Nim_Nen napisał/a: |
Tylko, ze wiem, ze ona pepki i uszy to już prawie zawodowo przebija... jeśli nie inne cześci ciała... z reguły po pijaku na dyskotece, jeszcze chyba nikt na tym nie ucierpiał |
prawie zawodowo |
Cytat: |
prawie zawodowo |
Kinga napisał/a: |
Eh ... = =
nie zajmuje sie tym i chyba lepiej isc do zawodowcy ? napewno bezpieczniej ![]() |
Kurde ja za to mam inne pytanie... czy w wardze jest coś czego przebić nie można? Bo mam zamiar sobie zrobić i się zastanawiam czy jak miz robi przyjaciółka to czy może mnie bardzo uszkodzić... |
nasty_girl napisał/a: |
ale to nie zmienia faktu ze trzeba zrobic to umiejetnie, bo mozna komus zrobic krzywde.. |
frigg napisał/a: | ||
wedle mojej wiedzy nie ma takiego miejsca...kwestia jest tylko tego jak ci sie jakis 'udziwniony' (w sensie miejsca przeklucia) kolczyk bedzie nosilo...mnie np zle sie nosilo meduse 1,6mm, ale byc moze wygodniejsza by juz byla 1,2....ale technicznie nie ma takiego miejsca, ktrego nie mozna bylo by przekluc (zwlaszcza w okolicy ust) |
Tremere napisał/a: |
Błąd panno frigg. Pod dolną wargą są żyłki i mięśniaki, które odpowiadają za całą mimikę dolnej częście twarzy. Okolice ust przebijać powinna tylko osoba do tego przygotowana, z niemałym doświadczeniem. |
nasty_girl napisał/a: |
w jezyku tez sa rzeczy ktore mozna uszkodzic |
Ant0nFucker napisał/a: |
ja sie ostatnio dowiedzialam, ze kumpela z klasy robila kolczyk w pepku pistoletem ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Ariamehr - Racja, aparat na zęby to dopiero brak higieny! Ciekawe, jak oni jedzą...?
|