat i do teog nic nie mam! dobrze, ze je usuwacie, ale, na milsoc boska, jak mozna tak ebzmyslnie usuwac DOBRE posty?! co?!
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:23
Temat postu:
przepraszam bardzo to nie w tą strone moja droga bo twoje posty nie były odpowiedziami na pytanie w temacie tylko na pytanie z postu wyżej , czyli były kontynuacją czyjejś myśli a nie spełnieniem prośby osoby dany temat zakładającej, a tylko takie powinny tam się znajdować, a po takiej wymianie po kilka postów robi sie offtop a osoba szukająca pomocy jej nieznajdzie wśród w tym temacie niepotrzebnych postów nawet jak będzie udzielona, chcesz podyskutować z kimś? jeszcze raz odsyłam na komunikatory prywatne lub do dzialu testy lub założenia nowego tematu wtedy nikt ci postów nie skasuje,
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:35
Temat postu:
Nie za ostro trochę?
Jeśli z jednej rozmowy zaczyna się jakaś inna, która również może się okazać ciekawa, to po co wywalać posty? Nie lepiej wydzielić do innego tematu?
Shaleniec - Sob 18 Cze, 2005 15:49
Temat postu:
zgadzam sie z himitsu :/ po co usuwac sensowne posty?
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:53
Temat postu:
więc skoro chcecie porozmawiać i chyba sami widzicie że rozmowa schodzi na inny temat to załóżcie sobie temat w testach czy gdzieś i tam gadajcie, sami możecie to zrobić ale jak mod usunie posty czy wydzieli temat to odrazu za przeproszeniem darcie mordy gdzie jest mój temat kto go usunął? kto mi skasował post? sami sie przenieście poproście o przeniesienie ale nie, zapewne jakby ktoś w twoim temacie zrobil taki offtop w którym nie brałabyś udziału to byś sie pewnie wydarła [ i tak wiem że temu zaprzeczysz]

prosze bardzo posty będą przenoszone albo nic nie będzie robione jak chcecie ja nie bede nic robić na siłe wasza wola
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:53
Temat postu:
poprostu moze one wywołały offtop etc ale to poprostu ostre zasady ;]
Nikita - Sob 18 Cze, 2005 15:54
Temat postu:
Shaleniec, a z jakiego działu są te pousuwany, twoim zdaniem sensowne, posty?
Bo ja wczoraj robiłam porządki w dziale Moda,Uroda,Wygląd i może przez przypadek pousuwałam jakieś twoje posty ... ale wątpię.
Shaleniec - Sob 18 Cze, 2005 15:54
Temat postu:
a moze bys tak laskawie wykazala troche inteligencji i zamiast ebmzyslnie usuwac bodajze jakis zbior postow na okreslony temat to bys przeniosla je?
myslenie nie jest trudne -_-'
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:57
Temat postu:
można zacząć gadać inaczej bo offtopów niepowinno być dlatego są kasowane a przenoszenie to taryfa ulgowa, jest temat to piszesz na ten temat a nie odpowiadasz sobie lub komentujesz post poprzednika, rozmowy po raz trzeci mówie że na komunikatorach prywatnych, bo ja nie będe myśleć za ludzi offtopujących a może oni chcą to przenieść a może skasować a może lubią lody truskawkowe?
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 15:57
Temat postu:
a jak sie zrobią 3 oftopy w jednym topie to co?nie beda usuwane tylko grzecznie rozdzielane i zrobią modzi 3 tematy ;/?Ludzie,to wtedy jest jak u konia:
jak kon zrobi cos zle i mu tego nie uswiadomisz to wejdzie mu to w nawyk i bedzie robil caly czas zle.
Shaleniec - Sob 18 Cze, 2005 15:59
Temat postu:
ale to nie zmienia faktu, ze bardoz duzo moich postow bylo na temat i pytam: DLACZEGO ZOSTALY USUNIETE? bo jestem w 100% pewna ze wiele z nich bylo na temat://
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:02
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
ale jak mod usunie posty czy wydzieli temat to odrazu za przeproszeniem darcie mordy gdzie jest mój temat kto go usunął? kto mi skasował post?

Powiedz mi, jaki jest stosunek ludzi drących mordę za wydzielenie tematu do ludzi nie drących się. Jeśli pierwszych rzeczywiście będzie więcej, to zwrócę honor.

kradziejka napisał/a:
więc skoro chcecie porozmawiać i chyba sami widzicie że rozmowa schodzi na inny temat to załóżcie sobie temat w testach czy gdzieś i tam gadajcie, sami możecie to zrobić (...) sami sie przenieście

:/
Wiesz Ty w ogóle, kto to jest moderator? Bo wydaje mi się, że chyba jesteś nieodpowiednią osobą na tym stanowisku.

Gabra napisał/a:
a jak sie zrobią 3 oftopy w jednym topie to co?nie beda usuwane tylko grzecznie rozdzielane i zrobią modzi 3 tematy ;/?

Właśnie po to są moderatorzy. To się nazywa ryzyko zawodowe.
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:07
Temat postu:
tak tak tak usuń sobie połowe posta i przeczytaj jak chcesz jeszcze poprzestawiaj literki bo chodzi o to że masz np temat czemu krowa jest zielona i wszyscy piszą bla bla bla i ktoś na końcu pisze a ja widziałem krowe czerwoną i to jest post do usunięcie bo jest nie na temat więc ktoś kto chce odpowiedzieć na post widziałem krowe czerwoną powinien założyć temat sobie gdzieś pod nazwą krowy czerwone, i przestać mówić o krowach czerwonych w temacie o krowach zielonych, bo chyba kretynem nie jest i wie gdzie się wypowiada, sami sobie piszecie w tematach które są nieodpowiednie a potem coponiektórzy proszą o wywalenie offtopu, pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście

a co do stosunku to jeśli chodzi o osoby których posty nie na temat zdażyło mi się wyrzucić to stosunek jest taki że więcej niż połowa sie czepia o to:/ a osoby niewypowiadające się w temacie to popierają, własnego nie ruszać ale czyjeś offtopy kasować?:/
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:10
Temat postu:
Choćbym nie wiem jak chciał, powyższego posta za cholerę nie zrozumiem :/
kradziejka napisał/a:
pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście

Eee... czy mogłabyś dobitnie powiedzieć, o co Ci chodzi? :/ Mamy się wynieść z forum?
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:14
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Choćbym nie wiem jak chciał, powyższego posta za cholerę nie zrozumiem :/
kradziejka napisał/a:
pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście

Eee... czy mogłabyś dobitnie powiedzieć, o co Ci chodzi? :/ Mamy się wynieść z forum?

nie, nie o to chodzi, poprostu jak zaczynacie pisać nie na temat to załóżcie sobie nowy temat i tam piszcie, już nie mówie o proszeniu moda o to tylko żeby np. jedna osoba założyla ten temat i przekopiowała te posty
[odezwałam się do pana na gg aby ew. tam porozmawiać chyba troche spokojniej] chodzi o to że osoba wypowiadająca się ma świadomość w jakim temacie pisze a przynajmniej powinna mieć, i ma świadomość co pisze więc co z tego wynika wie że nie pisze na temat lub pisze na temat, zdaża się również że pisze na bazie poprzedniej wypowiedzi która głównego problemu nie dotyczy, więc wszyscy off topujący aż tak kretyńscy nie są żeby nie wiedzieć że dany offtop robią
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:19
Temat postu:
1. Najbardziej jednak ciekawi mnie fakt, czemu dopiero teraz zapanowała taka offtopofobia. Wcześniej takiej nie uświadczyłem.
2. Na GG nie będzie mnie chyba do poniedziałku, to i tak se spokojnie nie porozmawiamy :]

A tak w ogóle... trzeba trochę wyluzować.
frigg - Sob 18 Cze, 2005 16:19
Temat postu:
dajcie spokoj oftop to oftop i nie ma sie co zastanawiac - jest jasna regula (pisana czy nie) ze ot sie nie robi...nawet jesli sa sensowne...a jak sie pojawi to przeniesc i nie dyskutowac - posty sa tyle ze w innym forum czy temacie....a wy jak widziece, ze sie robi interesujacy oftop to mozecie nawet w poscie napiac, ze mozna by go przeniesc...tez mozecie nam ulatwic sparwe i pomoc - a nie tylko zadac....
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:21
Temat postu:
frigg napisał/a:
a jak sie pojawi to przeniesc i nie dyskutowac - posty sa tyle ze w innym forum czy temacie....a wy jak widziece, ze sie robi interesujacy oftop to mozecie nawet w poscie napiac, ze mozna by go przeniesc...tez mozecie nam ulatwic sparwe i pomoc - a nie tylko zadac....

Oooo, dokładnie.

Btw, jak żyję jeszcze nie widziałem forum, na którym userzy sami zakładaliby tematy z rozpoczynających się gdzie indziej offtopów. Zawsze i wszędzie była to robota modów, i jakoś nigdy żaden nie narzekał.
Może wiedzieli, że to ich praca?
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:21
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
1. Najbardziej jednak ciekawi mnie fakt, czemu dopiero teraz zapanowała taka offtopofobia. Wcześniej takiej nie uświadczyłem.

A tak w ogóle... trzeba trochę wyluzować.

spokojna jestem chociaż tego po mnie nie widać, jedyna trochę denerwująca rzecz to to że trzeba w kółko to samo naście razy tłumaczyć a co do offtopofobii to ja nie jestem długo modem jakbyś niezauważył a posty nie na temat dla mnie osobiście są denerwujące więc je wywalam
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:22
Temat postu:
ale jezeli jakas ddziewczyna napisze że np. że rosną jej zielone włosy na nogach to 4 ludzi napisze jej rady a 12 sie uśmieje to wtedt posty tych 12 ludzi sie usuwa a nie przenosi i dyskutuja sobie..
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:24
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
co do offtopofobii to ja nie jestem długo modem jakbyś niezauważył a posty nie na temat dla mnie osobiście są denerwujące więc je wywalam

To zauważyłem.
Nie przypominam sobie jednak, żebym zauważał Twoje upomnienia w każdym offtopie, zanim stałaś się modem.
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:27
Temat postu:
bo jak ktoś nie jest modem albo w niektórych przypadkach super modem [ bo modów mlodszych czy niedoświadczonych można zawsze i wszędzie krytykować] i sie nie wlepi ostrzeżeń czy nie usunie postow to ostrzezenia wszyscy będą mieli gdzieś i będą offtopować dalej, a co dopiero ostrzezenie niemoda? tylko by cię wyśmiali
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:32
Temat postu:
Acha... czyli że jak ktoś nie jest modem, to nie powinien prosić o kończenie offtopów, bo zostanie wyśmiany.

Mnie osobiście śmieszy właśnie taka postawa... :/
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 16:36
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Acha... czyli że jak ktoś nie jest modem, to nie powinien prosić o kończenie offtopów, bo zostanie wyśmiany.

Mnie osobiście śmieszy właśnie taka postawa... :/

to masz dziwne poczucie humoru bo mi nie jest do śmiechu pozatym ja nie jestem od proszenia co ja mam pisać? bardzo bym prosiła kochani przyjaciele z łaski ulitujcie się nademną i nie offtopujcie tutaj? tak tyci tyci gdzies ingdziej prosze
z nadzieją kradziejka, tak mam pisać? nie przesadzasz? już kilka razy zostałam wysmiana i nie będe mówiła przez kogo:/ a co do tego że nie zauważałeś moich postów to może przed nadforum? gdzie wszystkie offtopy są inteligentne a użytkownicy są mądrzejśi niż tutaj? tam nie usuwa się postów tam jest idealna kraina marzeń i offtopów?
Anonymous - Sob 18 Cze, 2005 17:33
Temat postu:
sorry, ale nawet gadanie o operacjach plastycznych u dziewczyn w temacie o tym, jakie sie podobaja facetom to NIE jest OT.
OT ma miejsce, gdy rozmawiamy o kremowkach w temacie o dlugosci czlonka.
A po przeczytaniu listy usunietych moich postow zachcialo mi sie smiac, poniewaz 70% bylo na temat.
Sztona - Nie 19 Cze, 2005 10:24
Temat postu:
Mi też usuneli post w MAMA
Cytat:
Witaj Sztona,

Twój Post napisany przez Ciebie na Forum: "Dzieci OnLine ", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.

Powód: Post nie wnoszący nic do tematu

Link do tematu:Mama

Twój post:

Temat: "Mama"

No dobra.... spoko... a nie wiesz jak się mama czuje w tej sytuacji? Czerwieni się czy zachowuje się zwyczajnie? Jeśli sie czerwieni to znaczy że jej jest z tym cięzko i należy z nią porozamamwiać. Jeśli to dugie znaczy że dalej uważa cię za małą dziewczynkę i musisz jej pokazać że jesteś już nastolatka.

S ztona

Nie walczę o posty ale to troszke wkurzające jak wnosisz coś do tematu i ci to kasują...

Sztona
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 00:46
Temat postu:
tyle ze ostatnio kasowane sa bardzo czesto posty ktore byly na temat
Shaleniec - Pon 20 Cze, 2005 08:04
Temat postu:
no zgadzam sie, ktos chyba przecyzta jedno slowo w poscie i juz uwaza, ze nie na temat:/
Sebo - Pon 20 Cze, 2005 09:12
Temat postu:
mi też były kasowane i to niektóre całkiem bezpodstawnie ale mniejsza o to bez sensu jest ksaownie postów bo później często jest tak, że nie wiadomo o co chodzi, chyba lepiej już jest zamykać tematy
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 10:07
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
no zgadzam sie, ktos chyba przecyzta jedno slowo w poscie i juz uwaza, ze nie na temat:/

jakbyś nie zauważyła często bywa odwrotnie
przykład?

"Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia
olej."
[post antona]
i w tym poście na temat są ostatnie dwa wyrazy, reszta napisana bez sensu bo to nie jest temat czy masz pilkarza w klasie gdzie mieszka i jaki jest
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 10:22
Temat postu:
to jak już są dwa słowa na temat to wystarczy żeby pozostał...bo zainteresowana osoba przeczyta to co jest na temat...a reszta posta to może być nawet wypracowanie zupełnie o czym innym ale posta nie masz prawa usunąć...

jak sobie chcecie biggrin ja jak mi skasowali pare postów na temat to wkleiłem ponownie :>

swoją droga trza poczekać az kurz po nowonadaniu "supermodów" opadnie, niech sie wyszumią
frigg - Pon 20 Cze, 2005 13:03
Temat postu:
tsej - ja nie wiem czy ty czytasz wybiorczo, czy nie czytasz ze zrozumieniem....

super mod - czyli ja i nid jasno i wyraznie napisalysmy, ze w sprawy for gdzie moderatorzy sa wtracac sie nie bedziemy, wiec badz laskaw sie od nas odp*****
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 14:49
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
Shaleniec napisał/a:

jakbyś nie zauważyła często bywa odwrotnie
przykład?

"Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia
olej."
[post antona]
i w tym poście na temat są ostatnie dwa wyrazy, reszta napisana bez sensu bo to nie jest temat czy masz pilkarza w klasie gdzie mieszka i jaki jest

jezeli nie ma przeklenstw, a jest jakas wartosc wnoszaca cokolwiek do tematu, nikogo nie obraza i wogole jest OK to jest to podstawa do zostawienia tego tematu. To sie stosuje na wszystkich forach, jakie znam, ale oczywiscie dzieci musza miec wlasne reguly :\
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 15:10
Temat postu:
zwykle czytam po jednym zdaniu z postu albo jednym słowie chciazby dlatego że znakomita większość to totalna głupota

nie mam na myśl was a konkretniej kradziejke

nawet sie do was nieprzypieprzyłem i wierz mi nie zamierzam :.>
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 17:02
Temat postu:
problemy z analfabetyzmem to nie tutaj, polecilabym bardziej nadforum mądrzejsze i lepsze od tego, może tam ci pomogą, z tego co widze i tak już tam sie udzielasz:/
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 17:08
Temat postu:
Kradziejka jest modem i czuję się twarda. Każdy musi się na kimś/na czymś wyładować.
frigg - Pon 20 Cze, 2005 17:15
Temat postu:
Tsej napisał/a:
zwykle czytam po jednym zdaniu z postu albo jednym słowie chciazby dlatego że znakomita większość to totalna głupota

tsej a powiedz mi, czego oczekujesz po forum dla nastolatkow i dzieci? bo nie podejrzewam cie o to ze liczysz na dywagacje filozoficzno spoleczne? chyba dosyc oczywistym powinno byc dla ciebie, ze na forum gdzie w zdecydowanej wiekszosci sa ludzie mlodsi od ciebie o +/- 5, moze 6 lat, takich rozmow byc nie moze, a jesli nawet sa to nie sa dla cibie na zadawalajacym poziomie....wybacz tak to jest jak sie korzysta z forum przeznaczonego dla innej grupy wiekowej, niz sie jest samemu i nie ma sie co zalic na poziom postow - albo sie jest na forum i komenty typu 'glupie posty, glupie bachory' zostawia sie dla sibie, albo idzie sie na inne forum, gdzie poziom intelektulany postow bedzie na wyzszym poziomie prawda?
Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 12:23
Temat postu:
kochana frigg
alez ja tak zrobiłem...ba nawet zabrałem w miare interesujace stąd osoby do takich rozmów...
juz ci pisałem po co jestem na tym forum...bo to ubaw po pachy
problem polega na tym że niektórzy ten ubaw psują np.kradziejka, i nie powiem ale i tobie sie to zdarza...a to kłuci sie z moimi interesami
Shaleniec - Wto 21 Cze, 2005 15:51
Temat postu:
czy ja wiem czy taki ubaw Neutral tylko zdenerwowac sie mozna.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group