olcia_13 napisał/a: |
siemka ludzie, jestem tu nowa. ale tylko chyba tu u was moge znaleźć pomoc. mam taki problem, raczej ptytanie. co to jest francuski pocałunek? bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce. a ja nie wiem co to jest! tzn. wiem ze pocałunek ale jak on wygląda!? proszę o pomoc! ![]() ![]() |
kicp napisał/a: |
Tak z ciekawosci: Olcia, naprawde nie masz innego źródła informacji, gdzie możesz isę tego doweidzieć? Kolezanki, rodzice, itd. Ja bym sie krepowal zadawac takie pytania, ale nic to |
Zależy z której strony patrzeć. Bo po mojemu, to barzdiej wiarygodnym źródłem informacji i ewentualnej pomocy jest najlepszy przyjaciel/przyjaciółka, czy nawet kochający rodzice, niż nieznajomi po przeciwniej stronie kompa. Ale nie offtopumy |
Himitsu napisał/a: | ||
Czy ja wiem... w takim wieku, to przyjaciele pewnie zaczęliby ploty puszczać, a rodzice pogonili by chłopaka patelnią, że takie zberezieństwa ich córce wciska ;P |
Jak widać nie miałeś prawdziwego przyjaciela. Staraj się nazywać rzeczy po imieniu, skoro twoj 'przyjaciel' puszcza ploty i czyni przeciw tobie, nie jest juz przyjacielem. Rodzice to rodzice, w wieku 13 lat takze im nie ufalem, teraz juz chyba bardziej. |
Cytat: |
wengoosh poprostu zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi na poziomie zapompleksionego czternastolatka którego nikt nie kocha i który próbuje zwrócić na siebie uwage |