Yan napisał/a: |
Umrzyj.
Kolejny andergrandowy metalowiec,niech no sie tylko dowie co to tru,to zaraz zacznie sie tak nazywac.Ratunku... |
joker napisał/a: |
o kurcze jestes genialny!! i co nie powiecie mi co to tru? a nieeee... bo tutaj sa sami raperzy i hip-hopowcy i ta cała smietanka tej porabanej subkulturych palcych skuny i myslacych ze sa git. no jasnee...... Fajnie sie czepiac do cudzej muzyki nie? Wiesz jak bym mogl to bym tak osztaplował ten cały hh ze az ah... ale nie w tym rzecz, to nie sztuka krytykowac innych za to co sluchaja. aha i kto powiedzial ze ja jestem metalowcem? poprostu lubie to muzyke w porownnaniu z hh. No bardzo lubie sluchac starszych zespolow wymieniac ich moge do bolu: kraftwerk, deep purple, led zeppelin, pink floyd, j.m.j, oldfield, radiohead and many many i to ze lubie metal nie znaczy ze jestem undergrandowym metalowcem czy satanista jasne? |
scv napisał/a: | ||
R O T F L Zapewniłeś mi rozrywkę na długo ![]() Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH ![]() |
joker napisał/a: |
dziekuje, dziekuje oklaskow juz nie trzeba ![]() ![]() |
scv napisał/a: | ||
Na kabaret nie licz, nie posiadam ani chwili, żeby tracić czas na coś takiego. |
Cytat: |
Nie nawidze zadnych mandaryn danezelow i takich zjawisk jak ich trzy najchetniej bym ich wyrznal w pien |
scv napisał/a: |
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH :D |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
JEDYNY SŁUSZNY I PRAWDZIWY BLEK TRU GRIMM ORAL ANAL METAL TO BEHEMOTH ]:<
NIE WIERZCIE INNYM ZESPOŁĄ! TYLKO BEHEMOTH DOPROWADZI WAS DO OSTATECZNEJ PENETRACJI! A no i HONOR jest wyjeżysty ![]() |
Yan napisał/a: |
Taa,chcialem zasugerowac ze zarty typu blek tru grim oral anal strasznie mnie [cenzura],i sam moim zdaniem zalosne.Krowy doic! |
Cytat: |
a behemoth wcale nie jest najlepsza kapela metalowa |