kradziejka napisał/a: |
a jak to ściągle i zainstaluje to mi sie stara lista wyłączy czy nie? |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
'Jedna wada GG ogólnie - NIE MA OFICJALNEGO KLIENTA POD SYSTEMY INNE NIŻ M$ WINDOWS!!! |
'Jedna wada GG ogólnie - NIE MA OFICJALNEGO KLIENTA POD SYSTEMY INNE NIŻ M$ WINDOWS!!!
Jakby nie to, że 99,9% znajomych ma GG/Tlena, to już dawno siedziałbym na Jabberze - protokole, którego twórcy dbają o usera systemu np. Linux... |
Jakby nie to, że 99,9% znajomych ma GG/Tlena, to już dawno siedziałbym na Jabberze - protokole, którego twórcy dbają o usera systemu np. Linux... |
Cytat: |
Poza tym, najlepsze programy nie mają oficjalnych wersji dla systemów innych niż MS Windows. |
Cytat: |
windows wyewoluował już dawno i nie jest tym samym systemem, co 10 lat temu i obecnie stoi na poziomie uważam wyższym niż linux. |
scv napisał/a: |
Linux może i nie zużywa za wiele, ale ma spore wymagania minimalne
Jeśli pytasz, dlaczego twierdzę, że Windows ma przewagę nad Linuxem, to odpowiadam, że na Windowsie działa wszystko, co człowiekowi potrzebne w takiej formie w jakiej chce, a na linuxie to działa, albo NIE. |
Himitsu napisał/a: |
pisała do mnie kilka wiadomości, te do mnie nie dochodziły. Dopiero po jakiejś minucie pojawiły się wszystkie hurtem... |
KleO napisał/a: |
zrobili je specjalisci od tworzenia komunikatorow, lecz to im wyszlo jakies niedorobione. nieladnie, nieladnie, lenie same ;p |