Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Włosy !!!!!!!

weraa - Pią 08 Lip, 2005 20:54
Temat postu: Włosy !!!!!!!
Kiedyś już pisałam na ten temat ale napisze jeszcze raz bo jak jedna mi osóbk napisała zebym kupila sobie w aptece "WAX" (to tak odżywka do włosów) i ze kosztuje 9-12 złoty to poszłam i sie pytam tu najtanszy kosztuje 24 złote<wow> myślałam że mi głowa pęknie..24 zlote na jakąs odzywkę do włosów żeby były mocniejsze i szybciej rosły i na cos tam jeszce to ja dziękuje :/Sad
A ja chce tylko żeby mi szybciej rosły bo chce mieć dłuższe niż mam bo mam w dodatku pocieniowane.....
Ps:Znacie może jakieś tańsze środki albo jakieś porady ???Z góry dzięki Mr. Green Mr. Green Mr. Green =*=*=*=*
Jenny - Sro 31 Sie, 2005 21:32
Temat postu:
Idź do drogerii i coś wybierz. Napewno znajdziesz coś tańszego.
Mówią ze droższe produkty są skuteczniejsze. No cóż - nie zawsze. Czasami te tańsze okazują się lepsze.
nasty_girl - Czw 01 Wrz, 2005 18:56
Temat postu:
nie znam, ale wiesz czasami lepiej wydac te pare zloty, i potem widziec efekty..
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 09:51
Temat postu:
Ja znam odżywkę... dobrą, jednak na efekty trzeba czekać ok. miesiąca-dwóch... Za to włosy są lśniące, zdrowsze, bla bla, szybciej rosną i takie tam bajery;)
jajko + piwo -> na głowę, masować ok minuty i spłukać (samo piwo i samo jajko też pomaga, jednak lepsze efekty są gdy się je połączy)
lub
miód -> j/w

[ediiit (bo skleroza nie boli)]
Piwa dawać odrobinę. Maseczkę stosować raz w tygodniu... [najlepiej]
[koniec ediiita]
frigg - Pią 02 Wrz, 2005 10:15
Temat postu:
no no wylewac co drugi dzien na glowe 3 zeta przez 2 miesiace to tez tanio nie wyjdzie Smile bo jak jescze dolixczyc kuracje wewnetrzna (na nerki) to napewno taniej kupic odzywke w sklepie kosmetycznym Wink
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 12:05
Temat postu:
jeśli wydaje ci sie ze najpierw cie oszukaliśmy abyś znowu załozyła ten sam temat to sie mylisz, naprawdę zrozum owy ktoś nie musiał pamiętać ceny tego produktu lub mógł zapomnieć pomylić go z czymś innym czy ogólnie sie pomylić;/ pozatym za porządne produkty sie płaci
agag - Pią 02 Wrz, 2005 20:43
Temat postu:
to ja ci doradzałam tą odżywkę/maseczkę
ostatnio sama ją kupowałam (tydzień temu) i płaciłam 19 złotych za duże opakowanie(450ml). Mniejszego akurat nie było (250ml) ale powinien być 1/3 ceny tańszy.
Może poszukaj w innych aptekach...
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 23:36
Temat postu:
Ysz, zapomniałam dopisać, że tego piwa odrobinę i maseczkę najlepiej raz w tygodniu. Wink
Więc, frigg, drogo nie wychodzi ;]
Elvis - Sro 22 Mar, 2006 23:31
Temat postu:
hej!
ja zacząłem zapuszczać włoski no i cóż...rosną tak jakby szybciej używam odżywek tylko marki Ziaji.mimo wszystko nadal jestem niecierpliwy co do zapuszczania włosów i chciałbym się zapytać, co jest najlepsze i najtańsze? czy ktoś zna jakiś bajer "uszybszający" Very Happy porost włosów ?
nasty_girl - Czw 23 Mar, 2006 17:23
Temat postu:
uszybszajace? nie... a co do kosmetykow, wiesz lepiej wydac wiecej, zeby dawalo to jakies efekty, bardzo czesto cena jest adekwatna do jakosci.
sami10 - Pon 27 Mar, 2006 15:34
Temat postu:
Słyszałam coś o majonezie i to podobno pomaga

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group