INNE PYTANIA - powstrzymac sie od masturbacji karabin - Sob 06 Sie, 2005 19:40 Temat postu: powstrzymac sie od masturbacji
Znacie jakies sposoby od powstrzymania sie od masturbacji?
Tzn ja wiem ze to grzech, tylko nie umiem sie powstrzymac, bo ja nie rozumiem co jest zlego w masturbacji - dlaczego to grzech.
HELP! Tremere - Sob 06 Sie, 2005 19:46 Temat postu:
Bo biblijny Onan, który uprawiał seks ze swoją żoną w celu stworzenia nowego potomka upuścił nasienię na ziemie. Od tej chwili stał się symbolem onanizmu, onanizacji itd.
I kościół sobie zabronił.
Jak nie chcesz, to się nie masturbuj. Potrzeba silnej woli i tyle. Nie ma metody. Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 19:49 Temat postu:
Kastracja?Bedziesz pieknie spiewal. karabin - Sob 06 Sie, 2005 20:04 Temat postu:
No wiem, no ale kiedys mi wyszlo przez cale 3 tygodnie jak sie wyspowiadalem, ale potem znowu i tak w kolko ;(
Czy to ciezki grzech?
No bo probuje jak moge ale nie umiem sie niekiedy powstrzymac Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 20:06 Temat postu:
gdzieś czytałam / słyszałam / było że
jak masz ochote to pomyśl o brzydkiej kobiecie / dziewczynie z którą nigdy byś nie chciał sie spotykać / seksić i ponoć przechodzi Shaleniec - Nie 07 Sie, 2005 09:32 Temat postu:
reke se utnij =] Anonymous - Nie 07 Sie, 2005 13:04 Temat postu:
sa setki sposobow, ale wszystkie opieraja sie na Twojej silnej woli. jezeli jej nie masz - to nie proboj. Gladiatorpl - Wto 09 Sie, 2005 21:41 Temat postu:
nie powstrzymuj masturbacji bo jezeli nie bedziesz upuszczal nasienia przez wiecej jak pol roku to przyleci do ciebie wrozka masturbantka i potraktuje cie metodami sado maso np bicze, co raczej nie jest przyjemne
A tak serio to tylko silna wola ale jak ci sie uda to bedziesz master altruista - Sro 10 Sie, 2005 15:36 Temat postu:
o fvck... robisz/nie robisz cos, bo tak mowi kosciol? Wspolczuje.
nie powstrzymuj masturbacji bo jezeli nie bedziesz upuszczal nasienia przez wiecej jak pol roku to przyleci do ciebie wrozka masturbantka i potraktuje cie metodami sado maso np bicze, co raczej nie jest przyjemne
XDDDDDDDDDDDDD GENIALNE! XDDDD Mruczała - Wto 30 Sie, 2005 00:12 Temat postu:
Karabin jeżeli masz dużą chcice to powinieneś sie onanizować bo bedziesz ciagle chodził nakrecony. Btw.Bez przesady z tymi grzeami w dzisiejszych czasach, pozatym dzis prawie wszystko to grzech pamietam jak moja koleżanka byla w gimnazjum sióstr nazaretanek, grzeszyła bo myślała/uważała inaczej niż panie zakonnice ktore tam uczyly : DDDD