| ajeczka11 napisał/a: | 
| Hej!To znowu ja-koleżanka Ajeczki. Mam do Was jeszcze kilka pytań: 1.Czego uczyć się do tego testu? 2.Od kiedy zacząć? 3.Podobno na każdym teście są procenty.Czy to prawda? 4.Czy w tym roku test bedzie trudny?  | 
 ale i tak napisałam na 35 pktna 40 możliwych. A poza tym przed testem nauczyciele z poszczególnych przedmiotów mówią z czego trzeba się poduczyć i organizują lekcje dodatkowe,przynajmniej u nas tak było
    ale i tak napisałam na 35 pktna 40 możliwych. A poza tym przed testem nauczyciele z poszczególnych przedmiotów mówią z czego trzeba się poduczyć i organizują lekcje dodatkowe,przynajmniej u nas tak było  .
.     | nasty_girl napisał/a: | 
| tylko ze z takim papierkiem to ty mozesz (na testach gimnazjalnych przynajmniej) zrobic 2 bledy wiecej od pozostalych, wiec to ze masz papierek nie pozwala ci wcale pisac ciagle z bledami, pozatym wszystkiego mozna sie nauczyc ;p | 
| jagara napisał/a: | 
| Nasty_girl-niektórzy ludzie posiadają taką chorobe która się nazywa dysleksja nie moja wina jśli nie słyszałaś o czymś takim. | 
 a mature jakoś zdałem i to bez tych papierów bo nie zdążyłem przedłużyć ważności, i jak widać nie robie wiele rażących błędów pisząć na forum. Jedyne co to dysgrafia jest w moim piśmie bardzo widoczna ponieważ jest ono okropne:P
 a mature jakoś zdałem i to bez tych papierów bo nie zdążyłem przedłużyć ważności, i jak widać nie robie wiele rażących błędów pisząć na forum. Jedyne co to dysgrafia jest w moim piśmie bardzo widoczna ponieważ jest ono okropne:P
| ajeczka11 napisał/a: | 
| Hej!To znowu ja-koleżanka Ajeczki. Mam do Was jeszcze kilka pytań: 1.Czego uczyć się do tego testu? 2.Od kiedy zacząć? 3.Podobno na każdym teście są procenty.Czy to prawda? 4.Czy w tym roku test bedzie trudny?  | 

| Marcia10 napisał/a: | 
| mnie sie wydaje, ze to w kazdej szkole inaczej. Wiec popytaj sie w sasiedztwie. | 
 Chętnie bym jeszcze napisała taki test
 Chętnie bym jeszcze napisała taki test  . Rok temu było coś z historii - z tym średniowieczem, współczesnościa czy coś takiego ;P
. Rok temu było coś z historii - z tym średniowieczem, współczesnościa czy coś takiego ;P
 Tylko, że z odpowiedziami...
 Tylko, że z odpowiedziami...      

| vavy12 napisał/a: | 
| Do takiego testu warto się poduczyć. Nie jest to konieczne ale jeżeli nauka Ci ciężko wchodzi do głowy to warto rozwiązać kilka, tego typu, testów.My w szkole piszemy co miesiąc taki test i nigdy się nie uczyłam, ale zawsze miałam od 36 do 39 punktów. A takim testem nie warto się przejmować, bo wtedy może wyjść gorzej a czasami możemy się nie wyrobić z czasem. Strona na której możesz znaleźć takie testy to: http://www.oke.krakow.pl/inf/staticpages/index.php?page=20050817110615946 http://test6.cauchy.pl/btesty/ Znajdziesz tu parę sprawdzianów Pozdrawiam   PS. Procenty są na niektórych sprawdzianach. Jeżeli masz z nimi problem zamieniaj je sobie na ułamki zwykłe lub dziesiętne.  |