Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Nowy cięższy numer z wokalem..prawdziwa męczarnia dla gardła

Sajmon - Wto 28 Cze, 2005 16:37
Temat postu: Nowy cięższy numer z wokalem..prawdziwa męczarnia dla gardła
http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=1W6KVA7NVJULR3PCSV1PF47LA8

zapraszam do ściągnięcia i oceniania
Crimson Lady - Wto 28 Cze, 2005 16:52
Temat postu:
muzyka świetna, a wokal... hm... czasem trudno było zrozumieć wokaliste. ;)
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 16:53
Temat postu:
noo wymiatasz ale ta perkusja za bardzo wdaje sie w uszy Smile to takie dzwonienie biggrin a wogule to mrocznie spiewasz Razz tzn spiewu to nie przypomina ^^ gitarka tez wymiata biggrin dobre to jest ;]
mysle ze cos dla fanow slipknota :p
Sajmon - Wto 28 Cze, 2005 16:54
Temat postu:
gardlo mnie boli Razz ale cos za cos biggrin
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 17:01
Temat postu:
ale dobrze,ze wiesz jak to bedzie Wink i czy sie ludziom podoba no ale wiesz,rozne są gusta Smile
opętana - Wto 28 Cze, 2005 20:34
Temat postu:
super ;] wokal moze byc, muzyka swietna Wink
Anonymous - Sro 29 Cze, 2005 00:32
Temat postu:
juz lepiej, ale nadal uwazam wokal za gowniany.
instrumentalna czesc jest ok
Mroczny_jogurt - Sro 29 Cze, 2005 00:43
Temat postu:
Moim zdaniem totalny dol

wokal- brzmi jak hymn napieprzonego kaleki ;/ to nawet mroczne nie jest, nie wiem jaki byl Twoj zamysl, ale dla mnie brzmi niesamowicie nieudanie.

gitara- wiekszosc kawalka ta sama nudna i nieurozmaicona melodia z dodatkiem 1 nie mniej nudnego i nieatrakcyjnego przerywnika

perkusja- fakt, ze jest dosc "wysunieta" i latwo ja uslyszec to nie blad- bledem jest wysuniecie na czolowy plan tak nieumiejetnej gry; jezeli cos znow tak nieatrakcyjne i nie wyroznia sie niczym sposrod tlumu to nie ma sensu tego wyszczegolniac, wrecz przeciwnie- ukrywac niedoskonalosci ;/

ogolnie nie podoba mi sie wybitnie, ale mysle, ze uczac sie na bleda mozecie wyjsc na ludzi
Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 08:05
Temat postu:
Ja podczas sluchania:

początek: Smile
pozniej: Surprised
jeszcze pozniej: Confused
jeszcze jecze pozniej: Mad
na koncu: Shocked
Sajmon - Sro 29 Cze, 2005 09:50
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:
Moim zdaniem totalny dol

wokal- brzmi jak hymn napieprzonego kaleki ;/ to nawet mroczne nie jest, nie wiem jaki byl Twoj zamysl, ale dla mnie brzmi niesamowicie nieudanie.

gitara- wiekszosc kawalka ta sama nudna i nieurozmaicona melodia z dodatkiem 1 nie mniej nudnego i nieatrakcyjnego przerywnika

perkusja- fakt, ze jest dosc "wysunieta" i latwo ja uslyszec to nie blad- bledem jest wysuniecie na czolowy plan tak nieumiejetnej gry; jezeli cos znow tak nieatrakcyjne i nie wyroznia sie niczym sposrod tlumu to nie ma sensu tego wyszczegolniac, wrecz przeciwnie- ukrywac niedoskonalosci ;/

1. zamysł był zeby sprawdzić jak potrafie sie drzeć na maksa Razz
2. widać nie slyszales orginału biggrin. ściągnij sobie. sepultura - roots bloody roots. chociaz kompozycja ta sama to jednak ma power. no i sepultura - rattamahata tez zajebczaste
3. perka z sampli jakbys nie zauwazyl wielki znawco Razz
Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 09:52
Temat postu:
gdyby mi ktos tak wrzasnal do ucha to bym sie rozplakala Razz
Sajmon - Sro 29 Cze, 2005 09:54
Temat postu:
ja tez biggrin. dlatego to ja sie darłem a nie ktoś inny biggrin
Akacja12 - Sro 29 Cze, 2005 12:17
Temat postu:
No... musze przyznać że wokal nie jest zbyt dobry.
Gitara - monotonna
całość niczym się nie wyróżnia, próbuj dalej, może będzie lepiej ;]

no ale nieźle się wydzierałeś Smile

nie chciało mi się czytać komentarzy poprzednich, więc jak się powtarzam to wybaczcie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group