Prosze was o pomoc.Bardzo pociąga mniemoja 14 letnia siostra.Mamy wspolny pokoj i czesto mam okazje japodgladac...Nie moge sie opanowac.Juz nie podniecaja mnie tak zdięcia nagich kobiet.Aby sie podniecić musze jej podbierac bielizne (tzn majtki) zakładac podpaski... Czy jest ze mną cos nie tak? Prosze pomozcie.Ciagle mi ona chodzi po głowie , a przeciez to moja siostra.Ciagle mysle o jej bieliźnie i podpaskach...Prosze Was o pomoc.Napiszcie jak moge sobie z tym poradzić.Z góry dziekuje...
 Prosze was o pomoc.Bardzo pociąga mniemoja 14 letnia siostra.Mamy wspolny pokoj i czesto mam okazje japodgladac...Nie moge sie opanowac.Juz nie podniecaja mnie tak zdięcia nagich kobiet.Aby sie podniecić musze jej podbierac bielizne (tzn majtki) zakładac podpaski... Czy jest ze mną cos nie tak? Prosze pomozcie.Ciagle mi ona chodzi po głowie , a przeciez to moja siostra.Ciagle mysle o jej bieliźnie i podpaskach...Prosze Was o pomoc.Napiszcie jak moge sobie z tym poradzić.Z góry dziekuje...     | deg napisał/a: | 
| Większość chłopców najpierw zakochuje się we własnych mamach (gdy są oczywiście młodsi), potem przychodzi pora na siostry, kuzynki itp. To jakby "poczekalnia" przed prawdziwą zauroczeniem, miłością, pierwszymi doznaniami erotycznymi. | 
 Naprawdę? Nie, mnie moja siostra nie podnieca. Jak już koniecznie potrzeba mi jakichś wrażeń to zazwyczaj proszę żebyśmy siem pobawili moją koleżankę. Oczywiście nie kochamy siem ale ona jest ładna i tak siem nieco bawimy
 Naprawdę? Nie, mnie moja siostra nie podnieca. Jak już koniecznie potrzeba mi jakichś wrażeń to zazwyczaj proszę żebyśmy siem pobawili moją koleżankę. Oczywiście nie kochamy siem ale ona jest ładna i tak siem nieco bawimy  .  Tylko bez skojarzeń
 .  Tylko bez skojarzeń  
     | Szpila napisał/a: | 
| heh mnie tez ona minela, ale moj kolega mowil, ze jak mial 12 lat to uprawial sex ze swoja kuzynka, nie wiem czy klamal czy mowil prawde | 

.
 .     | Ulka napisał/a: | 
| Szpila nieprzesadziłeś troche??? Ja mam dwóch kolegów. Krzyśka i Radka. Mają po 12 lat. Są przyjaciółmi i wszystko razem robią. Radek ma siostre, która ma 17 lat i oni cały czas ją podglądują!! Jak się kompie, jak spi to zglądają pod kołdre itp. tid. A potem na podwórku gadają jaką radka sioetra ma figure. I twierdzą, że nigdy się w innej niezakochają. Ale to im przejdzie no nie... | 
 teraz się nigdy nie przebiorę gdy nie jestem sama w pokoju nie zamkniętym na klucz!!!
 teraz się nigdy nie przebiorę gdy nie jestem sama w pokoju nie zamkniętym na klucz!!!      

| Nemeia napisał/a: | 
| Szpila mam wrazenie ze ostro naciagasz prawde... 3-4 latek nie wie co to "robienie loda" wiec nie pszesadzaj. I jakos trudno mi uwiezyc mi w to ze toja MAMA ci to powiedziala. | 

| ~magdzior~ napisał/a: | 
| A skąd wiesz że to miłość???O mówi że ona go pociąga a ie że on ją kocha a to dwie różne rzeczy. | 
 . Sorry za pomyłke
 . Sorry za pomyłke     | Xesquio napisał/a: | 
| Moim zdaniem to niejest normalne zachowanie. Powinieneś iść z tym do lekarza bo to nienormalne żeby zakochiwać sie w swojej siostrze. | 
 .
.     | deg napisał/a: | ||
| 
 Eeeee, no co Ty. Ja też kiedyś zakochałem się w mojej siostrze. Potem w kuzynce i nawet dowiadywałem się, czy będę mógł z nią wziąć ślub  . | 
 ale umnie jakoś tego niebyło. Jedyne co czuje do mojej siostry to.... nienazwe tego miłością.
 ale umnie jakoś tego niebyło. Jedyne co czuje do mojej siostry to.... nienazwe tego miłością.      
      pułkowniku!Popieram,zeby odkopywac tematy z zeszłego roku
  pułkowniku!Popieram,zeby odkopywac tematy z zeszłego roku  zaraz sie dokopia do dinozaura
 zaraz sie dokopia do dinozaura  
      mozna sie posmiac ze starych postow  (zart)
  mozna sie posmiac ze starych postow  (zart)  

Pomyśl trochę zanim odkopiesz następny temat.
 Pomyśl trochę zanim odkopiesz następny temat.