O Forum - powrocilem ;) adam(o)_1991 - Pią 07 Paź, 2005 15:49 Temat postu: powrocilem ;)
Cze, to znow ja - powrocilem.
Na poczatek chce was przeprosic za niektore glupie posty i ze wyzywalem innych od debili, glupkow czy innych i powiedziec ze juz troche spowaznialem Anonymous - Pią 07 Paź, 2005 17:41 Temat postu:
koniec jest już blisko.
Cze, to znow ja - powrocilem.
Na poczatek chce was przeprosic za niektore glupie posty i ze wyzywalem innych od debili, glupkow czy innych i powiedziec ze juz troche spowaznialem
niee ?
Pf. zabawny temat Marcia10 - Pią 07 Paź, 2005 18:29 Temat postu:
Taa, jasne. O, teraz wszyscy powracaja na to forum, nie zauwazyliscie?to może ... o tak przyda się - kolejne podforum o powrotach. no bo troche tego tu jest :/ . I to szystko tak przeniesc he?
(troche glupie no nie? ale mnie dzisiaj nawala po tej szostce z angielskiego...ehh...) adam(o)_1991 - Pią 07 Paź, 2005 19:02 Temat postu:
Heh nie ma co gadac czy sie zmienilem czy nie - bo sami to zauwazycie
ps.Nie wiedzialem w ktorym dziale to napisac to napisalem to tu Kinga - Pią 07 Paź, 2005 19:06 Temat postu:
A moze to bedzie kolejna maska ? ... adam(o)_1991 - Pią 07 Paź, 2005 19:08 Temat postu:
O jakiej masce mowisz? :>
Sadzisz ze mam inne twarze?
Chyba kazdy z nas ma kilka twarzy do roznego otoczenia Kinga - Pią 07 Paź, 2005 19:16 Temat postu:
Tak i to calkiem normalnie ze inaczej zachowujemy sie w roznych sytuacjach ...
Niektórzy jednak zatracaja siebie idealny przyklad Stas CL tav ABC FF tylko 2 osoby ... a ile twarzy ... a to juz jest nieciekawe Marcia10 - Pią 07 Paź, 2005 20:35 Temat postu:
taak, mi też sie to wydaje jakies takies ...podejrzane