Nikita napisał/a: |
Po pierwsze Kinga nie pełni już funkcji moderatora. |
Nikita napisał/a: |
A po drugie twój post mnie rozbawił ![]() ![]() Nie przenoś spraw prywatnych na forum ... |
inspektor_nr4 napisał/a: | ||
No i bardzo dobrze ![]() ![]() |
inspektor_nr4 napisał/a: | ||
Jeżeli mnie zablokowała na gg to równie dobrze może coś zrobić na forum ![]() |
kradziejka napisał/a: |
radziłabym ci osobiście nie okazywać tego na forum, bo zaraz zjawi sie tu stadko adoratorów kingi |
Gabra napisał/a: | ||
otóż to. Najlepiej bedzie jak sie okaze że pan inspektor zrobił ten topic dla jaj :] hah,a nawet jesli to prawda; marna prowokacja,źle sie skonczy [patrz na to co zacytowałam wyzej ![]() |
inspektor_nr4 napisał/a: |
Kinga pełniąca funkcje moderatora jest bardzo nie w porządku! Zupełnie bez powodu wyrzuciła mnie z listy kontaktów na gg. Chciałem się zapytać dlaczego to zrobiła. Tego samego dnia zostałem zablokowany. Mało tego, nasłała na mnie swojego chłopaka i musiała mu jakiś głupot nagadać, bo koleś był wk****** na maxa. Oprócz tego również powodu zablokowała mojego kolegę. Uważam że jest to bardzo naganne postępowanie, a człowiek który pełni odpowiedzialną funcję moderatora powinien być w porządku wobec innych osób, szczególnie z forum. Z pewnością za chwilę odezwą się koleżanki Kingi i zaczną na mnie najeżdżać, ale to ona zachowuje się w porządku. Jako użytkownik tego forum proszę administrację o ukaranie Kingi. |
scv napisał/a: |
A uważać, to powinieneś na spadające młotki, hydrofory i tym podobne rzeczy |
Skoro wyrzuciła Cię z listy kontaktów musiała mieć ku temu jakiś bardzo ważny powód, podejrzewam, że zachowywałeś się w stosunku do niej tak samo, jak zachowywała się Twoja barwa postać na forum, podejrzewam również, że pokazałeś jej objawy Twojego geniuszu, albo, co gorsza, źle zacząłęś się wypowiadać o niektórych służbach administracji publicznej. |
Poza tym Kinga na pewno nie nagadała mu jakichkolwiek głupot, ponieważ jest to osoba bardzo inteligentna i nigdy nie mówi o rzeczach, które nie miały miejsca. Kinga jak najbardziej jest i była w porządku wobec innych, nawet tych, których nie lubi, względnie nie lubiła. |
Administrację możesz prosić o co chcesz[nawet o gwiazdkę z nieba, może akurat dostaniesz], a Kinga już i tak od dłuższego czasu w związku z pewnymi przykrymi dla niej[ i nie tylko] wydarzeniami coraz mniej się na forum wypowiada. Co do naganności postępowania, to się będziesz mógł wypowiadać, gdy niczego nie będzie można Tobie zarzucić. A jeśli chcesz rozmawiać z jakąś dziewczyną z forum, to pomyśli o użytkowniczce "Marcia 10", podejrzewam, że ona z Tobą będzie rozmawiała z ogromną chęcią. |
A uważać, to powinieneś na spadające młotki, hydrofory i tym podobne rzeczy, a nie na taką naganność bardzo uprzjemej i cierpliwej użytkowniczki. |
Kradziejka, dobrze, że go o tym poinformowałaś, ale to mu już nie pomoże. I się nie obawiaj, ja Cię nie zjadę za to. |
A uważać, to powinieneś na spadające młotki, hydrofory i tym podobne rzeczy |