Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!

kusia_serduszko - Nie 04 Wrz, 2005 19:12
Temat postu: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana Very Happy Według mnie doda ma głos do śpiewania i zrobiła niezłe shooooow. Za to Mandaryna zaśpiewała fatalnie chociaż jej show było fajnie. Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu. Wczoraj śpiewał za nią sam chórek!! Nie mam nic przeciwko muzyce ani piosenką mandaryny gdyż bardzo je lubie. Ja obstawiam że SŁOWIKA PUBLICZNOŚCI powinna dostać doda!!!! zgadzacie się ??
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 19:21
Temat postu:
Gratuluje gustu muzycznego.

LMAO
wróbelek - Nie 04 Wrz, 2005 19:44
Temat postu: :P
Uwazam ze Ewelina Flinta powinna wygrać !! Smile Spoko z niej dziewczyna,niedawno zaczela kariere a juz tak swietnie spiewa.Ale Virgin tez była spoko Wink A co do Mandaryny to sie nie udzielam ..... Very Happy zaspiewala okropnie.Na teledysku brzmialo to zupelnie inaczej ah .... ten system:D
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 20:03
Temat postu: Re: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
kusia_serduszko napisał/a:
Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu.

to to już wiemy:D

a temat jak najbardziej zbędny, bo już jeden o sopocie jest, gdzie odsyłam
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 20:38
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana Very Happy

Za przeproszeniem, [cenzura] mać, to się Virgin pisze.

Słowika powinna dostać Flinta.
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 20:54
HeyaH napisał/a:
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana Very Happy

Za przeproszeniem, *ciach* mać, to się Virgin pisze.

może pisała ze słuchu?^^
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 21:04
Temat postu:
Mama mówi, że dostał Piasek i myślę, że zasłużył...
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 21:23
Temat postu:
Ja z kolei mysle ze nikt z tych "artystow" nie zasluzyl.
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 21:42
Temat postu:
Mam propozycję, porównajcie sobie "Znak pokoju" Dody i "Sous le vent" Garou i Celine Dion, czekam na Wasze refleksje pod tym względem.
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 22:13
kradziejka napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Za przeproszeniem, *ciach* mać, to się Virgin pisze.

może pisała ze słuchu?^^

Też to rozważałam - jednak nie ;D
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 22:27
Temat postu:
Kosta napisał/a:

piach mu w oczy xd on wyje,a nie spiewa Razz
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 22:36
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Kosta napisał/a:

piach mu w oczy xd on wyje,a nie spiewa Razz

Zawsze to lepsze, od zawodzącej Mandaryny i Dody, która jakoś mam dziwne wrażenie, że próbuję się parać plagiatem.
Anonymous - Pon 05 Wrz, 2005 13:20
Temat postu:
No proste, że lepsze ...
Anonymous - Pon 05 Wrz, 2005 20:48
Temat postu:
A moze komus przesłac klip z wystepem mandaryny w sopocie?? tylko z piosenka every night? hehe dobrze przy tym pognic.
justka007 - Wto 06 Wrz, 2005 16:08
Temat postu:
Aga ja to słyszałam. To jest okropne. Gdzieś czytałam, ze ona sama mówiła ze nie umie śpiewać. Jak wie to po co się tam pcha?
Anonymous - Wto 06 Wrz, 2005 16:12
Temat postu:
justka007 napisał/a:
Jak wie to po co się tam pcha?

To sie nazywa pieniadze.
Sebo - Sro 07 Wrz, 2005 07:19
Temat postu:
nie wiem sopotu ja nie oglądałem bo nie słucham takiej muzy ale jak słysze i widze Dode lub mandaryne to mi się śmiać chce
Anonymous - Sro 07 Wrz, 2005 08:18
Temat postu:
moje landrynkowe koleżanki [ktore wyglądają na fanki zgniłej mandarynki] powiedzialy że 'ta mandaryna byla beznadziejna!' ale za to... 'doda byla śliczna!i jak cudnie śpiewała..głosowałam na nią! -
a ty sylwia?
-ja nie miałam kasy ale bardzo chcialam wyslac' _-_
Anonymous - Sro 07 Wrz, 2005 20:55
Temat postu:
zygam nimi <jeb>
Anonymous - Sro 07 Wrz, 2005 22:44
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
A moze komus przesłac klip z wystepem mandaryny w sopocie?? tylko z piosenka every night? hehe dobrze przy tym pognic.

ja chce, prosze, blagam, wyslij ;P
stotka@wp.pl

tymczasem... mam w mp3 "winde do nieba" na zywo ;p muahahaha ^^
a to, ze dostal piasek to i dobrze ;p potrafi spiewac ;D ale i tak powinna dostac flinta, ot co

/a swoja droga, slowik publicznosci dla virgina to tez debilizm = ="
Tremere - Pią 09 Wrz, 2005 23:54
Temat postu:
Nie, debilizmem jest to co tutaj piszecie. Bo za charakterem, ani za osobowością Dody nie przepadam (wprost - uważam ją za kretynkę, ale to juz inna sprawa Razz), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.
Więc w czym rzecz?
No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = ='
altruista - Sob 10 Wrz, 2005 07:47
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.

skonczyl bym na tym 'spiewac potrafi' [chociaz teksty ma denne], bo to co piszesz dalej sugeruje ze doda ma glos porownywalny z np Tori Amos, a wtedy musial bym spalic twoj dom i zabic wszystkich krewnych oraz znajomych.
Stasilena napisał/a:
No taaa, wy, gothki, punkowice i inne metalówy słuchacie tylko szmaciar typu Amy Lee i pop-metalu zwanego Linkin Park = ='

o, fakt - wiekszosc osob przynalezacych do subkultur odczuwa potrzebe bycia 'true', co, nie wiem dlaczego, przeklada sie na j3banie wszystkiego poza Jedyna Sluszna Muzyka
Tremere - Sob 10 Wrz, 2005 09:53
Temat postu:
Nie, po prostu przy napływie tych Mandarynów i innych, Doda wypada dobrze. Trudo porównywać ją do pani X czy do pani Y. A co do tekstów - fakt, żenada.
A co do tych true - wystarczy spojrzeć na kilka dziewczyn tutaj. Domaluje sobie w PS-ie kilka kropek pod okiem i jest PaniMajestatycznieMroczna, która uważa się za najostrzejszą metalówę pod słońcem. = =' Albo inny przykład - glany, ciemne ciuchy i różowe trampki. Czadd...
Anonymous - Sob 10 Wrz, 2005 11:48
Temat postu:
cóż o tru metalówach nie będe się wypowiadać, bo znowu będe niechciana niedobra i nieważne:P

co do dody to hm... śpiewa całkiem dobrze [uprzedzam ze sie na tym nie znam] ale jest dla mnie osobą tragiczną, te całe jej stroje, zachowania, wulgaryzmy i pozowanie naprawdę mnie odstraszają, gdyby chociaż wyglądała normalnie... [podkreślam że w tym przypadku normalnie nie znaczy jak ja sie ubieram i co na lubię, ale ludzko tzn no nie wiem ale nie aż tak ostentacyjnie] i może gdyby słowa piosenek miała troszke ambitniejsze to dało by się jej słuchać nawet a no i żeby sie tak nie afiszowała z majdanem
Anonymous - Sob 10 Wrz, 2005 14:04
Temat postu:
Juz wysłałam Heyah Smile masz na poczcie.
Anonymous - Sob 10 Wrz, 2005 21:34
Temat postu:
Agnieszka, ja te poprose Wink
natalia.90@vp.pl
tylko nie pomyl z wp.pl, bo sie tak inni myla ;d
Anonymous - Nie 11 Wrz, 2005 09:45
Temat postu:
Ja też chcę, ja też!

mevka24@op.pl

z góry dzięki baardzo!!!!
Anonymous - Pon 12 Wrz, 2005 15:03
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
Nie, debilizmem jest to co tutaj piszecie. Bo za charakterem, ani za osobowością Dody nie przepadam (wprost - uważam ją za kretynkę, ale to juz inna sprawa Razz), ale bądź co bądź - śpiewać potrafi. I to bardzo, bardzo dobrze.
Więc w czym rzecz?

Nie jestem ani gotką, ani punkówką, ani metalówą, ani żadnej z powyższych nie udaję.
Nie lubię Virginu, nie lubię Dody, jej (w sumie to całego Virginu) piosenki mają niesamowicie płytkie teksty.
I ten cały szoł, "pomyślmy, że jest godzina 21:37" a za chwilę lata z gołym tyłkiem po scenie.
Może i potrafi śpiewać, ale tylko swoje piosenki lub te, które ma dobrze przetrenowane. Jak w "Barze" śpiewała na karaoke, to aż uszy więdły. A jak dla mnie, ktoś to potrafi śpiewać, zaśpiewa nieźle bez uprzedniego przetrenowania.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group