DOJRZEWANIE - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 14:52 Temat postu: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam 11 lat i włosy pod pachami.Nadchodzi lato i ja wstydze nosić bluzki bez rękawów itp.Wiem ,że można je zgolic maszynką,depilatorem lup specjalnym plastrem .Tylko jak poprosic o zgolenie mame lub siore a moja siora ma 20 latek.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!! Crimson Lady - Nie 26 Cze, 2005 15:02 Temat postu:
to nie wstyd poprosic mame czy siostre o taka rzecz. przeciez one tez kiedys pierwszy raz sie golily. ;)
proponuje jednak, zebys sama sprobowala sie ogolic, to nic strasznego ani trudnego. pod pacha sie raczej napewno nie zatniesz. jesli twoj tata uzywa pianki to uzyj jej, a jesli nie, to ogol sie 'na mydlo'. ;]
jesli jednak wolisz sama nie ryzykowac, po prostu powiedz mamie, ze masz wlosy pod pachami i chcialabys je ogolic, ale niezabardzo wiesz jak. napewno zrozumie. ;]
no to powodzenia.;p nasty_girl - Nie 26 Cze, 2005 21:46 Temat postu:
to po co pytac.. po prostu idz do sklepu kup co potrzebujesz i ogol.. pod pachy wystarczy ci zwykla jednorazowka + pianka Shana - Nie 26 Cze, 2005 21:54 Temat postu:
sama spróbuj [to nic trudnego, jakby ci się może wydawało] , albo jeśli już koniecznie to odpada, to po prostu powiedz mamie, żeby ci pomogła, chyba, że wolisz siostre... no jak wolisz. ale możesz zrobić to sama, to naprawdę nic trudnego :]
powodzenia :] karabin - Pon 27 Cze, 2005 11:30 Temat postu:
Ja tam sam sie ogolilem (niedawo) pierwszy raz, nikogo nie pytalem tylko poszedlem do sklepa, kupilem jednorazowke, nabralem troche pianki od taty i sie ogolilem na twarzy(ale sie wtedy pocialem ) Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:32 Temat postu:
hehe pewnie nie było tak trudno :] bo właściwie to nie ma w tym nic trudnego... Elun - Pon 27 Cze, 2005 11:33 Temat postu:
jja za pierwszym razem sie nawet bez pianki ogolilam i do tej pory jej nie uzywam.
Ale i tak ostatnio zaczelam depilotorem sobie golic, bo mnie juz wkurzalo, jak codziennie odrastaly, robily sie sztywne i drapaly. nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 11:47 Temat postu:
aaaaaaj bez pianki.. nawet nieproboje sobie tego wyobrazic.. Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:53 Temat postu:
ja też nie używałam pianki ;P Elun - Pon 27 Cze, 2005 11:53 Temat postu:
a ja wlasnie nie rozumiem, po co ta pianka na na miejsce o wielkosci paru centymetrow kwadratowych. Shana - Pon 27 Cze, 2005 11:57 Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
a ja wlasnie nie rozumiem, po co ta pianka na na miejsce o wielkosci paru centymetrow kwadratowych.
hehe no nie... da sie i bez niej przeżyć... nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:11 Temat postu:
po to samo co na nogach Shana - Pon 27 Cze, 2005 12:16 Temat postu:
na nogach masz większą powierchnię Elun - Pon 27 Cze, 2005 12:36 Temat postu:
na nogach to ja tez uzywam depilatora
ale nogi a pachy no to juz jest roznica. Bez pianki raczej nie gole, no chyba, ze nie mam jej akurat pod reka, a musze za chwile wyjsc w spodnicy czy spodenkach. No to wtedy raczej nie mam wyboru, bo depilatorem to dobra godzina schodzi i sa jeszcze czerwone kropki przez 12h. nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:43 Temat postu:
no tak ale nie rozumiem co wy widzicie za roznice czy to nogi czy pod pachami ze na nogach pianka uzywacie a pod pachami nie Elun - Pon 27 Cze, 2005 12:45 Temat postu:
po prostu, gdy chce zgolic pachy, biore maszynke, przelece dwa razy i mam juz zgolone. Ta czynnosc trwa bardzo krotko i mi sie nie oplaca babrac pianka do golenia, zeby zgolic sobie kilkanascie wloskow. nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 12:57 Temat postu:
no i tak samo mozna by bylo powiedziec o nogach.. po co sie babrac z pianka, jak mozna przejechac pare razy.. Chesterka - Pon 27 Cze, 2005 13:23 Temat postu:
Ale depilatorem wolniej odrastają :]
Ja tam pod pachami biorę płyn pod prysznic ;P A nogi golę veetem :] nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 13:31 Temat postu:
no wiem ze depilatorem wolniej.. ale co za roznica ze tu pianka a tu nie? Chesterka - Pon 27 Cze, 2005 13:59 Temat postu:
No bo po co marnowac piankę pod pachy, jak można użyć chociażby żelu pod prysznic? nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 16:04 Temat postu:
lol.. tak samo mozna uzyc zelu pod prysznic do golenia nog.. nie rozumiem troszke waszego myslenia tutaj.. ale oki juz nie bede sie powtarzac.. mi tam potrzebna pianka jest .. Shaleniec - Pon 27 Cze, 2005 16:29 Temat postu:
ja bmy pianki specjalnej nie ogolila sie pod pachami tak jak nasty nie wyobrazam sobie tego, pierwszy raz ogolilam z pianką i do tje pory tka robie.. cos mi sie wydaje ze bez pianki skora bylaby podrazniona ;/ Shana - Pon 27 Cze, 2005 16:51 Temat postu:
a ja szarego mydła używam ;P i styka >_< Shaleniec - Pon 27 Cze, 2005 17:18 Temat postu:
szare mydlo dobre na pryszcze Shana - Pon 27 Cze, 2005 17:50 Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
szare mydlo dobre na pryszcze
uzywasz?? heeee Anonymous - Pon 15 Sie, 2005 21:22 Temat postu:
popros i tyle albo zrob bez ich zgody Shaleniec - Pon 15 Sie, 2005 21:29 Temat postu:
jezu, czemu on tak odkopuje stare tematy? :/