Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Czy wy też tacy jesteście ?
Guśka - Pią 19 Sie, 2005 11:11
Temat postu: Czy wy też tacy jesteście ?
Moje koleżanki są stremowane przy każdej, pierwszej lepszej okazji, wstydzą się zagadac do chłopakow, a ja... wlasnie NIE. Lubie walić prosto z mostu, lepiej czuje sie z chłopakami... Jestem bezwstydna... Czy to normalne? Czy wy tez tak macie ?
Kinga - Pią 19 Sie, 2005 11:13
Temat postu:
Wstydz sie bezwstydnico
Ja ? ... na poczatku nieśmiała .. a jak sie rozkrece to ojoj
Potrafie wczuc sie w sytuacje i o to wlasnie chodzi ...
Shaleniec - Pią 19 Sie, 2005 11:17
Temat postu:
ja nigdy nie mialam problemow z niesmialoscia
chyba dlatego mam tylu kolegow o_0
Sebo - Pią 19 Sie, 2005 11:20
Temat postu:
to się ciesz, że masz odwage
nasty_girl - Pią 19 Sie, 2005 11:21
Temat postu:
a ja roznie... przy jednych siedze cicho i mi sie nawet gadac nie chce, z innymi za to dogaduje sie jak bym znala od dawna ;p
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 11:23
Temat postu:
Ja się tylko muszę jakoś zapoznać a po chwili to czasem cięzko bywa... a czasem sie tremuje
To zalezy jak na mnie działa chłopak
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 11:44
Temat postu:
Ja speszal rozmowna nie jetem. Ale jak się nakręcę, to jak katarynka ;]
malinka - Pią 19 Sie, 2005 19:28
Temat postu:
Niektórzy się wstydzą ,a niektórzy nie
Ja też keidyś byłam wstydliwa wobec chłopaków,a teraz już nie, nie mam problemów z nawiązaniem kontaktu,ale czasami to nie wiem o czym gadać ,bo chłopacy dużo mówią to też nie mam problemów
przyznam sie szczerze ,ze czasami ich nie słucham ,bo mnei juz nudzą,wiec udaję że słucham
Elun - Sob 20 Sie, 2005 22:01
Temat postu:
ja mam raczej dobry kontakt z chlopakami, potrafie sie z nimi dogadac i czesto sie z nimi wydurniam na ulicy XDD
ale ogolnie to lubie, jak chlopak tez jest wygadany i troche postrzelony, wtedy szybko o zakumplowanie sie
gorzej, jesli to jakis mruk, wtedy podczas spacerow to niestety wtedy 3/4 rozmowy ja nawijam z wlasnej inicjatywy aby caly czas nie uplynal w milczeniu.
amazonkaa come back XDDD czy tego chcecie czy nie
Nikav - Nie 21 Sie, 2005 06:46
Temat postu:
Raczej nie w większym gronie. Tam znaleźć mi się trudno, bo odstaję lekko od otoczenia i parę rzeczy mi nie pasuje. Sam na sam nie mam większych oporów, może na samym początku.
Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 09:01
Temat postu:
Oj.... Ja to jestem nieśmiała. Pani pedagog dawała mi różne rady, aby temu zaradzić. No ale jak widać, dalej bez skutku :/
Mruczała - Wto 30 Sie, 2005 00:29
Temat postu:
A ja nawet określić nie moge czy jestem nieśmiala czy odwrotnie to zalezy od wielu rzeczy np. jaki mam w tej chwili humor, czy chlopak mi sie podoba, czy nie mam w tym momencie zadnych zastrzezen do siebie, czy mam ochote z nim poflirtowac, czy czuje cos do niego i masa masa takich malych powodow... takze u siebie nigdy tego nie przewidze
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group