Dzieci OnLine

SEKS - Robienie sobie dobrze ??!!

fraelka - Sro 17 Sie, 2005 23:05
Temat postu: Robienie sobie dobrze ??!!
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/
nasty_girl - Sro 17 Sie, 2005 23:06
Temat postu:
jak sie kogos kocha to nic w nim sie nie widzi obrzydliwego..
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 23:37
Temat postu:
Ja tam przed minetą bym miała jakieś ograniczenia chyba z wiadomych powodów Laughing
Po za tym nie sądzę, ze to jest aż tak obleśne... tak jak powiedziala Nasty jak się kogoś kocha to się go nie brzydzi... to tak jak stwierdzenie że całusy z języczkiem są obleśne... no niezbyt porównanie, ale chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi
Sebo - Czw 18 Sie, 2005 08:05
Temat postu:
nie ma w tym nic złego. Jak kogoś kochasz to Ci nie będzie przeszkadzać, a sprawicie sobie przyjemność. Zresztą co w tym obleśnego w przyszłości często będziesz widzeć swojego ukochanego, a on ciebie nago, i też będziecie się dotykać. Wydaje mi sie, że jesteś za młoda do takich rzeczy i jeszcze nie dojrzałaś.
Może zapytaj czy przytulanie jest obleśne?? Laughing
Shaleniec - Czw 18 Sie, 2005 08:47
Temat postu:
w sumie to chyba nic obleśnego, ale aj w tym wieku na pewno bym nie zrobila nic takiego i nie dala sobie zrobic.. Razz ale to cyyba kwestia godnosci hm.. Razz
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 09:08
Temat postu:
Pod jakim względem kwestia godności?
Shaleniec - Czw 18 Sie, 2005 09:37
Temat postu:
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano.
Crimson Lady - Czw 18 Sie, 2005 09:57
Temat postu:
dżiiz, dziewczyno. ;x to ja nie dziwie sie, ze uwazasz sie za 'inna' [xD] skoro masz problemy i pytania zwiazane tylko z jedna tematyka. ;p lekka obsesja? co jest oblesne, a co nie? xd haha. xd"
a co do tematu, zeby nie bylo, ze ZUA crimson ZNOWU offtopuje:
jesli zwiazek jest trwaly i mocny; jesli dwie osoby sa mocno ze soba zwiazane i emocjonalnie i fizycznie i psychicznie - moim zdaniem to jest po prostu kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p ale zeby sie tak minetowac i lodowac po kilku spotkaniach.. pfeeh. ;p
Yarpen_Abbil - Czw 18 Sie, 2005 10:09
Temat postu:
Cytat:
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano.

Shaleniec... Czy uogólnianie wszystkim mężczyzn do zboczeńców seksualnych, szowinistycznych świń, wykolejeńców życiowych itp. sprawia Ci przyjemność?! Bo naprawdę model faceta zbudowany przez Ciebie jest mocno zniekształcony... A texty typu "oo ona robi lody za darmo", to pozostawmy właśnie dla takich wykolejeńców...

EDYTOWANE:
Sorki, bo w końcu nie wypowiedziałbym się na sam temat... No więc z tą obleśnością, to różnie... Dla jednych to jest, dla innych nie... NIe ma reguły... I sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, czy dla Ciebie jest to obleśne, czy nie?!...
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 10:28
Temat postu:
nie wiem jak wy ale ja bym sobie loda nie dał zrobić nawet jakby mi za to płaciły
Papierowa Tęcza - Czw 18 Sie, 2005 10:33
Temat postu:
Istniało kiedyś takie popularne powiedzenie, które używała moja znajoma

"Najlepsza dieta to codzienna mineta"

Anywayz, to trza troche rozjaśnić:

Po pierwsze Crimson jest ZUA - nie oszukasz nas ;P

Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym momencie z Crimson:
Cytat:
kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p
ja zawsze myślałem, że przypieczętowanie związku to ślub ;P.... w ogóle idiotyczne stwierdzenie: "pieprząc się z tobą przypieczętowałam nasz związek" - bo to nie do końca prawda - kto tak naprawde myśli o związku na poważnie w wieku 16,17,18, a nawet 19 lat? I tak wyjdzie na to, że ożenisz się i tak z zupełnie kimś innym w wieku 25/26/27 lat ;P Nie to, żebym mówił nie seksowi pozamałżeńskiemu, ale wydaje mi się, że "przypieczętowanie związku" nie jest tutaj dobrym określeniem ;P
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 10:39
Temat postu: Re: Robienie sobie dobrze ??!!
fraelka napisał/a:
zbluzgana.

Czyli już znamy Twoje zdanie na ten temat :]
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 11:29
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:

no tak.. w twoim przypadku, kiedy czesto zmieniasz chlopakow, i to z takiego towarzystwa to rzeczywiscie moglo by tak byc..
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 12:53
Temat postu:
A ta znowu walkuje swoj ukochany temat,proponuje odgornie uznac wszystkie rzeczy tego typu za oblesne,zostac dziewica do konjca zycia,i nie zawracac nam dupki(zdrobnienie ze wzgledu na cenzure,jakkolwiek by ono nie zabrzmialo) debilnymi tematami.
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 16:17
Temat postu:
Nikomu nigdy nie będę robił loda!
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 16:45
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
Istniało kiedyś takie popularne powiedzenie, które używała moja znajoma

"Najlepsza dieta to codzienna mineta"

Anywayz, to trza troche rozjaśnić:

Po pierwsze Crimson jest ZUA - nie oszukasz nas ;P

Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym momencie z Crimson:
Cytat:
kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p
ja zawsze myślałem, że przypieczętowanie związku to ślub ;P.... w ogóle idiotyczne stwierdzenie: "pieprząc się z tobą przypieczętowałam nasz związek" - bo to nie do końca prawda - kto tak naprawde myśli o związku na poważnie w wieku 16,17,18, a nawet 19 lat? I tak wyjdzie na to, że ożenisz się i tak z zupełnie kimś innym w wieku 25/26/27 lat ;P Nie to, żebym mówił nie seksowi pozamałżeńskiemu, ale wydaje mi się, że "przypieczętowanie związku" nie jest tutaj dobrym określeniem ;P

a ja sie z kolei niezgodze z tobą
bo zobacz - jeśli masz załóżmy parę która jest ze sobą od jakiegoś czasu kochają sie i w ogóle chcą to sobie jakoś okazać, przypieczętować, to co? mają odrazu lecieć do ołtarza? nie, robią to załóżmy stosukiem czy owymi pieszczotami i czuję sie być może lepiej bo wiedzą że sie razem zdecydowali na to ze to wzmacnia ich miłość
ślub jest ważny ślub jest uroczystym przyrzeczeniem ale przed ślubem takie dowody miłości też by można było dać, prawda? [pomijając pary wyznające czystość przedmałżeńską]
, pozatym tutaj niemozna tego rozgraniczać że skoro często zmieniasz chłopaków to niemożesz robić niektórych rzeczy, bo jeśli rzeczywiście tak często masz nowych to po co ci oni? jeśli nie szukasz miłości na stałe, prawdziwej a chcesz tylko seksu i pieszczot to sie nie dziw że bedziesz tak odbierana [do szaleńca] chociaż to jeszcze nie ten wiek, i rzeczywiście pewnie niemyślisz o stałym związku.[to o seksie tymbardziej zapomnij:P] bywa
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 16:49
Temat postu:
Fakt,nie wyobrazam sobie zebym zrobil komus loda. :f
Yarpen_Abbil - Czw 18 Sie, 2005 16:57
Temat postu:
No też jakoś sobie tego nie wyobrażam... Very Happy
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 21:53
Temat postu:
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym

Mam pytanko czy masz jakieś rozgraniczniki co do tego?
Po 6 miesiącach pieszczoty
Po roku sex
Po 1,5 pozycja 69?
Sebo - Czw 18 Sie, 2005 21:56
Temat postu:
Nenar pominełaś całowanie:P, a co do takiego rozgraniczania to jest totalna bzdura
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 22:01
Temat postu:
Tak jak zaczęłam być z Łukaszem (znanym jako Fenrir) i koelżanka mi wyskoczyła z porównaniem do związku kolegi, któy jest z dziewczyną od 1 gimnazjum do teraz... koniec gimnazjum i stwierdziła, że 2 lata bez sexu to na pewno muszą być... jak to Łukasz usłyszał to zwątpił i ją wysmiał... wkońcu w wieku 13 lat o wielu rzeczach sie mniej mysli...
Treraz jest tylko hasło, ze Jola z nami siedzi jak jestsmy sami, bo musimy 2 lata na pewno wytrzymac
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 22:13
Temat postu:
nenar a po 2 latach co bedzie? zmiana partnera?

;/
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 22:37
Temat postu:
Jeśli wytrzymamy do tych lat, a jak nie to pozostaja krzaki Laughing Laughing
Jezuuu ja naprawde sie robie zboczona
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 22:50
Temat postu:
hehe czyzby wplyw chlopaka ?:d
Sebo - Czw 18 Sie, 2005 22:50
Temat postu:
co ty mówisz chłopacy nie są zboczeni Rolling Eyes
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 22:59
Temat postu:
jestes tego pewny? :>
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 23:00
Temat postu:
No coś ty on to porzadny jest a moje zachowanie stara sie wyjasnic hormonami tz. co chwile dziwne odzywki w tym stylu... twierdzi, ze w tym wieku tak bywa Cool
Moze popadlam w zle towarzystwo...
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:49
Temat postu:
Cytat:
a ja sie z kolei niezgodze z tobą
bo zobacz - jeśli masz załóżmy parę która jest ze sobą od jakiegoś czasu kochają sie i w ogóle chcą to sobie jakoś okazać, przypieczętować, to co? mają odrazu lecieć do ołtarza? nie, robią to załóżmy stosukiem czy owymi pieszczotami i czuję sie być może lepiej bo wiedzą że sie razem zdecydowali na to ze to wzmacnia ich miłość
ślub jest ważny ślub jest uroczystym przyrzeczeniem ale przed ślubem takie dowody miłości też by można było dać, prawda? [pomijając pary wyznające czystość przedmałżeńską]
, pozatym tutaj niemozna tego rozgraniczać że skoro często zmieniasz chłopaków to niemożesz robić niektórych rzeczy, bo jeśli rzeczywiście tak często masz nowych to po co ci oni? jeśli nie szukasz miłości na stałe, prawdziwej a chcesz tylko seksu i pieszczot to sie nie dziw że bedziesz tak odbierana [do szaleńca] chociaż to jeszcze nie ten wiek, i rzeczywiście pewnie niemyślisz o stałym związku.[to o seksie tymbardziej zapomnij:P] bywa

jest tysiace lepszych sposobów na okazanie miłości niż robienie komuś loda czy minety, jak takie coś przypieczentowuje związaek to taki związek wali sie jak kościoły wybudowane na na wydmach
nidhogg - Sob 20 Sie, 2005 10:53
Temat postu:
Hehe dawno sie tak nie usmialam Smile
Elfka - coz w tym wieku toz to standartowy standart, jakby u Was bylo inaczej to bym sie zaczela martwic Wink

Co do pieczetowania zwiazku malzenstwem znam taka pare, co to sie zaslubila w wieku lat 18, bo przeciez slub to takie przypieczetowanie i oni sie tak bardzo kochaja i w ogole ah i oh... hmmm malzenstwo przetrwalo hmmmm pol roku ? rok ? Nie pamietam dokladnie ale jakas smieszna ilosc czasu... I tyle bylo z pieczetowania ich milosci w tym wieku.

Co do seksu oralnego - jak juz wyzej bylo, jesli jest sie w zwiazku, to raczej tego typu akcje nie brzydza (raczej - bo rozni sa ludzie, taka pare tez znam, ktora razem jest bodajze 4-5 lat, aktualnie zareczeni, a panienka brzydzila sie kolesia przez pierwsze 3 lata zwiazku).

Po za tym, jezeli ktos chce tylko sexu i pieszczot, a aktualnie nie jest zwiazany i takie sytuacje nie krzywdza nikogo - czemu od razu taka osobe nazywac dziwka...
Tremere - Sob 20 Sie, 2005 11:16
Temat postu:
Oja, dziwne tematy xD Naprawdę.
Ja nie wiem sama, raczej bym nie zrobila X_x
Mroczny_jogurt - Sob 20 Sie, 2005 13:43
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:

Cholera... mam czasami ochote jebnac Ci w ryj ;\ Takich [cenzura] jakie Ty wypisujesz dawno na zadnym forum nie czytalam :\

1. W takim wieku moze byc cos powaznego (na wlasnym przykladzie chociazby moge potwierdzic) wiec przestan chrzanic jak masz gowniane o zyciu pojecie ;/
2. Widze ze masz wlasnie takie samo podejscie jak Twoje rowiesniczki i starsze od Ciebie kolezanki- ktos uprawia sex dla przyjemnosci lub zwiazki traktuje jak mila zabawe- DZIWKA! .... zalosc... doprawdy slow mi brak jak widze cos takiego ;\

A jeszcze do teczy- co to mialo znaczyc, ze s. orlanego nie mozna uprawiac z facetem z ktorym sie jest rok ;0? Ja z moim bylam jakies 7 miesiecy jak zaczeliasmy i jakos nie zaluje tego do dzis :/ To jest kwestia indywidualna i byc mozez nastepnym facetem jakiego bede kiedys miala zaczne wspolzyc 2 tygodnie po tym, jak sie poznamy? I to z pewnoscia nie bedzie ani chore, ani nienormalne. Wiec zwerfikuj swoje poglady bo masz pewne braki.
nasty_girl - Sob 20 Sie, 2005 13:49
Temat postu:
antonfucker, ale tu nie wazne ile sie ma lat, ale zalezy od uczucia i dojrzalosci.. a ze shaleniec dojrzaly nie jest ani troszeczke, i zmienia facetow czesto, to nic dziwnego ze uwaza ze u niej niemozliwy jest staly zwiazek
Nikav - Sob 20 Sie, 2005 16:09
Temat postu:
Ant0n...Ja rozumiem Twoje emocje, gdyż ktoś uraził Ciebie lub Twoje uczucia. Proszę jednak o zachowanie chociaż pozorów kultury Rolling Eyes IMO związek w wieku nastoletnim ma możliwość przetrwania. Jednak związków, które przetrwały, jest tak mało, że śmiało można stwierdzić "mam nadzieję, że przetrwa, ale nie łudzę się". Związek oralny: Każdy widzi to trochę inaczej, niektórzy się zgadzają, dla innych za wcześnie, jeszcze inni się brzydzą...Kwestia podejścia, dojrzałości, uczucia.

Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 16:15
Temat postu:
Nikav napisał/a:
Związek oralny

Quote of the month!
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 16:19
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Nikav napisał/a:
Związek oralny

Quote of the month!

Wiesz, ludzie obecnie łączą się w różnym celu.
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 16:20
Temat postu:
Dziwnie bym sie czul,gdyby ktos chcial poslubic moja paue,a nie mnie.
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 16:22
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Dziwnie bym sie czul,gdyby ktos chcial poslubic moja paue,a nie mnie.

No wiesz, są gusta i guściki, tak samo z orientacją w terenie oczywiście.
Nikav - Sob 20 Sie, 2005 16:38
Temat postu:
Oczywiście chodziło mi o seks, często pisząc myślę dalej i wychodzą takie kwiatki...Macie przynajmniej małego wesołego "lola" Wink
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 16:44
Temat postu:
Cytat:
Cholera... mam czasami ochote jebnac Ci w ryj ;\ Takich *ciach* jakie Ty wypisujesz dawno na zadnym forum nie czytalam :\

1. W takim wieku moze byc cos powaznego (na wlasnym przykladzie chociazby moge potwierdzic) wiec przestan chrzanic jak masz gowniane o zyciu pojecie ;/
2. Widze ze masz wlasnie takie samo podejscie jak Twoje rowiesniczki i starsze od Ciebie kolezanki- ktos uprawia sex dla przyjemnosci lub zwiazki traktuje jak mila zabawe- DZIWKA! .... zalosc... doprawdy slow mi brak jak widze cos takiego ;\

fucker...jak będziesz miała 5, 10, 20 lat związku oralnego za sobą to respekt...puki co...to w sumie nic(i właśnie o to chodzi)
Mroczny_jogurt - Sob 20 Sie, 2005 18:53
Temat postu:
Tsej co ten post wniosl do tej dyskusji :/? Podejrzewam ze nic- wiec badz uprzejmu trzymac ryja na kludke jak nic waznego nie masz do powiedzenia
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 19:00
Temat postu:
wniósł...wyjaśnie ci :
"nie jesteś autorytetem złotko"
Kinga - Sob 20 Sie, 2005 19:22
Temat postu:
scv napisał/a:
Christine fan napisał/a:
Nikav napisał/a:
Związek oralny

Quote of the month!

Wiesz, ludzie obecnie łączą się w różnym celu.

Normalnie spadłam z krzesła ze smiechu Razz

Dobra ... moze moje zdanie na ten temat Razz
Jesli dwoje ludzi sie kocha to nie ma w tym nic oblesnego ot --

Jak juz pisałam w Twoim temacie dot. seksu ... < szuka tego tematu > o
Tutaj Smile
Tak wiec ... kontynuujac Jesli kocham drugą osobę to robię to z przyjemności ... i nie ma w tym nic oblesnego
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 21:30
Temat postu:
Ant0nF jak będziecie szukać rozrywki to ja mogę wam wybrać pejcz biggrin
Tsej się ucieszy z tego postu...
A po za tym AF po co pisałaś po ilu moze jeszcze wypiszesz mi swój czas najfdłuszego i najkrótszego loda... minety... potem przejdziemy do szczytowania
frigg - Sob 20 Sie, 2005 23:14
Temat postu:
potwora - nawet nie probuj, a ty elfka nie prowokuj........Wink
Mroczny_jogurt - Sob 20 Sie, 2005 23:24
Temat postu:
nie zamierzam jednakowoz nie widze nic zlego w tym co napisalam, a wy jestescie wyczuleni.
Shaleniec - Sob 20 Sie, 2005 23:25
Temat postu:
jak zwykle moj post wywolal wiele dyskusji ^^ jestem boska. :p

swoja droga ten post tez pewnie zrobi furore. :p
frigg - Sob 20 Sie, 2005 23:39
Temat postu:
potwora- zauwaz ze ja sie nie czepiam, ze napislas po jakim czasie ci sie zdazylo..ale przypomina ci ze sa granice dobrego smaku - bo swgo czasu zdazylo ci sie nie pamietac, wiec wole uprzedzic Wink
Mroczny_jogurt - Nie 21 Sie, 2005 01:33
Temat postu:
skierowane to bylo raczej do elfki, do Ciebie- to, ze nie zamierzam ;p
Papierowa Tęcza - Nie 21 Sie, 2005 10:55
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym

Mam pytanko czy masz jakieś rozgraniczniki co do tego?
Po 6 miesiącach pieszczoty
Po roku sex
Po 1,5 pozycja 69?
nie, zwyczajnie chciałem zaznaczyć, iż posunięcie się do takich rzeczy jak seks/oral wymaga raczej stałego związku - jeżeli twierdzisz, że związek, który trwa rok jest wystarczająco dojrzały i stały to ja Ci powodzenia w życiu życzę ;p
Mroczny_jogurt - Nie 21 Sie, 2005 12:22
Temat postu:
czasem zwiazek jest dojrzaly rowniez i po 2 tygodniach a Ty nic do tego nie masz i nie wiem za kogos sie uwazasz skoro wyznaczasz ludziom granicze w ich wlasnych zwiazkach;p
Sebo - Nie 21 Sie, 2005 12:40
Temat postu:
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej
frigg - Nie 21 Sie, 2005 13:37
Temat postu:
wybacz tenczi - ale ja znam takie zwiazki i ludzi, ktorzy po roku bycia razem zdecydowali sie na slub i naprawde wspolne zycie.....to ze ty bedzisz gotowy na slub dopiero po 10 letnim zwiazku jak bedzisz mial 40 lat nie znaczy ze tak maja wszyscy i ze wszytkie inne (krotsze) zwiazki sa skazane na porazke i wieczne potepinie w ogniu piekielnym za zbyt wczesne wspolzycie...
mam wrazenie ze przez cibie przemiawiaja nie tyle okreslone poglady ile porazki w zyciu uczuciowym - byc moze jest to mylne wrazenie, ale za to nieodparte Wink
Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 22:25
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:
nie zamierzam jednakowoz nie widze nic zlego w tym co napisalam, a wy jestescie wyczuleni.

Nie widze radochy z wychwalania sie na necie co ja robie ze swoim XD... poprostu
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek...
frigg - Nie 21 Sie, 2005 22:33
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek...

doskonale podsumowanie, w tej chwili najlepiej bylo by zamknac temat.....
Sebo - Pon 22 Sie, 2005 07:04
Temat postu:
to poprostu go zamknij
Pan_Feanor - Pon 22 Sie, 2005 10:24
fraelka napisał/a:
zbluzgana.

czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej Smile

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej

BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia
malutka88 - Wto 23 Sie, 2005 11:31
Temat postu:
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil
Mroczny_jogurt - Wto 23 Sie, 2005 13:14
Pan_Feanor napisał/a:
fraelka napisał/a:
zbluzgana.

czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej Smile

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:

BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia

Bo Ty zawsze masz cos inteligentnego do powiedzenia ;p Naprawde... ta odpowiedz umocnila mnie w przekonaniu co do Twojego poziomu rozwoju.
Yarpen_Abbil - Wto 23 Sie, 2005 13:17
Temat postu:
Cytat:
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil

Widać, że na kochającego faceta trafiłaś... W moim przypadku troche inaczej... Gdyby dziewczyna sama tego chciała, to raczej bym się zgodził, ale nie nalegałbym na to, ani tym bardziej nie zmuszał do niczego dziewczyny... Gdyby sama chciała, zgodziłbym się...
Mroczny_jogurt - Wto 23 Sie, 2005 13:50
Temat postu:
eee to, ze facet NIE chce zeby laska mu robila dobrze wcale nie jest wyznacznikiem tego, ze ja kocha :/.
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 21:59
Temat postu:
Kocham Cię i wiem, ze bys mi pogryzła Laughing
Mroczny_jogurt - Wto 23 Sie, 2005 23:31
Temat postu:
pokaz fotke to mosze sie umowimy na male gryzienie :>
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 23:46
Temat postu:
Tylko wyjatkowo niewybredny facet chcialby z takim potworzyskiem.
Anonymous - Sro 24 Sie, 2005 08:40
Temat postu:
Pogryźć każdy może troche lepiej lub troche gorzej... ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi... czasami człowiek musi, bo inaczej sie udusi
Mroczny_jogurt - Sro 24 Sie, 2005 12:27
Temat postu:
Chris nie dzialaja na mnie te Twoje nic nie warte uwagi ;p Poza tym- moze by tak jaka konstruktywna krytyka co:>? Bo jak narazie nie przedstawiles tak naprawde ani jednej cechy mojego wygladu, ktora Ci sie nie podoba. Wiec wybieraj: albo sie zamknij jesli nie masz nic do powiedzenia, bo wezme to jako obraze wlasnej osoby i kolejne ostrezenie powedruje na Twoje konto, albo mow konkretnie co Ci sie nie podoba ;p
Anonymous - Sro 24 Sie, 2005 12:33
Temat postu:
wybacz ze cie tak obraze AF ale jak CF nie daje argumentu to ktos musi...:
"wyglądasz jak typowa angielka"
Anonymous - Sro 24 Sie, 2005 13:04
Temat postu:
Taak,to chyba to.
Swoja droga,robisz do obiektywu mine,jakbys miala zwymiotowac.
Pan_Feanor - Czw 25 Sie, 2005 11:21
Temat postu:
Ooooooo jaka potwarz Smile ładnie to tak jechać po koleżance z forum ???...

AntOnFucker czy jak ci tam Smile prosze się neiwyrażaj się o moim poziomie rozwoju umysłowego, bo odbieram to jako zaczepka, a uwież lepiej niezaczynać Smile Nie żeby obchodziło mnie bezsęsowne pierdzenie jakiejś małolaty....
Mroczny_jogurt - Czw 25 Sie, 2005 12:36
Temat postu:
chyba nie sadzisz ze powiedzialam to tylko po to, zeby zrobic Ci na zlosc tudziez Ci ublizyc ;]? Nie- powiedzialam to z pelnym przekonaniem biggrin
Anonymous - Czw 25 Sie, 2005 22:05
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Ooooooo jaka potwarz Smile ładnie to tak jechać po koleżance z forum ???...
masz racje...może troche przesadziłem
Pan_Feanor - Pią 26 Sie, 2005 11:52
Temat postu:
Ant0nFucker napisał/a:
chyba nie sadzisz ze powiedzialam to tylko po to, zeby zrobic Ci na zlosc tudziez Ci ublizyc ;]? Nie- powiedzialam to z pelnym przekonaniem biggrin

Ja też :]
Anonymous - Pią 26 Sie, 2005 16:12
Temat postu:
no to mamy awruka (od: wróg)
Mornariel - Czw 01 Wrz, 2005 12:33
Temat postu:
Jeżeli się kogoś kocha to ja nie widzę w tym nic obrzydliwego.
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2005 12:39
Temat postu:
smacznego
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2005 14:28
Temat postu:
"Kochanie co na obiad??"
frigg - Czw 01 Wrz, 2005 15:06
Temat postu:
co jednego truje, innemu smakuje Smile
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2005 15:59
Temat postu:
Frytka-"co nas nie zabija to nas wzmacnia"
prowadzący(z kamera wśród zwierzat)-"wspaniale to aids wzmacnia, cukier krzepi"
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2005 22:14
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
"Kochanie co na obiad??"

Przypomniał mi się jeden z głupszych kawałów jakie znam:

Chłopak z dziewczyną są pod namiotem wysoko w górach, wieczorem On pytaj się Jej:
-Kochanie co na kolacje?
-Otworzę ci puszkę
-Cipuszkę później teraz jestem głodny...

Stare jak swiat...
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 09:14
Temat postu:
tio ja tak stary nie jestem...nie znałem..:>
Anonymous - Sob 03 Wrz, 2005 14:34
Temat postu:
Ja znam przynajmniej w 3 roznych wersjach
Pecet - Czw 13 Paź, 2005 19:01
Temat postu:
Ja osobiście nie miałbym żadnych zahamować czy "dałbym" sobie zrobić tzw. lodzika jak i również jeśli kobietaby chciała też pieszczot Mr. Green.

Podsumowując nie każdy tak samo twierdzi i myśli, są różne charaktery, a więc warto spytać partnera co o tym sądzi, prawda?
Anonymous - Czw 13 Paź, 2005 20:26
Temat postu:
Cytat:
Ja osobiście nie miałbym żadnych zahamować czy "dałbym" sobie zrobić tzw. lodzika jak i również jeśli kobietaby chciała też pieszczot .

Cytat:
Błogosławieni czystego serca albowiem oni Boga oglądać będą.

Buahahahahahah, nie moglem się powstrzymać.
Anonymous - Czw 13 Paź, 2005 20:30
Temat postu:
Poległem.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group