Dzieci OnLine

Na luzie... - Waszym zdaniem

Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 16:21
Temat postu: Waszym zdaniem
Czy wg. Was, osoba ktora sie sobie podoba jest narcyzem?
Elun - Nie 19 Cze, 2005 16:34
Temat postu:
zalezy jak bardzo podoba.
Jesli ktos uwaza, ze to on jest najpiekniejszy i ze to wszyscy na niego leca, to uwazam, ze jest narcyzem. Albo gdy w kolko powtarza jakia to on nie ma sylwetki, jakie to on ma najpiekniejsze paznokcie, wlosy itp itd

bo jesli ktos po prostu uwaza, ze jest ladny, ale ze to nie oznacza, ze najpiekniejszy no to wtedy wg mnie nie jest narcyzem. Poza tym, gdyby na swiecie byliby sami ludzie, ktorzy sie sobie nie podobaja, to kazdy bylby zakompleksiony i np. pana xxx za zadne skarby nie daloby sie wyciagnac na basen, a pani xyz namowic do zalozenia spodnicy w goracy dzien.
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 16:41
Temat postu:
Niekoniecznie musi być narcyzem...
Podobać się sobie to co innego niż przechwalanie sie swoim wizerunkiem.
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 22:11
Temat postu:
narcym - bezkrytyczne uwielbienie samego siebie, zwlaszcza zachwycanie sie wlasnym cialem, uroda

no wiec jezeli uwazasz ze masz np. niezly pepek ;] to jeszcze nie narcyzm
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 01:04
Temat postu:
jezeli co trzecie jej zdanie jest na jej temat a brzmi : jestem [cenzura], jestem piekny, jestem cudowny, jestem najlepszy itd to jest Razz a jezeli czasem sie komus zdarzy uznac ze sie dzisiaj dobrze czuje, ze ladnie dzisiaj wyglada itd to raczej jakims odchylem to nie jest
Shaleniec - Pon 20 Cze, 2005 08:00
Temat postu:
ja tma sie sobie podobam i nic nie chce zmieniac i narcyzem nie jestem Razz nie uwazam, ze jestem jakas piękna, poprostu normalna i to mi odpowiada.
Sebo - Pon 20 Cze, 2005 09:15
Temat postu:
ja naprzykład za Narcyza uważam swojego kumpla który jak gada z dziewczyną i ona mu mówi, że on jest przystojny to on odpowiada, że wie Laughing i wogóle myśli, że każda może być jego Laughing
Akacja12 - Pon 20 Cze, 2005 11:20
Temat postu:
Za duża skromność jest gorsza xP
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 11:33
Temat postu:
wiec wynika ze wszystko ale w umiarze.. Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group