Dzieci OnLine

Na luzie... - Jacy ludzie was wkur***ją?

Crakken - Nie 03 Lip, 2005 16:54
Temat postu: Jacy ludzie was wkur***ją?
Proszę opis przypadku poprzedzać jego nazwą/typem(jeśli podobne występował, proszę użyć nazwy poprzedniego).

Otóż, ostatnio spotkałem się z następującymi przypadkami:
1. Dziad Ławkowy- No więc tak: siedzę sobie z kolegami na ławce przed jakąś klatką, i nagle wychodzi jakiś dziadek. Zaczyna gadać coś o dzwonieniu pod dziewiątkę i paleniu fajek w klatce. Ja, sądząc że to prawie na pewno mój (pisząc to miałem na względzie to że chodzimy do jednej klasy, nic więcej nas nie "łączy") kolega (swoją drogą, dres i żul), staram się mu powiedzieć. Na to on zaczyna na nas coś tam gadać, żebym nie pyszczył itd. Ja coś staram się powiedzieć, ale on nie daje mi dojść do słowa. Nagle zaczyna gadać zebyśmy siedzieli przed swoimi klatkami, itd. (swoją drogą: przed moją klatką NIE ma ławki).
Definicja: Nie daje dojść do słowa, nietoperz (nic nie widzi a się czepia).
2. Strach na dzieci/Przyczajony tygrys- Kilka razy chodziłem pod blokiem obok z psem (lubi tam się załatwiać ^^*). I parę razy goniła mnie jakaś psychiczna baba. Mogło by się wydawać, że ona po prostu TYLKO siedzi w tym oknie i czeka aż ktoś tędy przejdzie, żeby go ochrzanić.
Definicja: Czeka w miejscu, niezmiennie w tym samym oknie, aby tylko kogoś ochrzanić.
3. Rozróba (albo coś koło tego)- Idę raz przed swoim blokiem, pies tam siknął blisko (ale NIE DO!) piaskownicy (BTW: a jak kilka razy jakieś [NIE TYLKO!] dzikie koty tam sikały i srały to NIE widziała...) a nawiedzona baba zaczyna mnie opier****ć że sika do piaskownicy, co tam jeszce i w ogóle mnie goni. Na to ja (będąc wkurzonym poprzednimi wypadkami [dzieli je jakiś czas ale je dobrze pamiętałem]) pokazuję jej środkowy palec. Na to ona że coś tam pójdzie do mojej mamy i w ogóle. No i poszła. I nic takiego, ale najbardziej wkurzyło mnie to że podczas rozmowy powiedziała iż poprzednio z drugiej strony bloku (IMHO tej samej z przypadku nr 2-patrz Strach na dzieci/Przyczajony tygrys) jej mąż UPRZEJMIE (albo co koło tego) mnie wyprosił albo jakoś tak. A teraz cytat z pamięci jego wypowiedzi: "idź mi stąd natychmiast, a jak cię tu jeszcze raz zobaczę..."...
Definicja: tylko czeka żeby coś/kogoś ochrzanić i w ogóle się rzuca.

PS. poprawcie mnie jeżeli taki temat już był
Anonymous - Nie 03 Lip, 2005 19:07
Temat postu:
ty i twój podpis
Anonymous - Nie 03 Lip, 2005 20:14
Temat postu:
autobusowe baby,Tsej,Otwieracz,małe dzieci.
Jak szczerość to szczerość i moje zdanie Razz
Francesca - Nie 03 Lip, 2005 21:21
Temat postu:
hip hopowcy Razz
za użalanie się nad sobą
TomcioMag - Pon 04 Lip, 2005 00:19
Temat postu:
-taki mati z mojej klasy >_<
on całutkie zycie sciemnia ... tak to wqr.... ze az sie wytrzymac z takim ułomem nie da ...
nie no gdzierz całe zycie mozna scieme wciskac .. i to nadodatek opowiada jak to ktos inny scieme wciska to juz jest naprawde przegięcie....
-menele ...
-i mój były sąsiad.... który na szczęscie juz sie wyprowadził ...
Shaleniec - Pon 04 Lip, 2005 08:08
Temat postu:
heh, a dla mnie kolega opowiadal, ze kiedys kolo niego mieszkala taka stara baba ktora non stop sterczala w oknie i zapisywala WSZYSTKO co ten kolega robi, o ktorej wychodzi, o ktorej przychodzi, z kim byl itd itp. O_o i co jakis czas oddawala tak po kilkanasie kartek podaniowych dla jego matki. psychiczna kobieta O_O tyym bardziej, ze matka tego kobiety nie prosila o nic takiego.
drugim przypadkiem sterczenia w oknie jest moja kolezanka z klasy ktora zmienia tylko warte z matką Razz idem sobie osiedlem (ucieklam tego dnia z lekcji) a ona na caly ryj z tego okna wiszczy: ANIA CZEMU CIE W SZKOLE NIE BYLO?! ?! ?! to ja jej odpowiadam: NIC CI DO TEGO! biggrin
i jeszcze naprzeciwko mnie mieszka taka rodzina, ze tam taki dziadek jest i on albo w oknie caly czas albo stoi w bramce O_o i wszystko obserwuje caly dzien

a mnie denerwują różowe landrynki z mojej klasy Razz ktore nie nosza niz oprocz rozowego, oprocz teog ubieraja sie w mini co odkrywa cala d**e i wysokie szpilki i w ogole jak prostytutki sie ubieraja.
denerwuje mnie taki zasim.. samym swoim ryjem. nawet jego glos mnie denerwuje. poprostu zaism to Pies i kazdy tak na niego mowi Razz
denerwuja mnie ludzie ktorzy mi wmawiaja, ze cos zrobilam/powiedzialam a wcale tak nie bylo!
denerwuja mnie osoby ktore mnie strasza szczurami/pająkami/robakami ;(
ogolnie denerwuja mnie prawie wszyscy i wymieniac mozna baaaardzo dlugo Razz
nasty_girl - Pon 04 Lip, 2005 09:35
Temat postu:
stare baby, nauczyciele, osoby nieszczere, falszywe, pseudo skate i inni pseudo, szpanerzy, puste panienki i faceci ktorzy mysla ze jak maja kase albo sa przystojni to moga miec kazda..
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 13:31
Temat postu:
mnie malo kto NIE wnerwia... na kazdego cos znajde

// a tak wogole Crakken, to dobrze, ze ta babka Cie pogonila za psa. odchody po psach sie sprzata...
opętana - Pon 04 Lip, 2005 19:17
Temat postu:
małe dzieci, które biegają wokół szkoły i nietylko ;P
ludzie, którzy oceniają Cie po tym jakiej muzyki słuchasz i jak sie ubierasz chociaż Cie nie znają... ta, ból.
wymieniac, wymieniac i wymieniac... duzo tego... ;|
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:48
Temat postu:
dzieci do lat 13 włącznie zwłaszcza odpicowane-osiedlowe-mroczniary-on-mnie-nie-kocha-mroook-pochlastałam-sie-tępą-żyletką do bólu, dzieci małe bo są glośne i zachowują sie jakby miały owsiki, dzieci jeszcze mniejszcze bo pelzają jak stonki i ryczą w nieboglosy,
starsze kobiety przeważnie samotne niemające co ze sobą zrobić każące ustępować im miejsca w autobusie, bijące parasolką i krzyczącą do mnie tylko dlatego że same są przygłuche
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 22:20
Temat postu:
Dzieci, dzieci i lan more dzieci! (dlatego nigdy dzieci miec nie bede)
Stare baby... zwlaszcza takie, co sie w kosciele ryja do drzwi, jak rowniez te spiewajace bardzo, bardzo glosno jakies piesni koscielne, przezywajace przy tym niemalze orgazm.
Do tego ludzie siedzacy na przystanku, zwlaszcza tacy, co jak przechodze gapia sie na mnie jak na istote z ery kamienia lupanego.
No i stare pryki plci iscie brzydkiej, ktore jak przechodza gapia sie na ciebie ze slina do ziemi... Ble!
panienka_wierzba - Pon 04 Lip, 2005 22:42
Temat postu:
trole
idioci siedzący na ławkacj,murkach i innych, chodzący bez celu po osiedlach i zaczepiające ludzi
jak przechodzisz to się drą, pieprzą bez sensu, wkurzają, denerwują, stresują
przez jednym takich nie chodze jednym osiedlem wogóle.. a na tym osiedlu zwykle mam sesje RPG to ludzie musza po mnie wychodzic bo sie ich boje zleksza..
gdy szlam zawsze cos pieprzyli, krzyczeli
kiedys podlezli ;/ zaczeli mnie szarpac czy cos, chcieli mnie kajs zaciągnąc ('zaprosic'), jkeden podleciał i pokazal mi swoje przyrodzenie... ucieklam... dodatkowo ze bylam z hmm 10 metrow od domu kolegi?
nienawidze takich ludzi
a akurat mieszkam w okolicy ze ponad 40% to wlasnie tacy..
noi przykladowo syneckzi ktorzy ida ulicą i zaczepiają bo eee
-mam trampki
-kostke
-nie mam rozowej bluski (i w takowej nigdy mnie nie widzieli, jak przykladowo w bialych spodniach i jestem przez to eee obrazana, wkurzana, napastowana slownie, chociaz trza przyznac wygladam nieco lepiej niz kolo 50% ich znajomych tapeciar)
itp itp
nienawidze
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 22:54
Temat postu:
he he eh Chaosyci
Cytat:
i pokazal mi swoje przyrodzenie...
w Arkadii(jedna z gier MUDowych) jest stopień doświadczenia: "nie jedno widział/a"
panienka_wierzba - Pon 04 Lip, 2005 23:22
Temat postu:
taa [cenzura]
niebyt interesujący i ciekawy widok (szczególnie w takiej a nie innej sytuacji)
dla 15'letniej dziewczyny
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 23:50
Temat postu:
Niezbyt interesujący!?
Czuję się urażony.
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 23:56
Temat postu:
Cytat:
i pokazal mi swoje przyrodzenie...
w Arkadii(jedna z gier MUDowych) jest stopień doświadczenia: "nie jedno widział/a" ; dla 15'letniej dziewczyny
brzmi mocno...szczególnie razem
Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 01:53
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
bla bla bla bla ;]

mnie tez wnerwiaja ci wszyscy blokersi ;[ ostatnio z lib**** na czele ;[ chociaz to z tymi ludzmi to juz dziwne. co to faki kurde? albo nowy swiat? Shocked
eh ja sie zastanawiam co ci ludzie maja w swych czszkach ;[[
// swoja droga mam zamiar lansowac sie w mojej czarno-rozowej koszulce i czekac na efekty w postaci rozmow z milymi panami <bynajmniej nie gejami> ;] sport extramalny ;] tylko musze sie psychicznie przygotowac
nasty_girl - Wto 05 Lip, 2005 08:51
Temat postu:
i zapomnialam dodac ze ludzie ktorzy pija w nocy pod moimi oknami, tancza pod nimi, sluchaja muzyki na maksa w samochodzie, dra ryje, albo co grosza spiewaja i dzieci ktore tez sie zachowuja nie lepiej ale w dzien
opętana - Wto 05 Lip, 2005 21:11
Temat postu:
Ci debile co przesiadują wieczorami na ławkach obok bloku... wrr
i młode ekspedientki, strach wejsc do sklepu bo cie zaraz mierzą od gory do dołu... brr -___-
Elun - Wto 05 Lip, 2005 21:25
Temat postu:
ja sie zawsze ciesze, ze nie mieszkam na osiedlu, gdzie sa blokowiska. Moja jedna rodzina sobie mieszka na takim soiedlu, to gdy u nich jestem to sie kolo 22-23 z domu juz nie ruszam.
opętana - Wto 05 Lip, 2005 21:44
Temat postu:
no ja tak samo ;| nie wychodze z domu jak sie juz sciemnia...powiem wprost ze sie boje...bo naprawde nigdy nic nie wiadomo... :/
nasty_girl - Wto 05 Lip, 2005 22:07
Temat postu:
taaa ekspedientki.. najlepsze to te co skonczyly ledwo podstawowke, kupily se tani podklad ktorego nie umieja rownomiernie i z umiarem nalozyc, i mysla ze sa [cenzura].. no i ogolnie takie panieny..
Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 22:39
Temat postu:
hehe, tu wlasnie potwierdzasz moja "PiNk GiRl"
Shaleniec - Sro 06 Lip, 2005 09:29
Temat postu:
dodam coś jeszcze od siebie:
WKUR***JĄ MNIE IDIOCI KTORZY CHODZA PO MOIM OSIEDLU, PIJĄ I ROZBIJAJĄ SOBIE WZAJEMNIE BUTELKI NA GŁOWACH!
nasty_girl - Sro 06 Lip, 2005 09:56
Temat postu:
anton a ty potwierdzasz swoja glupote i to ze nie potrafisz dobrze czytac..
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 10:32
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Dzieci, dzieci i lan more dzieci! (dlatego nigdy dzieci miec nie bede)
Stare baby... zwlaszcza takie, co sie w kosciele ryja do drzwi, jak rowniez te spiewajace bardzo, bardzo glosno jakies piesni koscielne, przezywajace przy tym niemalze orgazm.

haha ja dlatego nie ulbie isc do mojej mamy do pracy bo pracuje w czd i wokoło słychać wrzaski paromiesięcznych dzieciakow ;/ najgorsze jeszcze ze jak są takie paroletnie to matka im robi takie zabiegi że łeee
[wklada rurki przez nnos albo przez usta do żołądka a w jej gabinecie lekarze też przez dupke ale dobra milcze już]
a te baby..uuuu ...siadą obok mnie takie spaślaki,śpiewają do ucha i dają 'niep rzyjemny oddech' Razz i jeszcze tak smierdzą ze szok..te autobusowe tak samo..Patrzą sie na ciebie jakbym im wnuki pozabijała i musze biednej ustąpic..Rozumiem naprawde babcie no ale so ry..Pseudobabcie :]
nasty_girl - Sro 06 Lip, 2005 10:54
Temat postu:
tak tylko ze te babcie sa takie umierajace tylko gdy chca usiasc ale tak naprawde to one maja wiecej energi niz my razem
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 12:13
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
dzieci do lat 13 włącznie

Można wiedzieć, czemu?

panienka_wierzba napisał/a:
kiedys podlezli ;/ zaczeli mnie szarpac czy cos, chcieli mnie kajs zaciągnąc ('zaprosic'), jkeden podleciał i pokazal mi swoje przyrodzenie... ucieklam... dodatkowo ze bylam z hmm 10 metrow od domu kolegi?
nienawidze takich ludzi
a akurat mieszkam w okolicy ze ponad 40% to wlasnie tacy..

Kiedyś w moich okolicach też było troszku takich kryptyd. Aż w końcu pojawiła się grupka ludzi, którym przestało się to podobać i zaczęli tępić psychopatów. Większości połamali sporo kości, jednego podobno zabili.
No i jest spokój.
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 12:29
Temat postu:
Ooo, pojawił się wielki i twardy Himitaś!
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 13:19
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
anton a ty potwierdzasz swoja glupote i to ze nie potrafisz dobrze czytac..

hehe, no wlasnie umiem. smieszy mnie tylko strasznie ze tak krytyujesz dziewczyny, ktore gorzej radza sobie z kosmetykami Laughing . to czyni Cie rozowa kobietka ;]
nasty_girl - Sro 06 Lip, 2005 13:38
Temat postu:
moze mi wyjasnisz co to ma wspolnego?
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 13:53
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
moze mi wyjasnisz co to ma wspolnego?

bo to wlasnie rozowe panienki tak traktuja sprawe kosmetykow ;p
Chesterka - Sro 06 Lip, 2005 14:57
Temat postu:
Mnie to denerwuja każdy kto mnie zdenerwuje ;P Nie ma reguły. Czasem jakieś malutkie dziecko a czasem stara baba. Ale ogólnie, to nie wiem ;P

kradziejka napisał/a:
do lat 13 włącznie

Muu? ;(
nasty_girl - Sro 06 Lip, 2005 15:04
Temat postu:
tak, tz jak ? ja na ten temat nic nie napisalam.. bo to co pisalam nie mialo nic wspolnego z rozowymi panienkami.. ale widocznie jak chcesz cos zauwazyc to tam to znajdziesz bez roznicy czy o tym cos pisze czy nie.. miej sobie zdanie na moj temat jakie chcesz.. juz chyba lepiej bylo by byc jak to uwazasz rozowa panienka niz jakims pseudo skate, z nietwarzowym ryjem, jescze bardziej pusta panienka i do tego z niskim ilorazem inteligencji
opętana - Sro 06 Lip, 2005 15:15
Temat postu:
Ja staram sie unikać takich sklepów...Nie wiem, poprostu mnie to wkurza jak wejde i spokojnie nie moge obejrzeć ciuchów bo one albo obgadują mnie za plecami, albo patrzą jak na idiotke...
nasty_girl - Sro 06 Lip, 2005 15:35
Temat postu:
taaa i jeszzcze jak chodzi za toba i ci patrzy na rece bo pewnie cos ukradniesz
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 15:40
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Ooo, pojawił się wielki i twardy Himitaś!

Ja do tej grupy niestety nie należałem ;P
Choć widziałem raz z kilkunastu metrów, jak jednego psychola katowali. Nie dla mnie taka zabawa Razz
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 17:26
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
tak, tz jak ? ja na ten temat nic nie napisalam.. bo to co pisalam nie mialo nic wspolnego z rozowymi panienkami.. ale widocznie jak chcesz cos zauwazyc to tam to znajdziesz bez roznicy czy o tym cos pisze czy nie.. miej sobie zdanie na moj temat jakie chcesz.. juz chyba lepiej bylo by byc jak to uwazasz rozowa panienka niz jakims pseudo skate, z nietwarzowym ryjem, jescze bardziej pusta panienka i do tego z niskim ilorazem inteligencji

a skad te skate Ci sie tam wzielo? Shocked
I chyba nic nie rozumiesz ;] jestes rozowa, bo krytykujesz sposob nakladania jakies tam podkladu przez inne kobiety. to brzmi tak: "uh, ale ona ma brzydki makijaz, hihih, ja umiem sie ladniej pomalowac. hihih"
opętana - Sro 06 Lip, 2005 17:58
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
taaa i jeszzcze jak chodzi za toba i ci patrzy na rece bo pewnie cos ukradniesz

no dokladnie tak jest :/ inaczej traktują tez takie kobiety, które są niezle ubrane i widać, ze mają kase a jeszcze inaczej takich hm 'normalnych' ludzi. Chyba wiecie o co mi chodzi ;P
kaasiiennkaa - Sro 06 Lip, 2005 20:28
Temat postu:
puste panienki, dziewczyny ktore na sile probuja zrobic z siebie starsze niz sa w rzeczywistosci, slodkie dziewczynki z kilogramem tapety(ktora mozna szpachelka zeskrobywac) na mordzie(wrrr ), nauczyciele, brudasy (czytaj:metale blehh) no i to chyba wszystko
TomcioMag - Sro 06 Lip, 2005 22:28
Temat postu:
Cytat:
brudasy (czytaj:metale blehh)

eeee o_O jak metal to znaczy ze brudas?? ....... dziwna troche jestes ......
kaasiiennkaa - Sro 06 Lip, 2005 23:12
Temat postu:
ojej ja ich tak nazywam... moze ty jestes dziwny. Rolling Eyes .. nienawidze takich metali spedalonych i wycwelonych dlatego tak o nich mowie! Twisted Evil a ty nie masz komentowac moich postow tylko temat Twisted Evil Mad
somebody - Sro 06 Lip, 2005 23:39
Temat postu:
Przede wszystkim denerwuja mnie ludzie zarozumiali,na okraglo wyzywajacy wszystkich lub prawie wszystkich od dzieci,mimo swojego wieku,ktory nie jest upowazniajacy do wyzywania od gowniarzy i tym podobnych ludzi niewiele mlodszych od siebie,a takze uwazajacy sie za lepszego od innych i otwarcie to pokazujacych,na domiar zlego sensowna dyskusja z takimi jest skazana z gory na porazke,bo mimo iz uwazaja sie za nie wiadomo jak wielki fenonem intelektualny,w rzeczywistosci sa glupi jak but i zadne argumenty do takowych nie przemawiaja.Drobna aluzja do jednego z uzytkownikow.

A co do pani pode mna,nawet nie chce mi sie komentowac jej postawy "metal=gej,cwel i wszystko co najgorsze".W kazdej subkulturze zdarzaja sie rozni ludzie,i ocenianie ich na podstawie przynaleznosci do nieformalnej grupy spolecznej to glupota i brak tolerancji.Milego zycia z klapkami na oczach.
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 00:18
Temat postu:
hola hola, cwaniaczku
nidhogg - Czw 07 Lip, 2005 00:38
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
hola hola, cwaniaczku

udez w stol...
somebody - Czw 07 Lip, 2005 00:44
Temat postu:
Witam wielce szanownego Pana "Jestem od was lepszy ;]"™
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 10:09
Temat postu:
a czy metale są pedałami i cwelami?
poprostu sluchają innej muzyki i mają inne poglądy i styl ubierania ;]
nasty_girl - Czw 07 Lip, 2005 11:25
Temat postu:
no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..

i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..)
kaasiiennkaa - Czw 07 Lip, 2005 15:15
Temat postu:
ty no sorry... dla mnie metale to sa brudasy i wogole jacys dziwni ludzie... dam ci taki przyklad:

bylam sobie na kolonii nad morzem... i byl tam wlasnie jeden takie metal... i kazdemu bez wyjatku kazali isc na dwor sie opalac... no i on tez oczywiscie musial isc... a wiesz jak to metale: wogole wygladaja jakby slonca nigdy nie widzieli... no i wszyscy leza i pieka sie na tym sloncu (ok40 stopni w cieniu) a ten jeden brudas siedzi na lezaku w czarnej dlygiej koszulce, obcislych dlugich getrach z glanami na nogach ( nie zebym miala cos do glanow ale przy takiej pogodzie?) Confused ... i to wszystko na nim takie spocone brudne blee... nie wspomne juz o tym, co dzieje sie w jego butach... halo? czy to jest normalne? i wlasnie dlatego dla mnie to sa brudasy i juz
somebody - Czw 07 Lip, 2005 15:28
Temat postu:
Tak,jak najbardziej.Ma do tego prawo.
kaasiiennkaa - Czw 07 Lip, 2005 15:34
Temat postu:
dobra... ale jakos nie bardzo pociagaja mnie tacy faceci... wrecz przeciwnie: nienawidze ich i to jest moje zdanie! nic ci do tego co ja o nich mysle takze mysle ze dalsze dyskusje sa zbedne! ja o nich zdania nie zmienie... tak ja na to patrze i tak mysle! takze wiesz... i tak na moje zdanie nie wplyniesz... i koniec juz tej do niczego nie prowadzacej dyskusji! kurde Mad
nasty_girl - Czw 07 Lip, 2005 15:40
Temat postu:
taaa u mnie tez byl taki typ.. w sumie nic do niego nie mialam.. przynajmniej byl ubaw jak chodzil po plazy w glanach
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 15:51
Temat postu:
kaasiiennkaa napisał/a:
ty no sorry... dla mnie metale to sa brudasy i wogole jacys dziwni ludzie... dam ci taki przyklad:

bylam sobie na kolonii nad morzem... i byl tam wlasnie jeden takie metal... i kazdemu bez wyjatku kazali isc na dwor sie opalac... no i on tez oczywiscie musial isc... a wiesz jak to metale: wogole wygladaja jakby slonca nigdy nie widzieli... no i wszyscy leza i pieka sie na tym sloncu (ok40 stopni w cieniu) a ten jeden brudas siedzi na lezaku w czarnej dlygiej koszulce, obcislych dlugich getrach z glanami na nogach ( nie zebym miala cos do glanow ale przy takiej pogodzie?) Confused ... i to wszystko na nim takie spocone brudne blee... nie wspomne juz o tym, co dzieje sie w jego butach... halo? czy to jest normalne? i wlasnie dlatego dla mnie to sa brudasy i juz

aa to rozumiem :] moze to jakis masohista biggrin?
kaasiiennkaa - Czw 07 Lip, 2005 15:52
Temat postu:
taa.. leze se na plazy i nagle staje nade mna chlopak w glanach, dlugich getrach i koszulce z nr 666 albo gwiazda dawida... a ja oczywiscie lece mu w ramiona (dodajmy przepocone i smerdzace) bo to marzenie kazdej dziewczyny... brad pitt wymieka przy nim... Laughing
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 16:00
Temat postu:
Gwiazdę Dawida to raczej kto inny nosi.
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 16:30
Temat postu:
Uhm,po raz pierwszy sie zgadzam Razz
to byl pentagram :]
nasty_girl - Czw 07 Lip, 2005 16:35
Temat postu:
a moze on byl zydofilem?
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 18:32
Temat postu:
kaasiiennkaa napisał/a:
brudasy (czytaj:metale blehh)

Uważaj, bo ktoś gotów Cię za to na stosie spalić.
kaasiiennkaa napisał/a:
nienawidze takich metali spedalonych i wycwelonych dlatego tak o nich mowie!

Wiesz w ogóle, kto to jest pedał czy cwel?

Btw, czytając kilka Twoich ostatnich postów odnoszę wrażenie, że dla Ciebie o bycie brudasem/cwelem/pedałem świadczy nic innego, jak tylko atrakcyjność danego osobnika.

Btw2, to że jeden opalał się na plaży w czarnym ubraniu nie znaczy, że od razu wszyscy metale to "brudasy".

Btw3 (Mr. Green) - co masz do koszulek z pentagramami, czy z daną liczbą?
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 22:18
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..

i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..)

znowu widac jak malo wiesz o tej kulturze :<<<

nidd - trzeba byc glupcem, by nie zauwazyc, ze mowi o mnie.
Mroczny_jogurt - Czw 07 Lip, 2005 22:39
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:

*zalamana wali glowa w sciane*
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 22:52
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

*zalamana wali glowa w sciane*

Sciany szkoda.
nidhogg - Czw 07 Lip, 2005 23:25
Temat postu:
Ee tam Anton, ja bym jeszcze4 kilka osob typowala - chociazby potwora, ale jezeli uwazacie sie za jedna osobe coz, nie moj biznes.
Postow kasienki nawet szkoda mi komentowac, palcami mi sie nie chce ruszac
Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 01:24
Temat postu:
e tam, jakas niewidzialna moc mi powiedziala, ze to o mnie ;]
Akacja12 - Pią 08 Lip, 2005 08:49
Temat postu:
Wkurzają mnie ludzie z jednej piekarni, którzy nie upiekli dziś ptysiów bo jest za ciepło xP

a poza tym - ludzie chamscy, rozwydrzone dzieci, bezstresowo wychowywane, a także prymitywne dresy które co drugie słowo ku**a mówią, sportowcy z mojej szkoły (taki profil), a także poszczególne osobniki z moich znajomych.
opętana - Pią 08 Lip, 2005 20:15
Temat postu:
a ja nie nawidze klasy sportowej na tym samym pionie klasowym co ja ;P normalnie plastic is fantastic...nie mozna spokojnie przejsc obok nich bo mierzą kazdego ;|
Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 14:45
Temat postu:
hah to u was do sportowki tez chodzą takie 'ideały'..?Boze,weeź cos okropnego!
Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 20:37
Temat postu:
Wkurzają mnie: tacy co ciągle przeklinają; którzy robią coś na pokaz, żeby do kogoś się przypodobać ...
Anonymous - Pon 11 Lip, 2005 23:23
Temat postu:
Dlaczego o mnie nic nie ma? Najwyraźniej za mało się staram Razz
Shaleniec - Wto 12 Lip, 2005 08:25
Temat postu:
wkurzają mnie świnie
opętana - Wto 12 Lip, 2005 18:26
Temat postu:
Gabra napisał/a:
hah to u was do sportowki tez chodzą takie 'ideały'..?Boze,weeź cos okropnego!

ta... to chyba jest jakaś plaga....bleh. Zapatrzone w siebie plastiki... ;/

świnie? bo mają zakrecony ogonek? ;d
Crimson Lady - Wto 12 Lip, 2005 18:48
Temat postu:
pozerzy i DZIECI. dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci.
osoby mowiace o czyms, o czym nie maja pojecia; puste lale; kokietki; dziewczyny - księżniczki, ktore z kazdej nieprzyjemnej sytuacji robia tragedie i obwieszczaja calemu swiatu, jakie to one sa biedne i pokrzywdzone; pseudo-jacystam; ludzie plytcy; prostaccy; zamknieci na swiat, inne poglady etc.. ogolem polowa ludzkosci mnie.. denerwuje.;p
Guśka - Wto 16 Sie, 2005 11:27
Temat postu: hmm...
Mnie denerwują takie małe dzieciaki, co podskakuja. Raz nie wytrzymałam i takowemu wlałam... No i denerwuja mnie tacy starsi co uwazaja sie za panow osiedla. I ludzie co piszą głupie posty... Razz
kicp - Wto 16 Sie, 2005 11:47
Temat postu:
Crimson Lady napisał/a:
pozerzy i DZIECI. dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci.
osoby mowiace o czyms, o czym nie maja pojecia; puste lale; kokietki; dziewczyny - księżniczki, ktore z kazdej nieprzyjemnej sytuacji robia tragedie i obwieszczaja calemu swiatu, jakie to one sa biedne i pokrzywdzone; pseudo-jacystam; ludzie plytcy; prostaccy; zamknieci na swiat, inne poglady etc.. ogolem polowa ludzkosci mnie.. denerwuje.;p

kill yourself
Shaleniec - Wto 16 Sie, 2005 19:50
Temat postu:
denerwuja mnie ludzie tacy jak scv

proszę nie pisać postów prowokacyjnych, tak wiem możesz mieć własne zdanie ale uprzedzam jeśli ten post spowoduje offtop - zostanie on usunięty
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 20:16
Temat postu:
Czyli madrzejsi od Ciebie,z ktorymi przegrywasz w dyskusji.
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 20:35
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
denerwuja mnie ludzie tacy jak scv

proszę nie pisać postów prowokacyjnych, tak wiem możesz mieć własne zdanie ale uprzedzam jeśli ten post spowoduje offtop - zostanie on usunięty

Udam, że tego nie zauważyłem

A, żeby nie było, że panna offtop spowodowała kolejnego offtopa, napiszę, że denerwują mnie ludzie, którzy nie umią przegrywac z twarzą i tacy, których lekki wiaterek po prostu przewraca, tacy, którzy nie umią sobie radzić z przeciwnościami losu, poddający się zbyt szybko, najchetniej poruszający się wraz w prądem, a nie pod prąd.
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 21:00
Temat postu:
W temacie,moze po raz drugi,ale musze...

Denerwuja mnie ludzie,ktorzy zapominaja o osobach waznych,pomijaja je przy rozdzielaniu wplywow,mimo ze bez tych osob pewnych rzeczy by nie bylo.Ignoranci.
Tremere - Wto 16 Sie, 2005 21:09
Temat postu:
Pozerzy, ludzie z plasteliny, wazeliniarze, księżniczki - robiące z igły widły, pseudo-jacyśtam, 'skejty', 'metale' i wiele, wiele innych.
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 21:13
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
Pozerzy, ludzie z plasteliny, wazeliniarze, księżniczki - robiące z igły widły, pseudo-jacyśtam, 'skejty', 'metale' i wiele, wiele innych.

Czyli na dobrą sprawę, denerwuje Cię cały świat, poza Tobą.
nasty_girl - Wto 16 Sie, 2005 22:42
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
uprzedzam jeśli ten post spowoduje offtop - zostanie on usunięty

awansowalas na moda? nie ! wiec siedz cicho a nie sie niepotrzebnie udzielasz jak i tak wszyscy maja smieci ktore piszesz gleboko w ..
Shaleniec - Wto 16 Sie, 2005 23:06
Temat postu:
nasty.. aj teog nie napisalam o_0 ja napisalam tylko "denerwuja mnie ludzie tayc jak scv".. Razz a tamto mi jakis moderator dopisal o_0.
Crimson Lady - Sro 17 Sie, 2005 07:55
Temat postu:
kcip napisał/a:

kill yourself

o nie, nie sprawie wam tej przyjemnosci. Cool
Tremere - Sro 17 Sie, 2005 07:59
Temat postu:
scv napisał/a:
Stasilena napisał/a:

Czyli na dobrą sprawę, denerwuje Cię cały świat, poza Tobą.

Ty masz bardzo ograniczone pojęcie o świecie cię otaczającym, skoro widzisz tylko wyżej wymienionych przeze mnie.
Są jeszcze ludzie szczerzy, którzy bronią własnego zdania. Potrafią działać, a nie kierują się tylko marzeniami. Ambitni. Takich lubię.
A ty jesteś ten człowiek z plasteliny i wazeliniarz. Dlatego mnie denerwujesz.
Pulkownik Nikt - Sro 17 Sie, 2005 11:02
Temat postu:
Denerwuja mnie ludzie zakladajacy cos z gory i tacy w ktorych pojawia sie pewien rodzaj niezdrowego uporu ktorego niesposob powstrzymac skierowany do dzialania na szkode innej osoby.
Denerwuja mnie ludzie kierujacy sie glupimi konwenansami. A przynajmniej gdy chca bym rowniez sie nimi kierowal. No i nigdy nie zdazylo sie tak by denerwowal mnie 'caly' czlowiek conajwyzej pewne jego cechy.
kicp - Sro 17 Sie, 2005 12:22
Temat postu:
Mnie [cenzura] wszyscy od czasu do czasu. Nie lubie sie rozdrabniac.
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 10:54
Temat postu:
a ja sie zaczynam troche martwić bo ostatnio nic mnie nie [cenzura]...
Mruczała - Pon 29 Sie, 2005 23:51
Temat postu:
A mnei [cenzura] ludzie ktorzy sa strasznie drazliwi i musze koniecznie uwazac na kazde slowo byle tylko per ksiecia/ ksiezniczki nie urazic bo cala ludzkosc ją/jego urazila i zaraz pojdzie z tego powodu podciac sobie zyly bo to zle/okropne/mroczne itp itd raaaaany...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group