Dzieci OnLine
Poezja - ygh
kaasiiennkaa - Sro 22 Cze, 2005 21:30
Temat postu: ygh
dopiero zobaczylam jakie to beznadziejne =/ sorki ze musieliscie to czytac=/ juz skasowalam
nasty_girl - Sro 22 Cze, 2005 22:05
Temat postu:
marcin g z legnicy.. a moze napisz cos wiecej o nim:P
Shaleniec - Czw 23 Cze, 2005 07:19
Temat postu:
wiersz calkiem do wiersza niepodobny, do tego temat bardzo oklepany:/chociaz moze temat nie rzucalby sie w oczy tak gdyby sam sposob pisania tego wiersza nie skladal sie na banalne slowa i zwroty.
nasty_girl - Czw 23 Cze, 2005 10:07
Temat postu:
mi sie rzucil w oczy tylko dlatego ze jestem z legnicy :p a wiersza nawet nie czytam bo mi sie nie chce.. i nie wiem po kij ona to tu dala jak ten jej marcin i tak pewnie tego nie zobaczy.. <lol>
Nikita - Czw 23 Cze, 2005 15:44
Temat postu:
Tak jak powiedziała Shaleniec, nie podobne to do wiersza ...
Słowa banalne jak nie wiem ;]
Sebo - Czw 23 Cze, 2005 21:10
Temat postu:
hehe nie czytałem nawet bo nie mam czasu i ochoty rzuciło się w oczy z tego samego powodu co nasty:P
kaasiiennkaa - Czw 23 Cze, 2005 21:21
Temat postu:
srata tata
I¶ka - Sob 25 Cze, 2005 12:56
Temat postu:
To nie jest wiersz, tylko uczucia które chciała¶ zapisać na kartce papieru i podzielic się nimi...
Poza tym Ty go nie kochasz, to typowa "miło¶ć" - zauroczenie. Nie kochasz go za to jaki jest, ale za to, ze ma piekne oczy i włosy. Poza tym to typowe dla nastolatek "powinnam nienawidzie, a kocham...och..." bzdura, albo sie kocha albo nienawidzi. Nie mozna nienawidziec za to, ze ktos nie potrafi w Tobie znalezc bratniej duszy.
"i chociaż było już wielu chłopców
to i tak liczysz się tylko TY"
ech... daj sobie spokój z ta "miloscia"
Po prostu zaloz, ze on Ci sie podoba i tyle. Niech se jest, moze kiedys bedziecie razem moze nigdy. A zacznij szukac kogos kogo na prawde pokochasz.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group