Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jak myślicie

motylek907 - Pon 19 Wrz, 2005 19:02
Temat postu: Jak myślicie
Jak myślicie powinnam się interesować już dorastaniem jak mam prawie11 lat(w styczniu skończę) Mad
kicp - Pon 19 Wrz, 2005 19:24
Temat postu:
Myślę, że powinnaś zacząć, bo czemu nie? Interesować się czymkolwiek jest dobrze, a już wcale tak niedługo to Cię czeka
Blanka - Pon 19 Wrz, 2005 20:08
Temat postu:
Każdy kiedyś zaczyna interesować się swoim ciałem i płcią przeciwaną (pomijając nieliczne wyjątki) . U niektórych zaczyna się to wcześnie a u innych troszkę później. 11 lat to po prostu norma.
Anonymous - Pon 19 Wrz, 2005 20:11
Temat postu:
Nie musisz, ale... hm... nie tyle powinnaś, co na dobre Ci to wyjdzie. Będziesz wiedziała dokładniej co się dzieje z Tobą i Twoim ciałem etc.
Anonymous - Pon 19 Wrz, 2005 21:14
Temat postu:
Najwyższy czas żebyś zaczeła, powoli zaczynasz dojrzewać i to przyjdzie samo z siebie.
motylek907 - Pon 19 Wrz, 2005 21:34
Temat postu:
Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!! Sad
Anonymous - Wto 20 Wrz, 2005 15:28
Temat postu:
motylek907 napisał/a:
Dzięki wam sie czuje lepiej bo na wszystkich forach piszą mi że jestem za młoda na takie bzdury !!!!!!!!!!! Sad

kiedys trzeba zaczac, a to juz odpowiedni okres (oczywiscie czasu ;P) na takie tematy. dojrzewa sie miedzy 11 a 16 rokiem zycia, wiec nawet istynialy przypadki, ktore w wieku 9 lat dostaly piewsza miesiaczke. trzeba sie przygotowac ;]
nasty_girl - Wto 20 Wrz, 2005 18:34
Temat postu:
owszem ze to normalne, i to na pewno nie sa bzdury, lepiej wczesniej sie dowiedziec niz pozniej, tylko nie rozumiem po co 10 tematow zakladac o tym.. ta sama tematyka, to napisala bys to razem..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group