Według mnie doda ma głos do śpiewania i zrobiła niezłe shooooow. Za to Mandaryna zaśpiewała fatalnie chociaż jej show było fajnie. Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu.  Wczoraj śpiewał za nią sam chórek!! Nie mam nic przeciwko muzyce ani piosenką mandaryny gdyż bardzo je lubie. Ja obstawiam że SŁOWIKA PUBLICZNOŚCI powinna dostać doda!!!! zgadzacie się ??
   Według mnie doda ma głos do śpiewania i zrobiła niezłe shooooow. Za to Mandaryna zaśpiewała fatalnie chociaż jej show było fajnie. Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu.  Wczoraj śpiewał za nią sam chórek!! Nie mam nic przeciwko muzyce ani piosenką mandaryny gdyż bardzo je lubie. Ja obstawiam że SŁOWIKA PUBLICZNOŚCI powinna dostać doda!!!! zgadzacie się ??      Spoko z niej dziewczyna,niedawno zaczela kariere a juz tak swietnie spiewa.Ale Virgin tez była spoko
 Spoko z niej dziewczyna,niedawno zaczela kariere a juz tak swietnie spiewa.Ale Virgin tez była spoko  A co do Mandaryny to sie nie udzielam .....
  A co do Mandaryny to sie nie udzielam .....  zaspiewala okropnie.Na teledysku brzmialo to zupelnie inaczej ah .... ten system:D
 zaspiewala okropnie.Na teledysku brzmialo to zupelnie inaczej ah .... ten system:D     | kusia_serduszko napisał/a: | 
| Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu. | 
| kusia_serduszko napisał/a: | 
| W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana   | 
| HeyaH napisał/a: | ||
| 
 Za przeproszeniem, *ciach* mać, to się Virgin pisze. Słowika powinna dostać Flinta. | 
| kradziejka napisał/a: | ||||
| 
 może pisała ze słuchu?^^ | 
| Kosta napisał/a: | 
| Mama mówi, że dostał Piasek i myślę, że zasłużył... | 

| Gabra napisał/a: | ||
| 
 piach mu w oczy xd on wyje,a nie spiewa  | 
| justka007 napisał/a: | 
| Jak wie to po co się tam pcha? | 
| Agnieszka napisał/a: | 
| A moze komus przesłac klip z wystepem mandaryny w sopocie?? tylko z piosenka every night? hehe dobrze przy tym pognic. | 
 ), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.
), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze. 
| Stasilena napisał/a: | 
| śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze. | 
| No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = =' | 
 masz na poczcie.
 masz na poczcie.      
| Nie, debilizmem jest to co tutaj piszecie. Bo za charakterem, ani za osobowością Dody nie przepadam (wprost - uważam ją za kretynkę, ale to juz inna sprawa  ), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze. Więc w czym rzecz? No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = =' |