Cytat: |
męski, mniej męski |
Tsej napisał/a: | ||
|
a nie powinno, bo to jest straszne, ze zaczynaja byc niemescy faceci, jakies metroseksulane hybrydy co mozna z nimi pogadac o najnowszych perfumach, o trendach w modzie i kosmetykach wiedza wiecej niz jedna kobieta,....i niestety mezczyzni sie tacy staja bo tego chca od nich kobiety (niektore), i rzeczywistosc (medialna, spoleczna bla bla) |
- męski:D
- cudny, słodki, kochany |
starszy ode mnie (15 -16 lat), |
a tam charakteru mi się nie chce |
Ciemne włosy i oczy, ładny głos, najlepiej głęboki, ciemna karnacja, wysoki, starszy ode mnie (15 -16 lat), a tam charakteru mi się nie chce... a zresztą... i tak opisywałabym tylko kogoś, a po co wam charakter mojego kolegi |
Tsej napisał/a: |
tak ale ta teoria została zbadan zdaje sie do odsetka wysokości 60-70% tacy mężczyźni wychowywani tylko przez matke lub poprpstu mających lepsze stosunki z rodzicem-matka a z ojcem niemal wogule |
Tsej napisał/a: |
swoją droga metroseksualista jest pułciowo krzyżowy? czy raczej geje i lesby-faceci maja takie ułożenie
caqły czas mam na myśli teorie o dwóch odcinkach stopnia rozwinięcia danych cech...oby ninezaleznych od siebie |
Kinga napisał/a: | ||
O_o ? ...
Ja rozumiem ze sie moze podobać facet ok 30 ... ale ideałem to on nie bedzie = = a w zadnym wypadku kandydatem dla mnie |
o stwierdzenie, ze ludzie o cechcach umirakowanych sa mescy czy kobiecy w zaleznosci od oczekiwan drugiej polowy zwiazku |