KleO napisał/a: |
Heh, może on myśli poczekać, aż dorosnę? ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
czy ja wiem:P dla mnie wszystkie meskie tyłki sa takie same ^^" |
Cytat: |
Nie moge powiedziec, ze podoba mi sie blondyn albo brunet... to zalezy. Akurat kolor włosów nie gra wiekszej roli. Poznam chłopaka, jest nam razem cool, ale nie moge z Nim byc bo jest brunetem? Heh i dlatego nie wybieram, ze moj chlopak ma miec takie włosy, takie oczy itd. itp. ;] |
Tsej napisał/a: |
ja np uważam że mogłaby mi sie podobać jedynie dziewczyna o włosach rudo-brązowych rzekłbym kasztanowych |
Cytat: |
Choć pociągają mnie faceci o piórkach dłuższych i długich |
HeyaH napisał/a: |
Mowicie ze starszy... ale same byscie sie mlodszym nie zainteresowaly, dlaczego wiec starszy ma sie interesowac wami? :>
|
panna_nikt napisał/a: |
Tsej - to miało być śmieszne? |
Agnieszka napisał/a: |
meski, bo chyba nie ciamajda albo pedzio ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
Anton, ejstes ciamajda czy pedzio? ;p |
Ale generalnie to dziewczyny patrza na wiek. Kazda podaje granice, np. 13-15, a jak jest starszy/mlodszy to przezywa to jak mrowka okres, analizuja za i przeciw, czy moze z nim byc bla bla bla bla...
. |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
ale osobiscie mam slabosc do starszych cos okolo 17,18+ (dochodzi do 21,22) |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
ale osobiscie mam slabosc do starszych cos okolo 17,18+ (dochodzi do 21,22) |
Był poruszany temat dla chłopaków, w którym pytano się, jakie lubią dziewczyny, a ja postanowiłam napisać coś takiego, jakich my lubimy facetów ![]() Dziewczyny, najlepiej podajcie takie dane: - wiek, - kolor włosów (jakiś brunet, może blondyn? jakich lubicie ![]() - karnacja, - charakter, - męski, mniej męski... określcie tą cechę ![]() ![]() Na końcu dobrze by było podać coś od siebie ![]() Piszcie szczerze ![]() Niektóre dziewczyny lubią męskich facetów, nawet takich po trzydziestce, inne lubią w swoim wieku lub trochę starszych, conajmniej o 2 - 3 lata, a inne nawet młodszych od siebie ![]() A ja swoje odpowiedzici uzasadnię dopiero po waszych ![]() A co do chłopaków: możecie brać udział również w dyskusji, zresztą na pewna byście brali jakiś udziałek, ale tak samo możecie opisać siebie. CIekawa jestem, czy jesteście z siebie zadowoleni, a tym bardziej z charakteru ![]() |
Przeważnie (z tego co się naczytałam / zauważyłam) dziewczyny bardzo lubią brunetów (ogólnie włosy ciemne) ![]() Ja bardzo lubię facetów o ciemnych włosach, ale jednak spotkałam blondyna... bardzo przystojnego, ale mimo tej jego urody ma bardzo fajny charakter ![]() |
PS. Skoro temat jest o gustach i guścikach dziewczyn, to czemu opisywałaś nam swoją kolonię/obóz czy co to tam było? |
kradziejka napisał/a: | ||
bo to był offtop = przerywnik tylko dla zainteresowanych:P |