Dzieci OnLine

Do śmiechu - Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...

ToJa - Pon 16 Cze, 2003 14:09
Temat postu: Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja druga połowa oddaje się zakupom.

1. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut.

2. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.

3. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.

4. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M- sów.

5. Przesuń znak "Uwaga! Mokra podłoga" na wykładzinę.

6. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.

7. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.

8. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.

9. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.

10. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible".

11. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj: - "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".

12. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: - "O nie, to znów te głosy!".

13. Wejdź do przymierzalni i krzyknij bardzo głośno: - "Hej, papier toaletowy się skończył !!!".
Marcinek - Wto 17 Cze, 2003 20:20
Temat postu:
hihi, może skorzystam z tych porad Wink
Szalona - Wto 17 Cze, 2003 22:48
Temat postu:
Super te porady!!!!!!!
Anonymous - Pią 18 Lip, 2003 13:03
Temat postu:
Śmiech warte
Iśka - Pią 18 Lip, 2003 14:22
Temat postu: Re: Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
ToJa napisał/a:
Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja druga połowa oddaje się zakupom.

3. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.

6. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.

7. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.

8. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.

9. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.

11. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj: - "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".

12. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: - "O nie, to znów te głosy!".

13. Wejdź do przymierzalni i krzyknij bardzo głośno: - "Hej, papier toaletowy się skończył !!!".

Hih... fajne, ale raczej nie do wykorzystania Smile biggrin
Gdybym wykonała np. podpunkt 12 czy 13 ludzie wzięliby mnie za oszołoma, czy wariatkę i do domu wróciłabym w kaftanie bezpieczeństwa Laughing
Anonymous - Sro 30 Lip, 2003 11:15
Temat postu: żarty
Żarty to ty masz nizłe ! :o [/i]
Anonymous - Pią 01 Sie, 2003 16:27
Temat postu:
Musze to wykorzystać ^^
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 10:34
Temat postu: Beczka śmiechu
No wiesz! Ile razy ja się stego uśmiałam to nie do obliczenia! Hi tylko wiesz gdybym zrobiła te żeczy to do domu wruciła bym w kawtanie bezpieczeństwa!!! biggrin Laughing Smile Cool
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:04
Temat postu: Re: Kilka rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym...
ToJa napisał/a:

11 i 4 da sie zrobić biggrin
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 19:08
Temat postu:
O Boże ja pęknę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing biggrin Mr. Green Razz Embarassed Cool
Karolina Załęgowska - Pią 08 Sie, 2003 11:29
Temat postu:
Wiesz ToJa gdybym naprzykład zrobiła 12 czy 13 ludzie wzieli by mnie do zakładu psychiatrycznego! Ale żarcik SUPER!! Cool Laughing Mr. Green
Alice_10 - Wto 30 Wrz, 2003 21:22
Temat postu:
hihihihi...ja bym mogla zrobic 10 i 7 Very Happy
Tisiana - Sro 01 Paź, 2003 10:48
Temat postu:
Heh...bardzo fajne porady...moze kiedyś zkorzystam...tylko żeby mnie nei wzieli za jakąś psychiczną wariatke..(a to chyba jest pewne)...
NaStKa - Wto 03 Lut, 2004 21:39
Temat postu:
a mi sie zdaje że tylko nr. 7 jest wykonalny....no bo jeżeli zrobicie takie cuś w hipermarkecie to wyprowadza was ochroniarze....a moze nawet odprowadza pod domek albo pod same drzwi?

Ale ogólnie niezłe to jest , napewno bym sie uśmiała z czegoś takiego Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group