Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Aparat na zeby
Szalona - Wto 09 Sie, 2005 16:08
Temat postu: Aparat na zeby
Rodzice od dluzszego czasu namawiaja mnie na staly aparat... ja jednak nie chce by mnie wysmiewano... wiem ze duzo osob teraz go nosi i nawet jest w modzie ;/ ale sa tacy co sie smieja
ale pocieszylam sie bo widzialam aparat kosmetcyzny to znaczy zamiast tych blaszek sa biale lub przezroczyste blaszki
tylko ze jest drucik srebny co prawda jeden ale go widac
a juz bylam prawie zdecydowana wczoraj ejdnak uslyszalam o aparacie jezykowym tzn zakladanym od tylu zebow... czy on jest dobry? czy ktos z was taki nosi? czy ma to samo dzialanie????? prosze o odp
Anonymous - Wto 09 Sie, 2005 16:58
Temat postu:
Napewno Ci chodzi o ten niewidoczny. Z tego co wiem on jest b.dobry moja znajoma go ma i sobie go chwai
Anonymous - Wto 09 Sie, 2005 18:22
Temat postu:
Najlepiej zapytaj denstysty/ortodonty czy tego tam co go zakłada (ja to nigdy nie wiem
).
opętana - Wto 09 Sie, 2005 18:25
Temat postu:
ortodonta zakłada ;]
ja bym osobiscie wziela ten mniej widoczny ;]
Szalona - Sro 10 Sie, 2005 11:44
Temat postu:
tak... ale mniej widoczny tzn z tymi bialymi blaszkami czy ten praktycznie nie widoczny zakladany od tylu zebow...? ale nic o nim nie wiem a chyba bylby najlepszy...
aGa-) - Sro 10 Sie, 2005 13:10
Temat postu:
Nawet jak będziesz miała ten widoczny aparat i ktoś będzie się z ciebie śmiał, to po prostu go olewaj. Tacy ludzie nie są warci twojej uwagi, miej ich gdzieś. Jak zobaczą, że cię to nie rusza to przestaną.
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 15:46
Temat postu:
o to jaki aparat bedzie najlepszy spytaj dentyste (sa rozne, ty mowisz o jakims jezykowym, sa takie ze sie nosi caly czas, sa takie na noc tylko.. ale nie kazdy musi pasowac do twojej wady.. ) a jak juz ci powie jaki najlepszy to spytaj czy jest mozliwosc zeby byl jakis ozdobny, kolorowy, albo przezroczysty..
Tremere - Sro 10 Sie, 2005 21:52
Temat postu:
Rzeczywiście, wielki wstyd mieć aparat. Większą wiochą jest mieć krzywe zęby = ='
Elly - Czw 11 Sie, 2005 11:26
Temat postu:
Boże ale masz problem , aparat mam juz przeszlo rok i jakoś nikt jeszcze sie nie smial ... a z resztą nawet gdyby to co świadczy to tylko o tym ze jest debilem itd...
Shaleniec - Czw 11 Sie, 2005 17:01
Temat postu:
moja kolezanka ma aparat .. tkai widoczny.. i nikt sie z niej nigdy nie smial, wrecz rpzeciwnie, oan ejst abrdoz lubiana
ma wspanialego chlopaka i jest cool. nikt nawet nie zwraca uwagi an ten aparat.
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 16:07
Temat postu:
Żelazny uśmiech to coś pięknego.. ;P
kicp - Sob 13 Sie, 2005 16:59
Temat postu:
Nosilem ten 'widoczny' przez ponad 2,5 roku, nikt sie ze mnie nie smial, wrecz byla to moja wizytowka i bylem z nim kojarzony, teraz od kilku miesiecy mam proste, biale zeby, ogolem jestem zadowolony. Jedyne, co boli to koszta :/ [schodzi na to circa 10k zl]
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group