Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Ulubione seriale

Marta_P - Nie 19 Cze, 2005 19:22
Temat postu: Ulubione seriale
Słuchajcie lubi ktoś z Was serial "kryminalni" albo "w11-wydział śledczy"? Jeśli tak to piszcie co o nich sądzicie itp. ok? podro for all!
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 19:25
Temat postu:
troche przesadzone ;]
np.policja ma tam extra super wypolerowane wozy zamiast niebieskich polonezów Twisted Evil
Marta_P - Nie 19 Cze, 2005 19:27
Temat postu:
No z tym to się zgodze biggrin ale ogólnie lubie ten serial biggrin
Francesca - Nie 19 Cze, 2005 19:41
Temat postu:
A ja uwielbiam "Oficera"... Szkoda, że się kończy Sad
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 20:38
Temat postu:
Kryminalni sa nawet nawet, żadko oglądam
Anonymous - Nie 19 Cze, 2005 22:07
Temat postu:
badziewia
wole xfiles ;]
Sebo - Nie 19 Cze, 2005 22:25
Temat postu:
oglądałem to tak o zeby zabić nude czekająć na inny film:P
Elun - Nie 19 Cze, 2005 23:17
Temat postu:
w w-11 maja takich kiepskich aktorow, ze jak to ogladam dla zabicia nudy, to az mi sie zygac chce Cool taka jedna babka totalnie nie wyraza emocji, nic a nic, wszystko mowi ciagle tym samym jednym tonem i ma ciagle ten sam wyraz twarzy i jest chooolernie nudna. Ciekawe czy gdyby niby jej syna by zabili, to czy tez zachowywala by sie tak flegmatycznie.
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 00:06
Temat postu:
ale i tak lubie se czasem w11 obejrzec.. czasami fajne sa historyjki a czasami to przypominaja jakies fragmenty telenoweli.. kochanek babki zabil z jej synem jej meza itd.. ;p
Nikita - Pon 20 Cze, 2005 15:42
Temat postu:
Francesca napisał/a:
A ja uwielbiam "Oficera"... Szkoda, że się kończy Sad

Ja również Wink I moim zdaniem jest to najlepszy jaki był dotychczas, polski serial kryminalny Wink
Co do Kryminalnych to bardzo rzadko ogladam, więc nie mam zdania ...
W11 - mhm ... gdyby ci aktorzy-amatorzy to byłoby całkiem, całkiem Smile
Papierowa Tęcza - Pon 20 Cze, 2005 23:23
Temat postu:
taka jest sprawa ludziki ze W11 kreca calkiem niedaleko miejsca zamieszkania mojej bylej anglistki wiec moze ja tam kiedys zobaczymy xD... anywayz - w W-11 główne role grają prawdziwi policjanci [ponoc ta babka miala juz pogrozki, ze jej wpier...], a pozostali aktorzy to zwyczajni ludzie, ktorzy chcieli wziac udzial, ale nie maja zadnego doswiadczenia. Z qmplami KOCHAMY się nabijać z tego programu xD... Kryminalni?.. tacy sobie :]
Kinga - Wto 21 Cze, 2005 12:04
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
w w-11 maja takich kiepskich aktorow, ze jak to ogladam dla zabicia nudy, to az mi sie zygac chce Cool taka jedna babka totalnie nie wyraza emocji, nic a nic, wszystko mowi ciagle tym samym jednym tonem i ma ciagle ten sam wyraz twarzy i jest chooolernie nudna. Ciekawe czy gdyby niby jej syna by zabili, to czy tez zachowywala by sie tak flegmatycznie.

Fakt faktem ze sa policjantami :p grać nikt ich nie nauczyl Wink
sylvia - Wto 21 Cze, 2005 14:00
Temat postu:
ja nienawidze w-11, zaś bardzo lubię Kryminalnych, super! polecam
opętana - Wto 21 Cze, 2005 21:06
Temat postu:
oba są głupie ;p sztuczne i w ogóle
Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 11:15
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:

Zgadzam się z tym w 100%. To takie nudne, oglądać coś, co jest takie fałszywe!!! Już by mogli kogoś lepszego znaleźć. Widać za bardzo nie zależy im na popularności filmu...
opętana - Czw 23 Cze, 2005 22:50
Temat postu:
jakby nie zależało to po co by go kręcili? szkoda kasy i ich czasu

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group