Cytat: |
i pokazal mi swoje przyrodzenie... |
i pokazal mi swoje przyrodzenie...
w Arkadii(jedna z gier MUDowych) jest stopień doświadczenia: "nie jedno widział/a" ; dla 15'letniej dziewczyny |
panienka_wierzba napisał/a: |
bla bla bla bla ;] |
HeyaH napisał/a: |
Dzieci, dzieci i lan more dzieci! (dlatego nigdy dzieci miec nie bede)
Stare baby... zwlaszcza takie, co sie w kosciele ryja do drzwi, jak rowniez te spiewajace bardzo, bardzo glosno jakies piesni koscielne, przezywajace przy tym niemalze orgazm. |
kradziejka napisał/a: |
dzieci do lat 13 włącznie |
panienka_wierzba napisał/a: |
kiedys podlezli ;/ zaczeli mnie szarpac czy cos, chcieli mnie kajs zaciągnąc ('zaprosic'), jkeden podleciał i pokazal mi swoje przyrodzenie... ucieklam... dodatkowo ze bylam z hmm 10 metrow od domu kolegi?
nienawidze takich ludzi a akurat mieszkam w okolicy ze ponad 40% to wlasnie tacy.. |
nasty_girl napisał/a: |
anton a ty potwierdzasz swoja glupote i to ze nie potrafisz dobrze czytac.. |
moze mi wyjasnisz co to ma wspolnego? |
kradziejka napisał/a: |
do lat 13 włącznie |
Otwieracz napisał/a: |
Ooo, pojawił się wielki i twardy Himitaś! |
tak, tz jak ? ja na ten temat nic nie napisalam.. bo to co pisalam nie mialo nic wspolnego z rozowymi panienkami.. ale widocznie jak chcesz cos zauwazyc to tam to znajdziesz bez roznicy czy o tym cos pisze czy nie.. miej sobie zdanie na moj temat jakie chcesz.. juz chyba lepiej bylo by byc jak to uwazasz rozowa panienka niz jakims pseudo skate, z nietwarzowym ryjem, jescze bardziej pusta panienka i do tego z niskim ilorazem inteligencji |
taaa i jeszzcze jak chodzi za toba i ci patrzy na rece bo pewnie cos ukradniesz |
brudasy (czytaj:metale blehh) |
Ant0n napisał/a: |
hola hola, cwaniaczku |
kaasiiennkaa napisał/a: |
ty no sorry... dla mnie metale to sa brudasy i wogole jacys dziwni ludzie... dam ci taki przyklad:
bylam sobie na kolonii nad morzem... i byl tam wlasnie jeden takie metal... i kazdemu bez wyjatku kazali isc na dwor sie opalac... no i on tez oczywiscie musial isc... a wiesz jak to metale: wogole wygladaja jakby slonca nigdy nie widzieli... no i wszyscy leza i pieka sie na tym sloncu (ok40 stopni w cieniu) a ten jeden brudas siedzi na lezaku w czarnej dlygiej koszulce, obcislych dlugich getrach z glanami na nogach ( nie zebym miala cos do glanow ale przy takiej pogodzie?) ![]() |
brudasy (czytaj:metale blehh) |
nienawidze takich metali spedalonych i wycwelonych dlatego tak o nich mowie! |
no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..
i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..) |
no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..
i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..) |
Ant0nFucker napisał/a: | ||
*zalamana wali glowa w sciane* |
Gabra napisał/a: |
hah to u was do sportowki tez chodzą takie 'ideały'..?Boze,weeź cos okropnego! |
Crimson Lady napisał/a: |
pozerzy i DZIECI. dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci.
osoby mowiace o czyms, o czym nie maja pojecia; puste lale; kokietki; dziewczyny - księżniczki, ktore z kazdej nieprzyjemnej sytuacji robia tragedie i obwieszczaja calemu swiatu, jakie to one sa biedne i pokrzywdzone; pseudo-jacystam; ludzie plytcy; prostaccy; zamknieci na swiat, inne poglady etc.. ogolem polowa ludzkosci mnie.. denerwuje.;p |
Shaleniec napisał/a: |
denerwuja mnie ludzie tacy jak scv
proszę nie pisać postów prowokacyjnych, tak wiem możesz mieć własne zdanie ale uprzedzam jeśli ten post spowoduje offtop - zostanie on usunięty |
Stasilena napisał/a: |
Pozerzy, ludzie z plasteliny, wazeliniarze, księżniczki - robiące z igły widły, pseudo-jacyśtam, 'skejty', 'metale' i wiele, wiele innych. |
Shaleniec napisał/a: |
uprzedzam jeśli ten post spowoduje offtop - zostanie on usunięty |
kcip napisał/a: |
kill yourself |
scv napisał/a: | ||
Czyli na dobrą sprawę, denerwuje Cię cały świat, poza Tobą. |