Dzieci OnLine

Na luzie... - Nowa Huta - 01-08-2005 - 21:30

Papierowa Tęcza - Wto 02 Sie, 2005 16:40
Temat postu: Nowa Huta - 01-08-2005 - 21:30
Dzisiaj rano znów strach padł na Nową Hutę
Wczoraj o 21:30 pod sklepem 'Bosman' na osiedlu Centrum D [20 metrów obok zamieszkania cilgana - qmpla z rev.pl] zarąbano siekierą 18 letniego chłopaka. Czy, żyje? Nie wiem - wiadomo tylko tyle, że było WIELKIE zamieszanie - anywayz temu skur*ysyństwu ktoś musi wreszcie powiedzieć NIE! Niech zmilitaryzują tą dzielnice - ja mogę być co 10 min. legitymowany - nie mam nic do ukrycia. Ew. niech policja zacznie robić łapanki na te ekipy. COKOLWIEK - ew. wzywam mieszkańców do samosądu - nie raz polacy już musieli sobie radzić sami z problemami. Kara śmierci, w kosmos, do obozów pracy - tak do cholery być nie może ==
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 17:59
Temat postu:
jeśli zarąbano to prawdopodobnie nie zyje...
Papierowa Tęcza - Wto 02 Sie, 2005 18:12
Temat postu:
Tsej napisał/a:
jeśli zarąbano to prawdopodobnie nie zyje...
cóż.. nic mi o tym nie wiadomo
Sebo - Wto 02 Sie, 2005 18:18
Temat postu:
eh słyszałem, że bardzo ciekawa dzielnica Laughing
wg planu sześcioletniego potężne osiedle Nowa Huta miała wchłonąć Kraków, a co z tego wyszło to widać
altruista - Wto 02 Sie, 2005 20:33
Temat postu:
heh, ciesz sie ze przynajmniej jest glosno o sprawie - jakis miesiac temu okolo 200 metrow od mojego domu, na 'parkingu' dilerow doszlo do strzelaniny, jeden lekko ranny, jeden w stanie ciezkim, i co? Nic, policja nic nie zrobila, a z miejsca dilerek [i to grubych, cholernie grubych] zrobiono, khem, parking, na ktorym dalej prowadzi sie handel, tylko dla odmiany - legalnie...
opętana - Wto 02 Sie, 2005 20:56
Temat postu:
kretynizm..wrrr... tych sprawców to tylko wrr ... ;/////
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 21:25
Temat postu:
dam glowe,ze policja nic nie zrobi,i dopoki sami mieszkancynie wezma sprawy we wlasne rece i sami nie zabija kilkunastu z tych skurwysynow,gnoje beda sie czuli bezkarni.
Shaleniec - Wto 02 Sie, 2005 21:37
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
dam glowe,ze policja nic nie zrobi,i dopoki sami mieszkancynie wezma sprawy we wlasne rece i sami nie zabija kilkunastu z tych skurwysynow,gnoje beda sie czuli bezkarni.

taa.. zeby mieszkancy cos im zrobili to by byla dopeiro afera i by sei policja plula i by do wiezenia tych meiszkancow zamkneli i ci idioci co chodza po osiedlu i zazynaja ludzi by ejszcze odszkodowanie dostali -_-
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 21:44
Temat postu:
Policja nie chce sobie brudzic raczek.
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 22:57
Temat postu:
Powinna być możliwość, by wyjąć człowieka spod opieki prawa. Wolę dziki zachód, niż tzw. "dziki wschód".
Anonymous - Sro 03 Sie, 2005 10:40
Temat postu:
Ostatnio była jakaś afera, że gdzieś tam we wsi jakiś gościu (typowy bandyta) groził mieszkańcom. Jako że zgłoszenia na policję nic nie dały, kilku facetów poszło i zajebało gnojka.
No i jak to typowe dla naszego zjebanego kraju - mają teraz przesrane.
Graffitiasz - Sro 03 Sie, 2005 10:51
Temat postu:
To jest okropne, co dzieje się w tym kraju. Najgorsze jest to że tak mało ludzi interesuje się czymś poza swoim tyłkiem. Nie mówię, że każdy musi od razu ścigać przestępców. Ale niektórzy to gnoje siedzący na kasie i cieszący się, że oni mają fajnie, a inni niech sobie radzę. Mówię w tym miejscu o politykach, ale jest mnóstwo innych przykładów.
Papierowa Tęcza - Sro 03 Sie, 2005 10:59
Temat postu:
mnie się marzy taki przewrót majowy ver.2 == jeno nie ma już Piłsudskiego ==
Anonymous - Sro 03 Sie, 2005 11:11
Temat postu:
Ja się ostatnio coraz częściej zastanawiam, czy to co mówił mój brat o swoim pragnieniu dojścia do władzy było prawdą ;P Bo jeśli tak i jeśli mu się to uda to można mieć nadzieję, że w tej kwestii Polska będzie... przeczyszczona :]
Anonymous - Sro 03 Sie, 2005 12:58
Temat postu:
Ciezko sie z Tenczim nie zgodzic,Polska potrzebuje drugiego Pilsudskiego.
Papierowa Tęcza - Sro 03 Sie, 2005 14:48
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Ciezko sie z Tenczim nie zgodzic,Polska potrzebuje drugiego Pilsudskiego.
tak więc głosuujcie na mnie ;D!

A tak na serio to powinno się utworzyć takie getta i sprowadzac tam te ekipy :/

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group