łe. w sumie 1.5 godziny drogi. Ciekawe gdzie bedzie nastepny festiwal... pewnie bedzie taki sam playback.
 łe. w sumie 1.5 godziny drogi. Ciekawe gdzie bedzie nastepny festiwal... pewnie bedzie taki sam playback. 

| Stasilena napisał/a: | 
| Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :> | 
| Tisiana napisał/a: | 
| Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje .. | 

| Marcia10 napisał/a: | 
| nasty, chyba sie na radio Maryja przerzucimy jesli mamy sluchac tego czegos czego muzyka nie mozna nazwac, nie? | 

| AmazonkAA napisał/a: | ||
| 
 radio Maryja to ja szczerze podziekuje, juz wole wsadzic sobie zatyczki do uszu i nie sluchac nic. jea, dance i hiphop-polo rulez w te wakacje ;/ dla odmiany przezuce sie na metal  | 
| Marcia10 napisał/a: | ||||
| 
 o ile gdzies znajdziesz.... | 

| Cytat: | 
| a moj maly brat zauwazyl ze tej zabie cos wystaje z pomiedzy nog | 

| Christine fan napisał/a: | 
| Muzyka to nie tylko mtv i listy przebojow :\ | 

| elfkaNenar napisał/a: | 
| Gdyby Bloodhound Gang wydał wczesniej teledysk to to byłby hit lata... yeah zayebisty teledysk i do tego z Bamem w wielkim bananie i muza całkime całkiem :D | 

| Kielbasa Chann napisał/a: | 
| Wof Disco-Polo rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Przeciez widac ze to jest pedal | 
| Himitsu napisał/a: | ||
| 
 Co? Diso-Polo? To on nie śpiewa czasem popu? O_o | 

| Marcia10 napisał/a: | ||||
| 
 Alez nie! On spiewa rock metal czy jak to tam sie zwie:D          | 

| Kielbasa Chann napisał/a: | 
| taaaaaaaaaaaaa najlepiej niech siepwa teksty PP do tej swojej melodii  | 
| nasty_girl napisał/a: | 
| a mi sie wydawalo ze on proboje na sile z siebie latynosa zrobic.. a to sie okazuje ze to byl rock.. ehh | 
| elfkaNenar napisał/a: | 
| On poprostu chce być sexi i żeby średnia wieku jego fanek wynosiła choćby 14 lat | 

dopoki modni byli. tak samo z bek strit bojs (nie chce mi sie myslec jak to zapisac ;P) i shazaa...
 dopoki modni byli. tak samo z bek strit bojs (nie chce mi sie myslec jak to zapisac ;P) i shazaa...

| Himitsu napisał/a: | 
| A pamięta ktoś jeszcze: <fanfary proszę> dadadatututudadasraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!! NEW KIDS ON THE BLOCK    | 
| A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy. | 
| A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy. | 

| Himitsu napisał/a: | 
| NEW KIDS ON THE BLOCK    | 
| Gabra napisał/a: | ||
| 
 ciotka mi opowiadala jak corka jej kolezanki miala caly pokoj w ich fotach,mowila,że nigdy jej nie przejdzie i jej przeszlo oO' Zespolu nie kojarze,pewnie jakis bojsbęd xd |