SEKS - Problem ... prosze o pomoc lolekk - Wto 21 Cze, 2005 19:58 Temat postu: Problem ... prosze o pomoc
Ostatnio pierwszy raz zdarzylo mi sie uszczesliwic kolezanke w postaci "palcowki". Nie byloby problemu gdyby nie fakt iz przed tym wydarzeniem mialem wytrysk i mozliwe ze jakies krople spadly mi na palce ktorymi pozniej robilem owa czynnosc "kolezance"(nie pamietam dokladnie gdyz bylem lekko pijany). Czy mozliwe jest zajscie w ciaze?.Bardzo prosze o pomoc, moze wyolbrzymiam sprawe ale na prawde sie boje ... Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 20:13 Temat postu:
mozliwe jezeli sie dostalo do pochwy.Bardzo. lolekk - Wto 21 Cze, 2005 20:22 Temat postu:
prosze doradz mi co mam zrobic w takiej sytuacji, dodam ze to mialo miejsce wczoraj, wiec jakby co to tester lub co ?? nerwy mnie zjdedza chyba Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 20:27 Temat postu:
no są te jakieś Meny w aptece [jakies takie ktore zatrzymuja plemniki ;]]
[max 73g po stosunku] a tak to trzeba bylo uwazac.. lolekk - Wto 21 Cze, 2005 20:37 Temat postu:
ciekawi mnie jedno, ze pary podczas stosunku szczytuja w srodku i zdarza sie ze nia ma nic a mi takie male "cos" moze przysporzyc tyle problemow ... a i jaki tester kupic ? Elun - Wto 21 Cze, 2005 20:49 Temat postu:
ty teraz tak faktycznie nie mozesz zrobic nic. Dziewyczna musialaby udac sie do ginekologa na badania ciazowe, i jesli mowisz, ze to bylo wczoraj, to jest jeszcze mozliwosc wziecia przez nia tabletki, ktora uniemozliwi zagniezdrzenie sie plemnika w macicy. Ale to trzeba nie dluzej niz siedemndziasta pare godzin po stosunku. Wydawana jest tylko na recepte od ginekologa.
Moze tez zrobic po prostu test ciazowy, ale w razie wyniku pozytywnego, bedzie za pozno na tabletke.
Pozostaje ci tez nadzieja, ze nie zaszla w ciaze Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 20:53 Temat postu:
Gabra napisał/a:
mozliwe jezeli sie dostalo do pochwy.Bardzo.
bardzo.. malo prawdopodobne
bardzo bardzo bardzo malo
chyba ze cala reka byla oklejona swieza sperma;] Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 20:59 Temat postu:
upadlo na palec
palca jej wlozyl
moze miec tylko nadzieje ze nie ten palce wlozyl ;] nidhogg - Wto 21 Cze, 2005 21:02 Temat postu:
Prawei identyczny temat byl niedawno przerabiany tutaj na forum.
Po za tym, ze anton wyjatkowo ma racje to jeszce kilka spraw - plemniki to nie jakiez zarloczne stwory z 800 nogami, musi im pomoc cisnienie wystrzeliwujace sperme, po drugie musza impomoc skurcze macicy podczac orazmu, coby te plemniki doprowadzily do jajowodu, po trzecie sperma musi byc swierza, a po czwarte 'kolezanka' musi byc w odpowiednim momencie cyklu.
Teoretycznie jasne, ze jest to mozliwe, ale to juz trzeba bylo miec pecha
I jezce male sprostowanie to nie plemniki sie zagniezdzaja w macicy tylko zaplodniona komorka jajowa. nasty_girl - Wto 21 Cze, 2005 21:19 Temat postu:
w aptece kup test, i zrobcie go tak jak bedzie pisalo w instrukcji.. czyli jesli bedzie napisane ze w dniu w ktorym powinna dostac okres rano to tak zrobcie czy jak tam bedzie napisane i wtedy sie okaze.. Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 21:27 Temat postu:
Gabra napisał/a:
upadlo na palec
palca jej wlozyl
moze miec tylko nadzieje ze nie ten palce wlozyl ;]
watpie, ze bylo tak, ze kaplo ;] mu na palec i odrazu go wladowal w partnerke ;] Sebo - Wto 21 Cze, 2005 21:58 Temat postu:
jak chwile odczekał to raczej nie ma zagrożenia:P lolekk - Wto 21 Cze, 2005 22:59 Temat postu:
no wiec test nie ma sensu no ale, tej spermy jesli bylo to na prawde nie wiele bo to nie byla kropla tylko po prostu sie "tego" dotknalem, ktorego palca uzywalem to nie pamietam ale dowiedzialem sie bardzo istotnej rzeczy a mianowicie ze jej okres sie spoznia i to znacznie bo od 15 kwietnia nie miala cioty ... wiec z tego co mowi to chyba problem z glowy? Anonymous - Wto 21 Cze, 2005 23:12 Temat postu:
czyzbys i Ty robil sobie z nas zarty? ;] nasty_girl - Sro 22 Cze, 2005 07:18 Temat postu:
ja wiem czy lepiej.. jak sie spoznia to znaczy ze nie wiadomo kiedy ma dni plodne a kiedy nieplodne.. ja tu powodu do radosci nie widze Anonymous - Sro 22 Cze, 2005 08:57 Temat postu:
A co, zrobiliście test?
Ale zawsze mogło dojść do zapłodnienia! lolekk - Sro 22 Cze, 2005 15:51 Temat postu:
no wlasnie, to nigdy nie wiadomo jak sie okres spoznia i to jeszcze tak dlugo ... skonczylo sie na tym ze wolala powiedziec mamie o tym zajsciu, (ma bardzo dobry kontakt z matka) poszli do ginekologa, ktory sam nie wiedzial czy plodne czy nie i przepisal na wszelki wypadek te tabletki 72 h ... w sumie dobrze ze poszla no ale teraz nigdy na oczy sie nie pokaze jej rodzicom ... no coz trzeba placic za swoje bledy, ale i tak dziekuje za pomoc nasty_girl - Sro 22 Cze, 2005 22:47 Temat postu:
no to w sumie dobrze ze pomysleliscie o tym szybko i zdarzyliscie w tym czasie.. no a test i tak by jescze nic nie dal jezeli minely dopiero z 3 dni.. jezeli jej mama to zrozumiala i nie miala pretensji do niej, nie stwierdzila ze nie moze sie z toba spotykac bo jestes nieodpowiedzialny czy cos w tym stylu to czemu mial bys sie nie pokazywac? ;d