Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Subkultury

cradle_of_filth - Pon 12 Wrz, 2005 19:30
Temat postu: Subkultury
Ludzie piszcie wszystko o subkulturach biggrinbiggrinbiggrin najlepiej o metalowcach RazzRazz
opętana - Pon 12 Wrz, 2005 19:33
Temat postu:
uooo normalnie nick jak znalazł teyyy ;] hehehe
nie no, ja metali b. szanuje ;> ;]
altruista - Pon 12 Wrz, 2005 19:56
Temat postu:
ułaaaaaaaaaaaaaaa. Bede sie smial z tego tematu.

z subkultur, to moze ta do ktorej naleze: true toolo-anarcho-buddo-ateo-punko-rasta-zapatysci
niezorganizowana grupa 2osobowa, wyjatkowo liberalna, leniwa, nie uznajaca autorytetow, nie szukajaca sensu zycia, interpretujaca to co ja otacza, aktyw stanowia inteligentni, oczytani i, eeee, pyskaci, oraz wybitnie wrecz cyniczni bojownicy.
Anonymous - Pon 12 Wrz, 2005 19:56
Temat postu:
Subkultury to glupia zabawa w podzialy.Jestem na nie.
Anonymous - Pon 12 Wrz, 2005 20:07
Temat postu:
altruista napisał/a:
ułaaaaaaaaaaaaaaa. Bede sie smial z tego tematu.

z subkultur, to moze ta do ktorej naleze: true toolo-anarcho-buddo-ateo-punko-rasta-zapatysci
niezorganizowana grupa 2osobowa, wyjatkowo liberalna, leniwa, nie uznajaca autorytetow, nie szukajaca sensu zycia, interpretujaca to co ja otacza, aktyw stanowia inteligentni, oczytani i, eeee, pyskaci, oraz wybitnie wrecz cyniczni bojownicy.

moge sie dołączyć? plosie plosie ploosieee
przynajmniej tak pośrednio bo mi sie podoba

a co do tematu, rany dziewczyno chcesz zabłysnąć swoim mrokiem? no spoko ale nie kolejny temat o tym samym
altruista - Pon 12 Wrz, 2005 21:25
Temat postu:
kradziejka - w sumie, trzeba bedzie przeformowac statut [na niezorganizowana grupe 3osobowa], ale jezeli spelniasz reszte warunkow, i masz stwierdzona przez psychiatre parafrenie, poriomanie, i czesciowa psychastenie, to ok [cholera, zapomnialem napisac o zoltych papierach]
opętana - Pon 12 Wrz, 2005 21:35
Temat postu:
Hallelujah...subkultury są od dawna i tego nie zakopiecie. Przez ten podział jest nietolerancja...
Anonymous - Pon 12 Wrz, 2005 21:52
Temat postu:
subkolturum winno sie dać wyjątkowe prawa..brak...tzn brak ochrony państwa wobec zbrodni popełnionych przez inne frakce, jenakże olbrzymie represje za konfrontowanie z ludzmi niezrzeszonymi...w taki sposób ładnie by sie powyzynali...jedna z frakcji pewnie by przejeła przewage a potem....ah moje ulubione biggrin ale o tym kiedy indziej

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group