Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co to jest?? pomóżcie ważne!!!

olcia_13 - Sob 13 Sie, 2005 19:57
Temat postu: co to jest?? pomóżcie ważne!!!
siemka ludzie, jestem tu nowa. ale tylko chyba tu u was moge znaleźć pomoc. mam taki problem, raczej ptytanie. co to jest francuski pocałunek? bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce. a ja nie wiem co to jest! tzn. wiem ze pocałunek ale jak on wygląda!? proszę o pomoc! Embarassed Love
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 20:16
Temat postu:
Wlozy Ci jezyk do gardla,az zwymiotujesz.Enjoy.
mistrz_bartek - Sob 13 Sie, 2005 23:39
Temat postu: Re: co to jest?? pomóżcie ważne!!!
olcia_13 napisał/a:
siemka ludzie, jestem tu nowa. ale tylko chyba tu u was moge znaleźć pomoc. mam taki problem, raczej ptytanie. co to jest francuski pocałunek? bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce. a ja nie wiem co to jest! tzn. wiem ze pocałunek ale jak on wygląda!? proszę o pomoc! Embarassed Love

pocałunek z języczkiem wsadzanie języka do buzi drugiej osobie inaczej chyba sie nie da tego określić
Shaleniec - Sob 13 Sie, 2005 23:53
Temat postu:
smyrac sie jezykami bedziecie ^^
olcia_13 - Nie 14 Sie, 2005 10:39
Temat postu:
aha wielkie dzia. ja myślałam ze to sie nazywa pocałunek z języczkiem a nie francuski. no ale etraz juś wiem takze wiedzie dziiaaa:) jesteście super pozdrawiam!Smile
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 10:46
Temat postu:
z jezyczkiem, francuski, slimak...
kicp - Nie 14 Sie, 2005 10:59
Temat postu:
Tak z ciekawosci: Olcia, naprawde nie masz innego źródła informacji, gdzie możesz isę tego doweidzieć? Kolezanki, rodzice, itd. Ja bym sie krepowal zadawac takie pytania, ale nic to
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 11:10
Temat postu:
kicp napisał/a:
Tak z ciekawosci: Olcia, naprawde nie masz innego źródła informacji, gdzie możesz isę tego doweidzieć? Kolezanki, rodzice, itd. Ja bym sie krepowal zadawac takie pytania, ale nic to

No właśnie zadanie pytania na forum jest mniej krępujące niż koleżankom czy rodzicom.
kicp - Nie 14 Sie, 2005 11:12
Temat postu:
Zależy z której strony patrzeć. Bo po mojemu, to barzdiej wiarygodnym źródłem informacji i ewentualnej pomocy jest najlepszy przyjaciel/przyjaciółka, czy nawet kochający rodzice, niż nieznajomi po przeciwniej stronie kompa. Ale nie offtopumy
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 11:18
Temat postu:
kicp napisał/a:
Zależy z której strony patrzeć. Bo po mojemu, to barzdiej wiarygodnym źródłem informacji i ewentualnej pomocy jest najlepszy przyjaciel/przyjaciółka, czy nawet kochający rodzice, niż nieznajomi po przeciwniej stronie kompa. Ale nie offtopumy

Czy ja wiem... w takim wieku, to przyjaciele pewnie zaczęliby ploty puszczać, a rodzice pogonili by chłopaka patelnią, że takie zberezieństwa ich córce wciska ;P
kicp - Nie 14 Sie, 2005 11:25
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
kicp napisał/a:

Czy ja wiem... w takim wieku, to przyjaciele pewnie zaczęliby ploty puszczać, a rodzice pogonili by chłopaka patelnią, że takie zberezieństwa ich córce wciska ;P

Jak widać nie miałeś prawdziwego przyjaciela. Staraj się nazywać rzeczy po imieniu, skoro twoj 'przyjaciel' puszcza ploty i czyni przeciw tobie, nie jest juz przyjacielem. Rodzice to rodzice, w wieku 13 lat takze im nie ufalem, teraz juz chyba bardziej.
Anonymous - Nie 14 Sie, 2005 11:39
Temat postu:
kicp napisał/a:
Jak widać nie miałeś prawdziwego przyjaciela. Staraj się nazywać rzeczy po imieniu, skoro twoj 'przyjaciel' puszcza ploty i czyni przeciw tobie, nie jest juz przyjacielem. Rodzice to rodzice, w wieku 13 lat takze im nie ufalem, teraz juz chyba bardziej.

Tyle że w tym wieku wiele osób dość pochopnie nazywa innych przyjaciółmi, a tak naprawdę są to zwykli koledzy.
Co do moich przyjaciół... ze wszystkimi problemami jak dotąd radziłem sobie sam. Prócz jednego, ale to inna bajka.
nasty_girl - Wto 16 Sie, 2005 11:42
Temat postu:
bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce.

co to znaczy on powiedzial? to chyba oboje musicie chciec? a nie on mowi wy robicie.. pozbadz sie takiego chlopaka.. egoista rosnie i tyle
Sebo - Nie 21 Sie, 2005 12:43
Temat postu:
wengoosh poprostu zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi na poziomie zapompleksionego czternastolatka którego nikt nie kocha i który próbuje zwrócić na siebie uwage
Ojiari666 - Nie 21 Sie, 2005 12:57
Temat postu:
Cytat:
wengoosh poprostu zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi na poziomie zapompleksionego czternastolatka którego nikt nie kocha i który próbuje zwrócić na siebie uwage

i na dodatek próbuje nadrobić brak mózgu obrażaniem innych żałosnymi docinkami.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group