kradziejka napisał/a: |
jak dla mnie to głupota, w dodatku nieodwracalna. |
Cytat: |
kolczyki inna sprawa, i to samo mnie korci co Kingę:P [w języku] |
kicp napisał/a: |
Moja dobra kolezanka ma 15 lat i zrobila sobie wyyyyjebanie duzy i fajny tatuaz na ledzwiach. Nie wiem, czy bedzie tego zalowac, ale wygalda to fajnie.
Co do mnie. Moze kiedys, za jakis czas, choc pewnie i tak bede niezdecydowany i sie w koncu rozmysle. |
nidhogg napisał/a: |
glupota ? Rownie dobrze glupota moze byc farbowanie wlosow, malowanie paznokci i inne sposoby upiekszania ciala. |
kradziejka napisał/a: |
edit- frigg ja nie wnikam czemu masz wytatuowane to a nie coś innego gdzie po co dlaczego i co to znaczy, bo to mnie nie interesuje, ogólnie tatułaże mnie nie interesują i niepodobają mi się, uwazam je za bezsens i tu masz racje dlatego ze jestem zmienna |
nidhogg napisał/a: | ||
to juz inna sprawa, ze kto jej to zrobil, ale dobra, wiadomo wszak, ze na ledziwach sa najbardziej trendi dzezi i superfajne - pewnie jeszcze tribal ? i dokompletu kolczyk w pepku z rozowym krysztalkiem ? |
ale ponoc o gustach sie nie dyskutuje, wiec nie moj problem. |
ale miej swiadomosc, ze sa ludzie dla ktorych to nie tylko moda ja ci nie kaze sie tatuowac jak nie lubisz - przedstawiam ci moja opinie, jako osoby wytatuowanej, bo byc moze takie spojrzenia na tauaz nie znalas, i nie znaczy to ze chce cie przekonywac 'ze to jest super i jestes glupia ze sie nie dziargasz' - kazdy robi ze swoja skora co chce i co lubi.... ja lubie i dziary i kolce, ty lubisz kolce - wiec powinnas cchodz troszke rozumiec, ze ktos tak sie chce wyrozniac, ozdabiac z roznych powodow i ze to nie mus byc glupota i bezsens |
Kosta napisał/a: |
Dla mnie to nie jest głupota. Może kiedyś to zrozumiem. U nas w szkole ileśtam osób ma tatuaże. Jakoś NA RAZIE nie narzekają ![]() |
Kosta napisał/a: |
No. ''Nasi szkolni palacze''.. Fajnie to ujęłaś... ![]() |
Stokrotka napisał/a: |
Chcesz sie do niech zaliczać ? |