Dzieci OnLine

Na luzie... - Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą?

sany - Wto 18 Paź, 2005 19:54
Temat postu: Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą?
Napiszcie co sądzicie o tych brnsoletkach gumowych , które teraz wszyscy noszą!
Ja nosze dwie czerwono-białom i zieloną. czerwono-biała oznacza HOŁD JANOWI PAWŁOWI II (ja to traktuje serio) a zielona na środowisko. Napiszcie czy nosicie jakieś i co o tym sądzicie :)
Anonymous - Wto 18 Paź, 2005 19:58
Temat postu:
Kupienie bransoletki,za zakup ktorej czesc pieniedzy jest przeznaczana na konretny cel jest ok,ale noszenie to moim zdaniem durna moda.O takich,ktore pokazuja to ze jest sie np. z pokolenia JPII powiem tyle:jest po prostu glupie i niczemu nie sluzy.No ale taka moda,a a moda zawsze jest fajna,no niee?
TomcioMag - Wto 18 Paź, 2005 20:01
Temat postu: Re: Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą?
sany napisał/a:
czerwono-białom i zieloną

...
Noid - Wto 18 Paź, 2005 20:37
Temat postu:
Zrobilem mala sonde w szkole i na 22 osoby co mialy to cos tylko 3 wiedzialy co one oznaczaja. Chwilowa moda tak jak te filocostam, przynajmniej u mnie juz tego nie widze
Anonymous - Wto 18 Paź, 2005 20:41
Temat postu:
A u mnie w szkole nikt tego nie nosi, tylko dziś widziałam jedną dziewczynę to miała fioletową bransoletkę. Może i głupia moda ale lepsza od filofunu!
altruista - Wto 18 Paź, 2005 21:40
Temat postu:
jak to widze to mysle 'tandeta'.
Anonymous - Wto 18 Paź, 2005 22:03
Temat postu:
Ta wszyscy to robią bo to jest modne jakby ludzie chodzi i zbierali do puszek na walkę z rakiem to by nikt nie wrzucił, ale jak dają gumki na rękę za to to się rzucą... niektórzy mają w każdym kolorze zeby dopasować kolorystycznie do ciuchów
Napastnik - Wto 18 Paź, 2005 22:53
Temat postu:
Zwykły trend mody młodzieżowej, psychologia tłumu... Początkowy cel był zacny, ale niestety ludzie zapomnieli o ideii samych opasek i leją na to skąd one pochodzą i do kogo trafiają pieniądze z ich sprzedaży. Ważniejsze jest to, że jest się elo i ma się stajla nosząc taką opaskę... Z góry zakładam, że ta moda przeminie napoźniej za pół roku, podobnie jak smycze, filofuny czy inne tatałajstwa, które były przed opaskami.

TomcioMag napisał/a:
sany napisał/a:

...

Znalazł się ten co błentuf nie robi...
Papierowa Tęcza - Sro 19 Paź, 2005 00:16
Temat postu:
Przecież zawsze tak jest... robi się coś NIBY pod jakiś cel, żeby potem zbić na tym kasę. Uważam noszenie takich bransoletek za przejaw głupoty i hołd dla kiczu. A jak zrobie sobie bransoletke z napisem COMBAT 18 to też będę stajli? Wink [albo Blood&Honour xD]
Sebo - Sro 19 Paź, 2005 06:35
Temat postu: Re: Co sądzicie o bransoletkch, które teraz wszyscy noszą?
sany napisał/a:
Napiszcie co sądzicie o tych brnsoletkach gumowych , które teraz wszyscy noszą!

nie u ogólniaj tak bo wcale tak wiele osób tego nie nosi, ja rzaczej nie spotykam się z tym za często
a co o tym myśle jeśli ktoś to nosi to przeważnie dla szpanu, albo dlatego żeby pokazać jaki jest modny mało kto nosi to z tego powodu dla jakiego one są
pozatym wiele firm typu reporter wykorzystuje to jako dobry sposób do zarobku poprostu wyprodukowało takie same i wiele osób to kupuje żeby być "fajnym", a wydane pieniądze nie idą na żaden cel tylko do kieszeni producenta.
TomcioMag - Sro 19 Paź, 2005 15:08
Temat postu:
Napastnik napisał/a:

TomcioMag napisał/a:
sany napisał/a:

...

Znalazł się ten co błentuf nie robi...

to nie jest błąd to jest napisane specjalnie Razz bo ostatnio taka "moda" panuje ....
Anonymous - Sro 19 Paź, 2005 21:37
Temat postu:
Najlepszy jest przykład jak jedna laska z biało czarnom opaską zauważyła, ze jej się chyba bluzka pruje czy coś takiego i hasło "Za mało żółtków okładają, bo xle bluzki robią"...
opętana - Czw 20 Paź, 2005 15:49
Temat postu:
Hm fakt, może na początku to miało jakiś przekaz....ale ludzie zaczeli na tym zarabiać i uznali to jako najnowszą modną rzecz. O! Ona też to ma i to i ja musze miec zeby być cool etc. ;// to do mnie nie dociera...nie rozumiem jak można byc tak głupim ale luz...
nasty_girl - Czw 20 Paź, 2005 16:39
Temat postu:
aha i jescze jedna rzecz co do tytulu.. nie wszyscy, na szczescie nie..
Anonymous - Czw 20 Paź, 2005 17:15
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
Przecież zawsze tak jest... robi się coś NIBY pod jakiś cel, żeby potem zbić na tym kasę. Uważam noszenie takich bransoletek za przejaw głupoty i hołd dla kiczu. A jak zrobie sobie bransoletke z napisem COMBAT 18 to też będę stajli? Wink [albo Blood&Honour xD]

*takich słów się tutaj nie używa*, Armstrong nie zrobił tego na bicia na tym kasy. Zresztą jeżeli uwazasz ze zbieranie kasy na szczytny cel jest czyms złym... a zresztą.
Ja osobiście uważam zabawy w samuraja i inne *...* malowanie buźki za przejaw głupoty i kiczu.
Zresztą cholernie działasz mi na nerwy.
hoć na ustafke
nasty_girl - Czw 20 Paź, 2005 17:21
Temat postu:
no tak, moze i tak pierwsza bransoletka miala taki cel, ale wszystkie podobne, to tylko podpatrzenie pomyslu.. w jakies gazecie typu bravo widzialam o tych bransoletkach, ze gwiazdy je nosza, panienki zaczytane w bravo to zobaczyly, i kupia kazde badziewie by miec cos podobnego, nie patrzac na to dlaczego te "gwiazdy" to nosily itd..
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 16:44
Temat postu:
ta Neutral kolezanka kupila to bravo..
mielismy na j.polski przyniesc gazety ktore zbieramy,wiec ona wzaiela ta gazete..
A te bransoletki to byly podróby,bo takie latwo rozciagajace i wogule Neutral [ja mialam zbieram wode a ona byla twarda dosyc chyba ze niektore maja takie miekkie byc]..
Cytat:
AKCJA BRAVO

Kupując najnowsze Bravo z bransoletkami Hope (nadzieja) i Courage (odwaga), wspomagacie cierpiące dzieci.
Pięć polskich hospicjów dziecięcych otrzyma od nas sprzęt medyczny, RTV, AGD oraz zabawki.
Przyłącz się do wielkiej akcji Bravo. Nieś nadzieję!

No niewiem :> jak gazeta kosztowala chyba 2 cos ..chyba ze to malutko na ten cel daja..
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 18:13
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Cytat:
AKCJA BRAVO

Kupując najnowsze Bravo z bransoletkami Hope (nadzieja) i Courage (odwaga), wspomagacie cierpiące dzieci.
Pięć polskich hospicjów dziecięcych otrzyma od nas sprzęt medyczny, RTV, AGD oraz zabawki.
Przyłącz się do wielkiej akcji Bravo. Nieś nadzieję!
O nieeee czemu ja jeszcze tego nie mam ^^
Kurde chciałam sobie kupić bransoletkę, ale teraz chyba nie ma po co, prędzej się ośmieszę niż cokolwiek zrobie =,=
nasty_girl - Pią 21 Paź, 2005 19:20
Temat postu:
no tak, ale niektore sklepy nawet nie mowia o tym ze to na jakis cel, po prostu sprzedaja bo modne.. a z tego bravo to tyle dadza ze.. no chociaz, dzieci toczytaja <lol>
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 20:22
Temat postu:
Dzieci na każdy prezent lecą ^^
Moja koleżanka ostatnio kupiła sobie 3 takie same gazety bo były tam pierścionki =/ Wydała jakieś 15 zł
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 21:56
Temat postu:
Bravo pewnie nic z tego nie daje, ale mimalny procent... moda jest ogólnie do kitu, teraz jak widze połowe świata w kolorach rasta to mnie skręca. Kiedyś jak się kogoś takieo widziało to świetnie spoko... teraz w sumie nie wiadomo czy to prawdziwy fan czy tylko dlatego ze to weszlo do mody
Sebo - Sob 22 Paź, 2005 07:47
Temat postu:
haha no to fakt ostatnio jak wracałem z koleżankami pociągiem to mówiły, że taki kolory fajne bo śmieszne i teraz są modne i gdzie tu jakaś idea
co do bransoletek to bravo co za sens ma bransoletka odwagi albo nadzieji chyba nie wspierasz przy tym żadnej grupy osób bo niby jakich odważnych czy mających nadzieje?? Laughing
altruista - Sob 22 Paź, 2005 10:04
Temat postu:
albo grupy odwaznikow i nadzianych
nasty_girl - Nie 23 Paź, 2005 21:45
Temat postu:
aha no a co do bransoletek z reportera, pisze na nich nic innego jak "REPORTER" i ciekawe co to za szczytny cel, ze sprzedaja bransoletki, do tego w roznych kolorach <lol>
Ona89 - Nie 23 Paź, 2005 22:04
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
aha no a co do bransoletek z reportera, pisze na nich nic innego jak "REPORTER" i ciekawe co to za szczytny cel

Tym szczytnym celem jest reklama reportera Wink
opętana - Pon 24 Paź, 2005 17:22
Temat postu:
o nieee....dotąd uwazałam moją koleżanke za w miare myślącą istote...ale jak zobaczyłam, że ma te bransoletki na ręce z Bravo to zmieniłam zdanie... ;/ ;ppp
Anonymous - Pon 24 Paź, 2005 20:00
Temat postu:
degradacja
Anonymous - Pon 24 Paź, 2005 21:03
Temat postu:
Moja koleżanka... jak ja zobaczylam... 3 bransoletki z Bravo i na dodatek rossshowe Rolling Eyes
nasty_girl - Wto 25 Paź, 2005 16:10
Temat postu:
rozowe sa w bravo? nie wiedzialam.. to ja se pedze kupic

<hahaha>
Anonymous - Wto 25 Paź, 2005 19:32
Temat postu:
Nie wiem czy z Bravo ale z jakieś gazety=/
Już nie wytrzymuje z tymi zielonymi i pomarańczowymi bransoletkami z Bravo. Każda tandetna dziewczynka je nosi, nawet te dzieciaczki z 2-3 klasy podstawówki!
nasty_girl - Wto 25 Paź, 2005 19:40
Temat postu:
i tu mi sie przypomniala panna z mojej bylej klasy, ktora robila wszystko zeby ja ktos polubil, raz byla metalem, raz pankiem, to chodzila i opowiadala jaka z niej anarchistka, tu sie na hip hopie znala.. masakra.. a cala bizuterie miala z gazety.. i tu szczerze mowila "kupuję gazety dla prezentow" ..
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 15:03
Temat postu:
Hehe ... No tak, ale w tych gazetach te branzoletki są takie gumowe bardzo =///
opętana - Sro 26 Paź, 2005 22:58
Temat postu:
a mają byc ze szkła?
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 23:00
Temat postu:
Bardzo gumowe gumowe bransoletki.

Rozbawilas mnie solidnie.
Shaleniec - Czw 27 Paź, 2005 07:36
Temat postu:
w mojej klasie jest tylko jedna dziewczyna, ktora to gowno nosi;p na dodatek to z bravo, te "odwaga" i "nadzieja"... a dotad uwazalam ją za dojrzałą i mądrą osobę. -_-
głupota.
Anonymous - Czw 27 Paź, 2005 14:07
Temat postu:
No ze szkła ... Jedne są bardzo rozciągające się, a inne mniej ... to takie trudne =/// <LoL>
Anonymous - Czw 27 Paź, 2005 14:20
Temat postu:
Wiadomo o co chodzi,ale okreslenie "bardzo gumowe bransoletki" w przypadku gumowych bransoletek,jest po prostu genialne.
Napastnik - Czw 27 Paź, 2005 15:25
Temat postu:
Ostatnio usłyszałem idealne określenie dla tego typu gumowych wyrobów - "lansoletki".
nasty_girl - Czw 27 Paź, 2005 16:33
Temat postu:
a ja widzialam dzisiaj taka z bravo:d rzeczywiscie rozciaga sie straszliwie, hehe ;p
opętana - Czw 27 Paź, 2005 18:22
Temat postu:
guma ma to do siebie ze sie rozciąga ;> Wink

uee tam, mniejsza z tym....ciekawe co bedzie następne?
pola - Czw 24 Lis, 2005 19:12
Temat postu:
Ja mam zieloną i pomarańczowe.Dosyć fajne.Ja dosyć często je noszę.
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 19:33
Temat postu:
pola napisał/a:
Ja mam zieloną i pomarańczowe.Dosyć fajne.Ja dosyć często je noszę.
O shit kolejne bransoletki z Bravo ;/ Na szczęście moda przechodzi
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 21:05
Temat postu:
generalnie rzecz biorac, sa gusta i gusciki.
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 22:13
Temat postu:
lub jego brak jak w tym wypadku
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 22:18
Temat postu:
aj tam, cii;)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group