Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 14:52
Temat postu: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam 11 lat i włosy pod pachami.Nadchodzi lato i ja wstydze nosić bluzki bez rękawów itp.Wiem ,że można je zgolic maszynką,depilatorem lup specjalnym plastrem .Tylko jak poprosic o zgolenie mame lub siore a moja siora ma 20 latek.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Crimson Lady - Nie 26 Cze, 2005 15:02
Temat postu:
to nie wstyd poprosic mame czy siostre o taka rzecz. przeciez one tez kiedys pierwszy raz sie golily. ;)
proponuje jednak, zebys sama sprobowala sie ogolic, to nic strasznego ani trudnego. pod pacha sie raczej napewno nie zatniesz. jesli twoj tata uzywa pianki to uzyj jej, a jesli nie, to ogol sie 'na mydlo'. ;]
jesli jednak wolisz sama nie ryzykowac, po prostu powiedz mamie, ze masz wlosy pod pachami i chcialabys je ogolic, ale niezabardzo wiesz jak. napewno zrozumie. ;]
no to powodzenia.;p
nasty_girl - Nie 26 Cze, 2005 21:46
Temat postu:
to po co pytac.. po prostu idz do sklepu kup co potrzebujesz i ogol.. pod pachy wystarczy ci zwykla jednorazowka + pianka
Shana - Nie 26 Cze, 2005 21:54
Temat postu:
sama spróbuj [to nic trudnego, jakby ci się może wydawało] , albo jeśli już koniecznie to odpada, to po prostu powiedz mamie, żeby ci pomogła, chyba, że wolisz siostre... Razz no jak wolisz. ale możesz zrobić to sama, to naprawdę nic trudnego :]
powodzenia :]
karabin - Pon 27 Cze, 2005 11:30
Temat postu:
Ja tam sam sie ogolilem (niedawo) pierwszy raz, nikogo nie pytalem tylko poszedlem do sklepa, kupilem jednorazowke, nabralem troche pianki od taty i sie ogolilem na twarzy(ale sie wtedy pocialem biggrin )
Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:32
Temat postu:
hehe Razz pewnie nie było tak trudno :] bo właściwie to nie ma w tym nic trudnego... Wink
Elun - Pon 27 Cze, 2005 11:33
Temat postu:
jja za pierwszym razem sie nawet bez pianki ogolilam i do tej pory jej nie uzywam.
Ale i tak ostatnio zaczelam depilotorem sobie golic, bo mnie juz wkurzalo, jak codziennie odrastaly, robily sie sztywne i drapaly.
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 11:47
Temat postu:
aaaaaaj bez pianki.. nawet nieproboje sobie tego wyobrazic..
Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:53
Temat postu:
ja też nie używałam pianki ;P
Elun - Pon 27 Cze, 2005 11:53
Temat postu:
a ja wlasnie nie rozumiem, po co ta pianka na na miejsce o wielkosci paru centymetrow kwadratowych.
Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:57
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
a ja wlasnie nie rozumiem, po co ta pianka na na miejsce o wielkosci paru centymetrow kwadratowych.

hehe no nie... da sie i bez niej przeżyć...
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:11
Temat postu:
po to samo co na nogach
Shana - Pon 27 Cze, 2005 12:16
Temat postu:
na nogach masz większą powierchnię Razz
Elun - Pon 27 Cze, 2005 12:36
Temat postu:
na nogach to ja tez uzywam depilatora Razz
ale nogi a pachy no to juz jest roznica. Bez pianki raczej nie gole, no chyba, ze nie mam jej akurat pod reka, a musze za chwile wyjsc w spodnicy czy spodenkach. No to wtedy raczej nie mam wyboru, bo depilatorem to dobra godzina schodzi i sa jeszcze czerwone kropki przez 12h.
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:43
Temat postu:
no tak ale nie rozumiem co wy widzicie za roznice czy to nogi czy pod pachami ze na nogach pianka uzywacie a pod pachami nie
Elun - Pon 27 Cze, 2005 12:45
Temat postu:
po prostu, gdy chce zgolic pachy, biore maszynke, przelece dwa razy i mam juz zgolone. Ta czynnosc trwa bardzo krotko i mi sie nie oplaca babrac pianka do golenia, zeby zgolic sobie kilkanascie wloskow.
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:57
Temat postu:
no i tak samo mozna by bylo powiedziec o nogach.. po co sie babrac z pianka, jak mozna przejechac pare razy..
Chesterka - Pon 27 Cze, 2005 13:23
Temat postu:
Ale depilatorem wolniej odrastają :]

Ja tam pod pachami biorę płyn pod prysznic ;P A nogi golę veetem :]
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 13:31
Temat postu:
no wiem ze depilatorem wolniej.. ale co za roznica ze tu pianka a tu nie?
Chesterka - Pon 27 Cze, 2005 13:59
Temat postu:
No bo po co marnowac piankę pod pachy, jak można użyć chociażby żelu pod prysznic?
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 16:04
Temat postu:
lol.. tak samo mozna uzyc zelu pod prysznic do golenia nog.. nie rozumiem troszke waszego myslenia tutaj.. ale oki juz nie bede sie powtarzac.. mi tam potrzebna pianka jest ..
Shaleniec - Pon 27 Cze, 2005 16:29
Temat postu:
ja bmy pianki specjalnej nie ogolila sie pod pachami Neutral tak jak nasty nie wyobrazam sobie tego, pierwszy raz ogolilam z pianką i do tje pory tka robie.. cos mi sie wydaje ze bez pianki skora bylaby podrazniona ;/
Shana - Pon 27 Cze, 2005 16:51
Temat postu:
a ja szarego mydła używam ;P i styka >_<
Shaleniec - Pon 27 Cze, 2005 17:18
Temat postu:
szare mydlo dobre na pryszcze Mr. Green
Shana - Pon 27 Cze, 2005 17:50
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
szare mydlo dobre na pryszcze Mr. Green

uzywasz?? heeee Shocked
Anonymous - Pon 15 Sie, 2005 21:22