Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Kłamstwo
iFfKa - Sro 17 Sie, 2005 22:03
Temat postu: Kłamstwo
Niedawno odkrylam ze moja przyjaciolka przez rok mnie oklamywala. Wymyslila sobie jakiegos chlopaka. I przez rok wymyslala sliczne klamstwa o nim! I ostatnio wpadlam na trop jej klamstwa!! Teraz jestem w 100% pewna ze ona sobie to wymyslila. Tylko jak ja mam jej to powiedziec?? Nie chce sie z nia przyjaznic! Ale chciala bym sie jakos odegrac za to ze mnie oklamala! Jak mam to zrobic??
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 22:19
Temat postu:
Jezeli nie chcesz sie z nia przyjaznic i sie Tobie nie dziwie, bo cie oklamywała. Ale jesli te 100% pewnosci moze byc jednak nie prawda? chociaz zalozmy ze to prawda.
To powiedz jej to prosto w oczy wiem ze to ciezkie ale skoro czujesz ze nie chcesz sie juz nia przyjaznic. A moze zrobila to dlatego ze byla zazdrosna, ze Ty sie z kims spotykasz? poprostu moze nie chciala byc gorsza.
iFfKa - Sro 17 Sie, 2005 22:22
Temat postu:
Nie wiem dlaczego to zrobila. Ale mnie to strasznie zabolalo
Nie mam ochoty sie z nia spotykac. I nie moge jej tego powiedziec prosto w oczy. Chciala bym to zrobic przy jej znajomych. Zeby dowiedzieli sie jaka jest!! Ale tak nie mozna chyba
nasty_girl - Sro 17 Sie, 2005 22:37
Temat postu:
lol taka to "przyjaciolka"
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 22:45
Temat postu:
Ja nadal mysle ze zrobila to dlatego ze nie chciała byc gorsza od ciebie. Przemysl tez tą kwestię.
fraelka - Sro 17 Sie, 2005 22:55
Temat postu:
No to na to wychodzi, ze ona nie chciała być gorsza od wszytskich ode mnie też.
Tak sie składa ze ją znam osobiscie.
Ona ma naprawde coś z psychiką.
Np.: jak można kupić sobie spodnie za 800 euro.
Widziałam takie same na targu za 75 zł.
Czujecie?? spodnie za 800 euro. Ta ja nie wiem chyba te spodnie Madonny były :/
Także no comments.
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 23:00
Temat postu:
O kurde. Ostro! ta za 800 euro. Cos mi sie wierzyc nie chce. Za taka kase ja bym je w gablocie trzymala.
Edit: No wiesz dałam taka mozliwosc nie znam jej dobrze. Wiec skoro wolisz jej to powiedziec, poprostu to zrob.
nasty_girl - Sro 17 Sie, 2005 23:01
Temat postu:
to ze ktos nosi drogie spodnie nie znaczy ze ma cos z psychika i ze ty kupujesz na targu za 75 zl nie znaczy ze jestes normalniejsza, pozatym jak za euro to w innym kraju, a w innych krajach rozne ceny sa, i moze to jest normalne, w angli np chleb kosztuje z 20 zl, dla nas by sie wydawalo nienormalne a tam tak jest, ludzie wiecej zarabiaja, i jest drozej, w niemczech to samo wiec po tym nie oceniaj kolezanki
fraelka - Sro 17 Sie, 2005 23:19
Temat postu:
oooooo KUŹWA po 20 zł chleb szkoda, ze nie odrazu po 100 zł <hahaha>
Zastanów sie przelicz sobie ile to jest 800 euro.
NIE MA TAKICH DROGICH SPODNI !!
Chyba że z jakiejs gwiazdy z Hoolywood.
A nie widziałas tych spodni. Zwykły szmaciany dżins.
Więc nie widziałaś nie oceniaj.
Jak powiem Ci ze trzymam w lesie czołg, lub w pokoju i mówią na mnie Gery czołgista to tez uwierzysz ?? Nie bądź dziewczyno taka łatwowierna, bo cie wykorzystją ;/
A jeszcze jedno:
TO MOJA SPRAWA GDZIE SOBIE KUPUJE SPODNIE CZY NA TARGU CZY W SKLEPIE CZY NAWET MAM Z CHLEWA, WYCIĄGAM Z KOSZÓW NA ŚMIECI I.T.P.
to indywidulana sprawa każdego człowieka.
Ale nie można kłamać że sie ma spodnie za 800 euro;/;/;/
Ale zeby było smieszniej to kupiła sobie błyszczyk za 120euro a ja sobie kupiłam taki samiuśki za 6,20 ale to NA MARGINESIE :]
nasty_girl - Sro 17 Sie, 2005 23:23
Temat postu:
czy ja mowie ze wierze w to ile zaplacila? nie.. po prostu ci tlumacze ze to ze u nas 800 euro = ponad 3000 zl, to nie znaczy ze w kazdym kraju ma tak duza wartosc, a ty se dobieraj lepiej znajomych a nie mowisz ze ktos jest twoim "przyjacielem" a nawet mu nie wierzysz, i mu dupe obrabiasz za plecami, bo kolezanka jest jaka jest, ale z kims kto sie zachowuje jak ty nie chcialabym sie "przyjaznic", i to swiadczy tylko o tobie
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 23:29
Temat postu:
no dobra wziela pewnoe od jakiejs barbie britney spears. No ale to i tak niee znaczy ze jest nienormalna.
fraelka - Sro 17 Sie, 2005 23:38
Temat postu:
po pierwsze ona zaczeła kłamać zaczeła nam wciskac kit o jakimś chłopaku który nie istnieje.
Postaw sie w swojej stuacji.Twoja przyjaciółka,której wszystko mówisz WSZYSCIUTKO, ona rozgaduje to swojej innej przyjaciółce, a ta przyjaciółka swojej i tak sie dowiaduje cała szkoła. Ciekawe co WY mądrale byście zrobiły na moim mijescu. Napewno JUPIII jak fajnie być roboiny w ciu**.
no zajeb.... fajnie.
Poprostu takie miłe coś nie spotkało mnie nigdy w życiu jestem taka happy, że szok ;/
Pierw postawice sie w swojej sytaucji co wy byscie zorbiły a potem mnie osadzajcie !!
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 23:40
Temat postu:
No wiesz jak przez rok się nie skapnęłaś to to dziwne jest XD
Nigdy nie chciałaś go poznać czy coś w tym stylu?
Jak dla mnie to smieszne, że przez rok nic nie zauważyłaś
fraelka - Sro 17 Sie, 2005 23:56
Temat postu:
Skapłam sie już po pół roku, ale dowody zebrałam po roku.
Wszytsko ode tego,ze ona neta ma ;/
Komenty z tych samych IP-ów.
A chyba dobrze wiesz, ze to prawie nie możliwe zeby mieć taki sam i to jeszcze z tego samego miasta;/;/
Mam już dowody, więc już wszytsko wiem na 10000% wcześniej sie domyślałam,i skapłam ale nie miałam ządnych dowodów ;/
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 00:03
Temat postu:
Wiesz co? Polowa mojego osiedla ma takie same IP... osiedla jak nie więcej... teraz nie weim o co Ci chodzi wiec moze wytłumaczysz o co chodzi... a tak przy okazji mam stałe IP... to się nazywa stałe łącze i IP wewnętrzne w sieci jak sie cholera nie znasz to nic nie mów...
Szkoda, ze mi tego moda zabrali bo bym już najchnętniej odesłała Cię do krainy wiecznych ostrzeżeń
iFfKa - Czw 18 Sie, 2005 09:56
Temat postu:
Wiele razy chcialysmy go poznac. Lecz wtedy go albo nie bylo albo nie mogl. Pokazala nam jednego kolesia. Jak w pozniejszym czasie sie okazalo chlopaka z ktorym jej siostra chodzila do klasy
O zadnnym rozstaniu nie ma mowi bo ona twierdzi ze sa teraz szczesliwa para
A rowniez dowiedzialam sie ze koles o tym imieniu i nazwisku rowniez chodzil z jej siostra do klasy. Tylko ze teraz ma 20 lat i mieszka w Bieruniu
A nei tak jak ona powiedziala ze ma 17 lat mieszka w chalmku i ma motor. Zaczela mu nawet wymyslac kumpli
I opis pokoju jednego z nich byl dosc dziwny wiec zaczelam watpic. A jej klamstwa domyslilam sie juz od poczatku tylko ze za pozno zaczelam zbierac dowody. A IP tylko w tym pomoglo. Gdyz zadne z nich nie ma go stalego:? I prosze o skonczenie klotni!! Bo to forum nie jest do klocenia sie!!
Mruczała - Wto 30 Sie, 2005 00:43
Temat postu:
Iffka, zrob jak ja, po prostu nie ufaj juz, bo nie ma sensu, albo zaufaj dopiero po dluuuuuuuugim czasie "kolezenstwa" z ta osoba. Teraz prawie kazdy klamie prosto w oczy, dlatego nie mozesz liczyc na to ze to wszystko co mowi ci dana "przyjaciolka" to prawda i tylko prawda, pozatym nie mozna byc takim latwowiernym i trzymac lekki dystans bo każdy cie zrobi w jajo
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group