Dzieci OnLine

SEKS - czy to normalne..?

teracoti - Sro 05 Paź, 2005 10:19
Temat postu: czy to normalne..?
mam problem i nie wiem co mam zrobic.. jestem z dziewczyna od roku i czekamy ze wspolzyciem do slubu.. oboje jestesmy bowiem osobami wierzacymi.. ja nie uwazam ze petting jest zlamaniem postanowienia czystosci ale moja dziewczyna jest innego zdania.. kiedy do niego dochodzi ona czesto placze i czuje sie pozniej winna.. ja nie chce by tak bylo ale nie wiem co mam zrobic.. ostatnio sprawa ulegla jeszcze pogorszeniu.. moja dziewczyna wyznala mi bowiem ze czesto kiedy nie dochodzi do pieszczot ona i tak ma orgazm.. twierdzi ze wystarczy ze gdy mocno sie przytulamy jej cialo tak reaguje.. nie wiem co mam o tym myslec.. czy to normalne? bo mam wrazenie ze ja rezygnuje z przyjemnosci by nie powodowac jej wyrzutow sumienia a ona i tak przezywa rozkosz.. zupelnie nie moge sie polapac w tej sytuacji.. nie wiem czy jest z nia cos nie tak i dlaczego tak sie dzieje.. jak mam zalatwic te sprawe?
Anonymous - Sro 05 Paź, 2005 11:29
Temat postu:
jak to niewiele dziewczynom do szczęścia potrzeba...

stary panna cie robi w konia...nie daj sie tak kiwać jak kogucik za kurką, kto wie czy nie opowiada koleżankom o tym że ty nie możesz mimo że ona w najlepsze....

polecam zrobić jej celibat...samemu pojechac jakiś czas na ręcznym a jej nie dotykac wogule az sama nimfomanka nie wytrzyma i pójdzie na całosć, o ile nie skoczy w bok ale to juz zalezy od jej wierności katolickiej w która ja bym nie wierzył na twoim miejscu biggrin

ps ...nie to nie normalne ;D
altruista - Sro 05 Paź, 2005 11:59
Temat postu:
chcialem napisac cos konstruktywnego, ale sprawa mnie zabila. katolicka mentalnosc...
frigg - Sro 05 Paź, 2005 12:36
Temat postu:
Tsej napisał/a:

ps ...nie to nie normalne ;D

co nie jest normalne tseju?
to ze kobietom wystarczaja tylko jakies przytulanki i buziaczki, zeby bylo milo? bo jesli to wedlug cibie nie jest normalne - to sie mylisz...to jest jak najbardziej normalne Smile moze ty slabo sie przykladales do tego calowania ;P
odnosnie celibatu - to owszem czasem wzmaga hmm pozadanie Wink

a co do reszty sytuacji - nie wypowiem sie z tych samych przyczyn dla ktorych nie wypowiedzial sie altruista
Anonymous - Sro 05 Paź, 2005 16:19
Temat postu:
nienormalna jest dewocja, choć popularna
frigg - Sro 05 Paź, 2005 23:36
Temat postu:
owszem, owszem...ubolewam.....
Mroczny_jogurt - Czw 06 Paź, 2005 07:29
Temat postu:
Nie ma co sie podkopywac pod dziewczyna i jakichs glupich sztuczek uzywac. Skoro jestescie tak dorosli i podejmujecie wspolnie tak powazna decyzje jaka jest utrzymanie cnoty do slubu, to badzcie na tyle dorosli, zeby wasz zwiazek nie wygladal jak jakas gowniarska zabawa. Albo jestes z nia i akceptujesz jej warunkie tudziez dochodzicie do jakichs wspolnie, albo Twoje potrzeby wygrywaja i odchodzisz od niej. Musicie porozmawiac o tym i sie zastanowiic nad zlotym srodkiem. A nie jakies celibaty... :/.
Anonymous - Pon 10 Paź, 2005 14:33
Temat postu:
Po pierwsze cz ona wie na 100% jak sie objawia orgazm? Bo o takim przypadku tak szczerze nie słyszałam. No po za takimi przypadkami, które ble co doprowadza do orgazmu
Po drugie skoro ma wyrzuty to chyba lepiej poprzestać, bo w końcu nasz kochany KK traktuje wszelakie takie zabawy za grzech więc peeting takze jest za niego uważany.
nasty_girl - Pon 10 Paź, 2005 14:37
Temat postu:
porozmawiaj z nia, bo jezeli cos robicie to chyba powinniscie oboje tego chciec, a jak ona tak potem reaguje, to chyba nie do konca tego chce..
giraffka - Sro 18 Sty, 2006 18:11
Temat postu:
Wg mnie to co najmniej dziwne zeby od mocniejszego przytulenia dostac orgazmu... moze ona po prostu udaje,choc w sumie nei wiem po co?Albo nie bardzo wie jak `objawia sie` orgazm??Chyba powinno dojsc miedzy Wami do szczerej rozmowy.A wracajac do spraw wiary, to powinna zadac sobie tez pytanie czy na codzien nie robi rzeczy ktore okazuja sie byc grzechem?Jesli uzna ze tak, to co za roznica czy jest to petting czy inna rzecz??
nasty_girl - Sro 18 Sty, 2006 18:19
Temat postu:
co za roznica czy petting czy tez nie? nawet jezeli ktos grzeszy nie znaczt ze pojdzie z pierszym lepszym do lozka, bo jest jego chlopakiem/dziewczyna. i nawet ci na codzien grzeszacy potrafia z seksem czekac a nie patrzec na to "a wczoraj przeklnelam, przed wczoraj wypilam piwo to co mi tam szkodzi sie puscic"
giraffka - Sro 18 Sty, 2006 18:30
Temat postu:
Chyba nie zrozumialas o co mi chodzi.Mowilam, ze petting to nie jest morderstwo, wiec nie jest to zbyt ciezki grzech prawda?Wiem, bo rozmawialam na ten temat z ksiedzem, niejednym.Owszem,jest to grzech ale nie ogromnej rangi.Dlatego nie powinno sie robic z tego takiej tragedii.Zreszta, zawsze powtarzam,ze to Bog `wymyslil` sposob poczecia dzieci,on dal ludziom ciala jakie maja i wszystko to co w nich drzemie, wiec wiedzial co robi.. :>
nasty_girl - Sro 18 Sty, 2006 20:33
Temat postu:
dziwni ci ksieza, dla jednych pocalunek jest grzechem, dla innych petting nie...
Mroczny_jogurt - Sro 18 Sty, 2006 22:36
Temat postu:
Jezeli to co mowi ksiadz jest dla Ciebie wyznacznikiem to idz sobie strzelic w leb ;] nikt mi nie bedzie mowil co dla mnie jest grzechem ciezszym a co lzejszym- wyznacznikiem tego jest moje wlasne sumienie a wiara i religia nie jest od tego, zeby czlowieka z tym sumieniem klocic.
giraffka - Czw 19 Sty, 2006 16:44
Temat postu:
Mniej wiecej o to mi chodzi, bo jesli mam byc szczera to dla mnie tez wazniejsze jest moje wlasne sumienie, ale chcialam dac przyklad z zycia Smile
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 16:31
Temat postu:
A mi wystarczy kiedy moj chlopak caluje mnie po szyi albo po brzuchu Mr. Green tez przezywam wtedy orgazm. Chociaz przyznam ze lepszy jest wtedy kiedy robi mi minetke, tylko ze na to nie mam czasami ochoty albo po prostu nie moge bo mam okres Wink
Ona jest calkowicie normalna! Jeśli chlopak jest czuly i potrafi świetnie pieścic to orgazm mozna przeżyc bez dotykania narządów Very Happy Po jej zachowaniu widac że ty to potrafisz Cool
Keeveek - Sob 21 Sty, 2006 15:00
Temat postu:
orgazm można osiągnąć tylko poprzez miarową stymulację ośrodków za to odpowiedzialnych. dowód? spróbuj sama macać się po brzuchu.. niemożliwy jest do osiągnięcia w taki sposób orgazm. orgazm tlyko poprzez stymulację narządow płciowych, innego wyjścia NIE MA. no, 4% kobiet potrafi przeżyć orgazm poprzez stymulację jej sutków..
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 18:26
Temat postu:
Keeveek- musze przyznac ze sie z toba nie zgadzam. Ja osiagam orgazm macajac sie po wewnetrznej stronie ud Wink
Shaunri - Sob 21 Sty, 2006 19:58
Temat postu:
joasia - Czytaj dokładniej, i myśl o tym co czytasz. Zacytuję: "orgazm można osiągnąć tylko poprzez miarową stymulację ośrodków za to odpowiedzialnych" - Wewnętrzna strona ud jest ośrodkiem erogennym, bardzo czułym u kobiet - Nie mówimy tylko o piersiach i łechtaczce/pochwie.[/center]
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 21:14
Temat postu:
A to bardzo przepraszam. Myslalam ze Keeveek mowi tylko o piersiach i narzadach plciowych. Sorki. Zdarza sie. Wink
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 09:58
Temat postu:
tia , dokładnie tak. Narzady płciowe i ich okolice są wrażliwe na dotyk ciepło poruszanie i tylko dzięki temu mozna osiągnąć orgazm. co innego podniecenie i przyjemność. Pewnie żadna z was nie przeżyła jeszcze orgazmu dlatego tak pisze Razz eee tam
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 12:39
Temat postu:
Keeveek - a skad ty mozesz o tym wiedziec? Wink
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 13:09
Temat postu:
no jeżeli masz orgazm po całowaniu Cię po brzuchu to raczej nie wiesz czym tak naprawdę orgazm jest Razz
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 13:29
Temat postu:
Zgadzam sie :> owszem, moze Ci byc przyjemnie kiedy Twojchlopak caluje Cie po szyi,brzuchu itp, ale dostac od tego orgazmu?Przepraszam ale trudno mi w to uwierzyc....
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 13:39
Temat postu:
Keeveek, giraffka - przyznaje wam racje. Samo calowanie po szyi czy brzuchu nie wystarczy, on mnie musi jeszcze dotknac w pewne miejsce Wink No ale glownym elementem jest calowanie. Ja sie za szybko podniecam i potem jest taki efekt Razz
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 13:50
Temat postu:
Jezeli to zwane przez Ciebie `pewne miejsce` znajduje sie ponizej pasa , to wydaje mi sie ze jednak dotykanie tego oto miejsca (nie pisze otwarcie o co chodzi bo mozesz mowic o miejscu powyzej pasa, na niektore kobitki to tez niesamowicie dziala :> ) jest glownym sprawca Twojej przyjemnosci :] wydaje sie logiczne ze przyjemniejsze sa pieszczoty w miejscach intymnych niz calowanie brzucha :]
Shaunri - Nie 22 Sty, 2006 15:49
Temat postu:
A ja osiągam orgazm liżąc się po nosie ; )

giraffka - No fakt, stopy są baardzo czułe na pieszczoty... ; )

PS: Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać, mam dobry humor ; )

Tak na poważnie, to nie ma mowy o orgaźmie u kobiety po całowaniu w brzuch czy w usta (Te na głowie panie i panowie...). Jedynie miejsca intymne, oraz (Mikry procent) bardzo podatne na dotyk mogą sprawić że dziewczyna osiągnie orgazm
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 15:50
Temat postu:
żebyś wiedział. lizanie stóp sprawia przyjemnośc nie tylko fetyszystom.
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 15:53
Temat postu:
Chcialam sprostowac - mi nie chodzilo o zwykle calowanie tylko takie czule (na maksa)pieszczoty.
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 15:53
Temat postu:
najpierw mówiłaś o całowaniu w szyję. zmyślasz?
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 15:57
Temat postu:
O boze. Nie zmyslam. Mowie tylko o pieszczotach w ktorym glownym elementem jest calowanie ale nie takie zwykle. Nie bede wchodzila w szczegoly bo sa bardzo osobiste
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 15:59
Temat postu:
a minetka i lodziki nie są? masz bogatą wyobraźnię skarbie. Ty w ogóle masz chłopaka?
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 16:01
Temat postu:
Nie musisz wchodzic w szczegoly, ale pytalas o rade o oni Ci ja daja jak umieja :> a jesli Ty nie doceniasz, nie zlosc sie na biednych facetow,moze masz za duze wymagania?:> Nikt kto nie zna sytuacji w wiekszym stopniu nie moze dac Ci super rady jakiej oczekujesz :> a jesli mu sie jednak uda, coz, znaczy ze madry z niego czlek Razz
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 16:11
Temat postu:
Keeveek - Oczywiscie ze sa ale to juz jest seks francuski i wiadomo ze towarzyszy mu orgazm (chociaz czasami zdarzaja sie wyjatki).

I mam chlopaka.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 16:14
Temat postu:
Te wyjatki nie sa tak wyjatkowe jak myslisz Razz czesto sie zdarza ze sex oralny nie daje az takiej satysfakcji jak bysmy chcieli :> i wydaje mi sie nawet, ze czesciej uczucie zawodu towarzyszy kobiecie niz mezczyznie
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 16:15
Temat postu:
rozmowy weteranek seksu, ujęcie 2031982
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 16:16
Temat postu:
:> a coz to ma znaczyc?:>
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 16:16
Temat postu:
że jesteś śmieszna Razz za dinozaurów było lepiej..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 16:19
Temat postu:
Keeveek - nie lubisz rozmow na temat seksu? I nigdy nie marzyles o roznych rzeczach z nim zwiazanych ani niczego takiego nie robiles? Razz Przeciez to normalne. Wink
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 16:20
Temat postu:
nawet zwierzęta się nie chwalą, że kopulują.. tak potrafią tylko ludzie ;( i to zwykle dzieci..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 16:20
Temat postu:
Nie uwazam zebym byla smieszna :> a jesli Ty tak uwazasz, no coz, masz prawo Smile
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 16:24
Temat postu:
Keeveek - ty tez czasami zachowujesz sie jak dzieciak Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 17:26
Temat postu:
W sumie dobrze jest miec w sobie cos z dziecka :] byle nie za duzo Razz
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 17:45
Temat postu:
nie pogadasz... ja sie nie chwale tym co robie ze swoją dziewczyną i to jest zachowanie dziecinne? Mr. Green
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 17:49
Temat postu:
Nie. Ale sie wszystkiego czepiasz (no moze prawie wszystkiego) Wink
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 18:12
Temat postu:
miedzy rozmowa o seksie a chwaleniem sie swoimi wyczynami jest roznica, jakos nie widze zeby ktos tu sie wychwalal co to on robil..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 18:20
Temat postu:
Dokladnie nasty.. ja naprawde nie zauwazylam zeby ktoras z nas chwalila sie tym co robi, ale keeveek,jesli uwazasz ze tak jest to chociaz pokaz miejsce w ktorym ktos pochwalil sie swoimi,ze tak to nazwe, wyczynami??
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 18:44
Temat postu:
giraffka, nasty_girl - nareszcie ktos mnie zaczal bronic bo od jakiegos czasu wszyscy po mnie jada. Crying or Very sad Dzieki
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 18:56
Temat postu:
Ja to czekam az keeveek mi udowodni gdzie chwalilysmy sie swoimi wyczynami niby..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:10
Temat postu:
giraffka - czekam razem z toba Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:19
Temat postu:
Ciekawe kiedy sie doczekamy Razz
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:23
Temat postu:
Keeveek - poddajesz sie? Razz
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:02
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
A mi wystarczy kiedy moj chlopak caluje mnie po szyi albo po brzuchu Mr. Green tez przezywam wtedy orgazm. Chociaz przyznam ze lepszy jest wtedy kiedy robi mi minetke, tylko ze na to nie mam czasami ochoty albo po prostu nie moge bo mam okres Wink

... proszę czytać cały wątek..

w pewnym momencie napisałaś jednak, w innym wątku chyba, że on Ci jeszcze tego nie robił /minetki/ więc jestem trochę zagubiony
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 20:05
Temat postu:
no fakt, pare dni mnie nie ma, i polowe postow omijam niechcacy... no to moze pani nam teraz powie, jak to z ta minetka jest? hehe
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:05
Temat postu:
wykręci się tym, że to osobista sprawa..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:06
Temat postu:
No sory maly zarcik Wink Pewnie teraz po mnie pojedziecie co?
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:07
Temat postu:
żarcik? szpanerstwo i niedojrzałość .

PS. w ogóle masz chłopaka? Mr. Green
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:10
Temat postu:
przeciez odpowiadala ze ma Razz
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 20:11
Temat postu:
zarcik? no nie wiem w takim razie po co to? zeby wszyscy mysleli jaka to ty dojrzala, zaraz napiszesz ze kochasz seks, bla bla bla i wszyscy beda uwazac ze jestes cool? jezeli to jest dla ciebie wyznacznikiem dojrzalosci, bycia fajnym, to sory, ale dla mnie to jest totalna glupota.

osobista sprawa? owszem, byla by osobista, gdyby sie nia nie chwalila na forum, rozumiem jescze tamten temat, pytala, byla ciekawa etc ale wychwalanie sie tym raczej nie swiadczy o tym ze jest to dla niej zbyt intymny temat do publicznych rozmow.
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:11
Temat postu:
There is no spoon...
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:13
Temat postu:
O matko raz mi sie zdarzylo. Tzn nie mnie tylko mojemu chlopakowi bo razem to pisalismy i on to wymyslil a wy od razu wielkie pretensje. Sory. A wogole jaka dojrzalosc? Ja wcale nie uwzam zeby seks czy cos takiego byl oznaka dojrzalosci.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:14
Temat postu:
Nasty, zdecyduj sie bo smieszne jest to co robisz.Albo jej bronisz tak jak wczesniej , o godzinie 17:12, nie chce mi sie cytowac albo na nia najezdzasz.Nie musisz sie podpasowywac innym , bo glupie jest to ze zmieniasz zdanie co 5 minut,.
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:16
Temat postu:
przeszła na właściwą stronę mocy.

Gratulujemy chłopaka ;D ma 18 lat ponoć .. hmm.. seks nie jest dla Ciebie oznaka dojrzałości.. no tak, u Ciebie wszystko co mówisz na temat seksu wskazuje tylko na fakt jak bardzo jesteś niedojrzała i Twój chłopak chyba też.
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:16
Temat postu:
giraffka - dzieki Wink
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 20:17
Temat postu:
podpasowywac innym? <lol> uwierz mi ze to tez uwazam za glupote, i mam swoje zdanie. tylko sa sytuacje, przez ktora moze sie ono zmienic. dziewczyna ma problem, ludzie jej najezdzaja, i jak dla mnie bylo to niepotrzebne, teraz ta sama panna juz nie ma tego problemu od dawna, bo przeciez to robi.. takie szpanowanie jest zalosne, i to ze jakis czas temu, sprawiala inne wrazenie, i nie doczytalam jej postu nie swiadczy o tym, ze podporzadkowuje sie innym.
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:17
Temat postu:
A czy ja kiedykolwiek powiedzialam ze jestem dojrzala? Ja wcale tak nie uwazam. A moj chlopak jest jaki jest i sie go nie czepiaj.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:17
Temat postu:
Nie przeszla tylko przypodobala sie Tobie, a to duza roznica,Chodzi mi o to ze jeszcze jakies 2 moze mniej godziny temu bronila jej m.in przed Toba, a teraz zmiana zdania o 180 stopni, smieszne.
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:18
Temat postu:
I jeszcze jedno Keeveek- odpowiedzialny seks jet oznaka dojrzalosci a nie sam seks.
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 20:19
Temat postu:
czyli jezeli cos powiesz, a dojda do tego nowe fakty nie zmieniasz nigdy zdania? pomysl co mowisz, bo to naprawde smieszne..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:20
Temat postu:
Nie napisala az tyle nowych postow zeby na ich podstawie mozna bylo az tak diametralnie zmienic zdanie, i TO JEST SMIESZNE.
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:21
Temat postu:
a Ty żyrafa, dlatego że pochwaliła Twój nick nie zmienisz o niej zdania? to jest dopiero śmieszne:P

piszecie za szybko..
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 20:22
Temat postu:
nie napisala wiele, ale jeden, kompletnie sprzeczny z poprzednim... z ktorego wynika duzo, wiec powiedz mi na jakiej podstawie uwazasz, ze sama nie moglabym zmienic zdania na jej temat?
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 20:22
Temat postu:
A co? Nie nadarzasz? Very Happy
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 20:24
Temat postu:
nie rozumiem tego slowa z "rz" w środku..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:24
Temat postu:
Nie nie zmienie o niej zdanie tylko dlatego ze wy na bog wie jakich glupich podstawach to robicie,I bynajmniej nie dlatego, a jesli tylko tak potrafisz to uproscic,to zalosne to jest torche :/
Shaunri - Nie 22 Sty, 2006 21:17
Temat postu:
Ludzie ale pieprzycie głupoty. Joaśka - wyszło kłamstwo, wyszło szydło z worka - W tej chwili nie wierzę że masz chłopaka i ogólnie uważam że wszystko co mówisz jest kłamstwem - Nie wierzę w nic co mówisz - Tyle powiem, i więcej się nie wypowiem.

Keeveek - Gratuluję spostrzegawczości...
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 23:05
Temat postu:
Zawsze potrafię wyczuć ludzi nieszczerych. Podobnie jak Ty, nie wierzę i nie uwierze już w żadne jej słowo. Ma 16 lat i ma chłopaka? bzdura, pewnie nawet 14 nie ma a o chłopcach czytała tylko w magazynach i stamtąd wzięła też słowo minetka. albo z internetu.
Mała - Wto 31 Sty, 2006 15:32
Temat postu:
myśle, ze te najlepsze szczegoly trzeba zostawiac dla siebie.
tak chyba jest najpiekniej.
co do seksu.
gdyby wyjac najpiekniejsze oczy od najpiekniejszej kobiety i polozyc na stole- bylby same w sobie obrzydliwe.
tak samo jak seks bez miłości i dojrzałości.
sam w sboie jest o b r z y d l i w y.
Mroczny_jogurt - Czw 02 Lut, 2006 17:42
Temat postu:
giraffka napisał/a:
Nie przeszla tylko przypodobala sie Tobie, a to duza roznica,Chodzi mi o to ze jeszcze jakies 2 moze mniej godziny temu bronila jej m.in przed Toba, a teraz zmiana zdania o 180 stopni, smieszne.

taka postawa ktora reprezentujesz jest powodem kompletnego braku solidarnej krytyki, tzn ze jezeli osoba ktora lubisz zrobi cos zlego nie masz prawa jej oskarzyc tudziez wytknac jej tego bledu bo tak nie wypada- to jest wlasnie smieszne i zalosne. Takie szczeniackie zachowanie.
Nokia - Sro 27 Gru, 2006 23:36
Temat postu:
Peeting, masturbacja, antykoncepcja sa grzechem. Moze powinienes poczekac do slubu skoro Twoja dziewczyna tak sie zachowuje. Ale zeby miała orgazm przy mocniejszym przytulaniu to watpie, mozliwe ze ja to podnieca, aleprawdziwy orgazm to jeszcze nie to;P Pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group