Dzieci OnLine

Na luzie... - Kto w waszej rodzinie zgredzi?

Crakken - Wto 23 Sie, 2005 10:58
Temat postu: Kto w waszej rodzinie zgredzi?
"ale o so hozzzzi?" No o to kto w waszej rodzinie jest największym zgredem, jak to się ostatnio uarło w mowie potocznej. Rozumiem że nie w każdej rodzinie jest ktoś wychowany w stary sposób, ale jeżeli już ktoś w ogóle zrzędzi to kto najbardziej? U mnie raczej tata. Nie chce mi się wymieniać przykładów, bo dużo tego. W kazdym razie czekam na odpowiedzi.

PS. Jeżeli taki temat już był to mi powiedzcie.

PS. Dowcip: Pewien przewodnik w Górach Skalistych w USA miał bardzo złą sławę. Co zabierał jakąś grupę turystów na wyprawę, ktoś ginął. W końcu zainteresowała się tym policja. Okazało się, że przewodnik jes seryjnym mordercą, skazano go na śmierć, przez krzesło elektryczne.
Siedzi już na krześle, i włączają prąd. Iskry się sypią, coś wybucha (no, jak w filmach, jak coś nawali gdzieś w elektryce) i gdy wrzawa opada, okazuje się że więzień nie umarł, a nawet ma się bardzo dobrze. Z tajemniczym uśmiechem stwierdza:
-Przecież wszyscy wiedzą że jestem złym przewodnikiem..."
(dowcip ukazał się w dzisiejszym "dzieńdobry" ale już proramowi nie robię reklamy Razz )
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 11:01
Temat postu:
Moja najbliższa rodzina składa się z samych zgredów :], ale największym faworytem jest tutaj... BABKA! [oklaski] Smile
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 11:04
Temat postu:
Co Ty chcesz od swojej babci?
U mnie to mama. I co tam. Już mnie doprowadza do szału Sad. Do wszystkiego się przyczepi.
Crakken - Wto 23 Sie, 2005 11:56
Temat postu:
Wooh!... Nie minęło pół godziny (czy ile tam, nie pamiętam Razz ), a już dwie odpowiedzi. Tak trzymać! :b

PS. ups, z goła godzina a nie pół Razz
Papierowa Tęcza - Wto 23 Sie, 2005 14:49
Temat postu:
a u mnie to wszyscy, a największy zgred - ja Razz
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 16:41
Temat postu:
Ja Razz Wszyscy mają mnie dość :>
A poza mną to babcia i matka :/
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 20:15
Temat postu:
matka, dziadek
co ciekawe moja babcia ktora bardzo cierpi - narzeka w sumie malo.
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 20:19
Temat postu:
babcia babcia!! w tym roku jak u niej byłam nazwała mnie cyganką i postanowiła nawrócić na chrześcijaństwo poprzez nasz dziennik i TV tram,, bosko było==`
Elun - Wto 23 Sie, 2005 22:07
Temat postu:
TATO BABCIA TATO BABCIA TATO BABCIA
straszne ;/
ta babcia to jeszcze od strony taty jest hehe
przykladow ich jest wiele, nie chce mi sie tego opisywac, bo jesczze wypracowanie z tego wyjdzie Razz
Kinga - Sro 24 Sie, 2005 10:55
Temat postu:
Mama, Tata ...

Ale mama najwiekszy = =")
Anonymous - Sro 24 Sie, 2005 12:24
Temat postu:
ano brakuje odpowiedzi "ja" mimo ze juz wyrosłem ze zrzedzenia to czasem dla czystej przyjemnosci troche pozrzedze
opętana - Czw 25 Sie, 2005 00:35
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
a u mnie to wszyscy, a największy zgred - ja Razz

a no popatrz ;p bueheheh bejbe :>

hmm najwiekszy to wiadomo, ze JA! hah xD :>
Sebo - Czw 25 Sie, 2005 08:19
Temat postu:
bo ja wiem babka chyba
nasty_girl - Czw 25 Sie, 2005 09:00
Temat postu:
nooo babcie tak maja...
weraa - Pon 26 Wrz, 2005 11:17
Temat postu:
Hhe niom babcia bacia:p tylko narzeka i narzeka :p i umiera tlyko Razz tak oczewiscie sobei wmawia przez telefon a ja musze tego sluchac:/Razz ...A w domq to ja tez zrzędze :p nei no zartuje ale kazdy gada ze za duzo gadam Laughing Razz
opętana - Pon 26 Wrz, 2005 21:24
Temat postu:
starsze osoby zazwyczaj tak mówią...znam taką co umiera codziennie ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group