Cytat: |
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano. |
kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p |
fraelka napisał/a: |
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana. |
Shaleniec napisał/a: |
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano. |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||
Istniało kiedyś takie popularne powiedzenie, które używała moja znajoma
"Najlepsza dieta to codzienna mineta" Anywayz, to trza troche rozjaśnić: Po pierwsze Crimson jest ZUA - nie oszukasz nas ;P Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym momencie z Crimson:
|
Papierowa Tęcza napisał/a: |
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym |
a ja sie z kolei niezgodze z tobą
bo zobacz - jeśli masz załóżmy parę która jest ze sobą od jakiegoś czasu kochają sie i w ogóle chcą to sobie jakoś okazać, przypieczętować, to co? mają odrazu lecieć do ołtarza? nie, robią to załóżmy stosukiem czy owymi pieszczotami i czuję sie być może lepiej bo wiedzą że sie razem zdecydowali na to ze to wzmacnia ich miłość ślub jest ważny ślub jest uroczystym przyrzeczeniem ale przed ślubem takie dowody miłości też by można było dać, prawda? [pomijając pary wyznające czystość przedmałżeńską] , pozatym tutaj niemozna tego rozgraniczać że skoro często zmieniasz chłopaków to niemożesz robić niektórych rzeczy, bo jeśli rzeczywiście tak często masz nowych to po co ci oni? jeśli nie szukasz miłości na stałe, prawdziwej a chcesz tylko seksu i pieszczot to sie nie dziw że bedziesz tak odbierana [do szaleńca] chociaż to jeszcze nie ten wiek, i rzeczywiście pewnie niemyślisz o stałym związku.[to o seksie tymbardziej zapomnij:P] bywa |
Shaleniec napisał/a: |
Nikav napisał/a: |
Związek oralny |
Christine fan napisał/a: | ||
Quote of the month! |
Christine fan napisał/a: |
Dziwnie bym sie czul,gdyby ktos chcial poslubic moja paue,a nie mnie. |
Cholera... mam czasami ochote jebnac Ci w ryj ;\ Takich *ciach* jakie Ty wypisujesz dawno na zadnym forum nie czytalam :\
1. W takim wieku moze byc cos powaznego (na wlasnym przykladzie chociazby moge potwierdzic) wiec przestan chrzanic jak masz gowniane o zyciu pojecie ;/ 2. Widze ze masz wlasnie takie samo podejscie jak Twoje rowiesniczki i starsze od Ciebie kolezanki- ktos uprawia sex dla przyjemnosci lub zwiazki traktuje jak mila zabawe- DZIWKA! .... zalosc... doprawdy slow mi brak jak widze cos takiego ;\ |
scv napisał/a: | ||||
Wiesz, ludzie obecnie łączą się w różnym celu. |
elfkaNenar napisał/a: | ||
Mam pytanko czy masz jakieś rozgraniczniki co do tego? Po 6 miesiącach pieszczoty Po roku sex Po 1,5 pozycja 69? |
Ant0nFucker napisał/a: |
nie zamierzam jednakowoz nie widze nic zlego w tym co napisalam, a wy jestescie wyczuleni. |
elfkaNenar napisał/a: |
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek... |
fraelka napisał/a: |
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/ Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ?? Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane zbluzgana. Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :> Ja osobiście chyba nie ;/;/ |
Sebo napisał/a: |
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej |
Pan_Feanor napisał/a: | ||||
czemu słynną ??? Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej ![]() [ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia |
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil |
Pan_Feanor napisał/a: |
Ooooooo jaka potwarz ![]() |
Ant0nFucker napisał/a: |
chyba nie sadzisz ze powiedzialam to tylko po to, zeby zrobic Ci na zlosc tudziez Ci ublizyc ;]? Nie- powiedzialam to z pelnym przekonaniem ![]() |
Christine fan napisał/a: |
"Kochanie co na obiad??" |
Ja osobiście nie miałbym żadnych zahamować czy "dałbym" sobie zrobić tzw. lodzika jak i również jeśli kobietaby chciała też pieszczot .
|
Błogosławieni czystego serca albowiem oni Boga oglądać będą. |