Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Sposoby

trooskafqa - Pią 01 Lip, 2005 20:46
Temat postu: Sposoby
1.Zna ktoś może jakies domowe sposoby na suche i puszyste włosy :/ ? Chciałabym aby były przyległe..bo gdy mam je w kitce to sa bardzo chude a gdy rozpuszcze to sa tak suche i sie puszą jak bym miała ich b.duzo a mi sie to tak nie podoba..a do tego caly czas się faluja.. ;/

2. Jesli mam włosy do ramion wie ktos moze ile musze czekac [lat] zeby były za ramiona [koło łokcia] ??
Chesterka - Pią 01 Lip, 2005 21:05
Temat postu:
ad 1. jak masz mokre włosy zaczesz wszystkie do przodu (tak na czoło) i wysusz suszarką. Możesz wcześniej też wetrzeć piankę :]

ad 2. To zależy jak szybko Ci włosy rosną. Ja to jakos nie umiem określić ;P
Anonymous - Pią 01 Lip, 2005 21:19
Temat postu: Re: Sposoby
trooskafqa napisał/a:
1.Zna ktoś może jakies domowe sposoby na suche i puszyste włosy :/ ? Chciałabym aby były przyległe..bo gdy mam je w kitce to sa bardzo chude a gdy rozpuszcze to sa tak suche i sie puszą jak bym miała ich b.duzo a mi sie to tak nie podoba..a do tego caly czas się faluja.. ;/

2. Jesli mam włosy do ramion wie ktos moze ile musze czekac [lat] zeby były za ramiona [koło łokcia] ??

Zajrzyj tutaj chyba podobny temat...
Sebo - Nie 03 Lip, 2005 10:08
Temat postu:
jak chcesz żeby były przyległe to smalecem Laughing a tak szczerze to są różńe preparaty w sklepach
trooskafqa - Nie 03 Lip, 2005 11:42
Temat postu:
Yhy..preparaty są ale jak dla mnie po 1.Nie skuteczne , a takie które na 100% by poskutkowały to ładnie kosztuja Smile
nasty_girl - Pon 04 Lip, 2005 09:59
Temat postu:
no to uzywaj szamponow do suchych i zniszczonych wlosow.. z czasem trafisz na jakis ktory bedzie dla ciebie dobry..
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 22:34
Temat postu:
ad. 1 - mam jakis taki krem z Sunsilk... fioletowy. Zobaczylam go u mojej fryzjerki. On nawilza wlosy i sprawia, ze nie stercza zadne kosmyki, a moja szopa ktora mialam naokolo przedzialka tez nie sterczy. Wiec moze i Tobie pomoze? Sporoboj fioletowej serii z tego Smile

ad. 2 - mi rosly... gdzies z 2 lata. Od ramion, do lokci. Teraz mam do lokci Razz Ale mi z tego co wiem, strasznie powoli rosna wlosy, wiec u Ciebie moze byc szybciej.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group