Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - He ?

::PtyLuQ:: - Sob 24 Wrz, 2005 09:16
Temat postu: He ?
No wiec to bedzie tak...

Po rozpoczeciu sie roku szkolnego , wiekszosc mojej starej klasy poszla razem ze mna. Ale doszly tez osoby z innej klasy [Dziewczyny xD ]. I ostatnio zauwazylem , ze niektore spogladaja w moja strone xD [Ja czasem zreszta tez.]. I teraz glupie pytanko [Innego nie mam.]:

Czy to cos znaczy? [Czytocosznaczy?]
Anonymous - Sob 24 Wrz, 2005 11:36
Temat postu:
Nie.
Ja też często patrzę się na osobników z mojej klasy... i co z tego? Nic.
A to, że spoglądają... widocznie są zainteresowane Twoją osobą (nie mylić z zauroczeniem, miłością i takie tam)...
kicp - Nie 25 Wrz, 2005 09:48
Temat postu:
ptyluq: nie spoufalaj sie. Moze poprostu jestes piekna, i oni to dostrzegli [albo w druga strone]
::PtyLuQ:: - Nie 25 Wrz, 2005 10:01
Temat postu:
Piekna xD ? Ja jestem On xD .

Poza tym nic nie zaszlo, temat do wywalenia zeby nastepne pokolenie nie zobaczylo. To ja znikam na nastepne poł roku.

Bai2all.
Elun - Nie 25 Wrz, 2005 11:04
Temat postu:
ja sie czesto gapie po chlopakach z klasy na nudnej lekcji, i patrze co oni robia. I co z tego? I nic, po prostu sie patrze.
nasty_girl - Nie 25 Wrz, 2005 19:57
Temat postu:
hehs no to tak, moga patrzyc bo ladnie wygladasz, moga patrzyc bo nie lubia, moga patrzyc bo brzydko wygladasz.. my ci nie pomozemy
Sebo - Nie 25 Wrz, 2005 20:06
Temat postu:
hehe to nic nie znaczy:) poprostu przyglądają się nowym ludzią w klasie:) albo poprostu zerkająWink
Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 21:44
Temat postu:
Zainteresowania sa rożne. Ja sie patrze na chłopakow z mojej klasy, bo sa dziwnymi i niespotykanymi osobnikami jakich widzialam Confused
::PtyLuQ:: - Wto 27 Wrz, 2005 16:02
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
hehs no to tak, moga patrzyc bo ladnie wygladasz, moga patrzyc bo nie lubia, moga patrzyc bo brzydko wygladasz.. my ci nie pomozemy

Tak sie odpowiada dzisiaj a nie tak jak reszta. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to:

STFU!

Dziekuje.
nasty_girl - Wto 27 Wrz, 2005 17:25
Temat postu:
jak bym nie miala nic do powiedzienia bym nie mowila, ale jak widzisz mam..
kicp - Sro 28 Wrz, 2005 15:08
Temat postu:
Cytat:
pozatym przeczytaj dokladnie pytanie jej

jego.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group