Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Death metal&metal i rock

joker - Sro 26 Paź, 2005 19:36
Temat postu: Death metal&metal i rock
Witam.
Ostatnio zacząłem słuchac sepultury i jest zarabiscie. Jak slucham to mam zamiar wszystko rozje*** w ch** ;P. Slucham tez apocalyptici i bardzo ich lubie pewnie dlatego ze tez gram na wioli tzn. wiolonczeli. Nie nawidze zadnych mandaryn danezelow i takich zjawisk jak ich trzy najchetniej bym ich wyrznal w pien. A co wy o nich sadzicie? Kto gra na wioli?
Mała - Sro 26 Paź, 2005 19:40
Temat postu:
sepultura to raczej nie death metal.
heheh
fajnie być tru, nie?
no poprostu jestes [cenzura]! biggrin
joker - Sro 26 Paź, 2005 19:43
Temat postu:
lamerskie pytanie:
co znaczy tru?
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 19:52
Temat postu:
Umrzyj.

Kolejny andergrandowy metalowiec,niech no sie tylko dowie co to tru,to zaraz zacznie sie tak nazywac.Ratunku...
joker - Sro 26 Paź, 2005 19:57
Temat postu:
Yan napisał/a:
Umrzyj.

Kolejny andergrandowy metalowiec,niech no sie tylko dowie co to tru,to zaraz zacznie sie tak nazywac.Ratunku...

o kurcze jestes genialny!! i co nie powiecie mi co to tru? a nieeee... bo tutaj sa sami raperzy i hip-hopowcy i ta cała smietanka tej porabanej subkulturych palcych skuny i myslacych ze sa git. no jasnee...... Fajnie sie czepiac do cudzej muzyki nie? Wiesz jak bym mogl to bym tak osztaplował ten cały hh ze az ah... ale nie w tym rzecz, to nie sztuka krytykowac innych za to co sluchaja. aha i kto powiedzial ze ja jestem metalowcem? poprostu lubie to muzyke w porownnaniu z hh. No bardzo lubie sluchac starszych zespolow wymieniac ich moge do bolu: kraftwerk, deep purple, led zeppelin, pink floyd, j.m.j, oldfield, radiohead and many many i to ze lubie metal nie znaczy ze jestem undergrandowym metalowcem czy satanista jasne?
Mała - Sro 26 Paź, 2005 20:02
Temat postu:
wyrboniłeś sie joker SmileRazz
i dobrze bo juz myslalam ze Cie nie polubie, hehh
joker - Sro 26 Paź, 2005 20:04
Temat postu:
A ty mała czego słuchasz? Mr. Green
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 20:07
Temat postu:
wole padalski pop, emo lub punk, ale jak mam humor, to i takich cacek poslucham.
slyszales Bleeding Through? Wiem ze nie, ale posluchaj.
joker - Sro 26 Paź, 2005 20:10
Temat postu:
Nie mam zamiaru nikogo obrazac ale dla mnie ten caly pop i ta cała komercha to jest nic. Np. Mandaryna spiewa z playbacku a slyszeliscie jak spiewa bez? łoj boze uciekac, slyszalem to i myślalem ze to jakas pijaczka z chrypa weszła na scene a to była mandaryna Neutral . Jak cos takiego widze to mnie skreca w brzuchu. Albo np. Ich trzy tez byli w uwadze bo brali teksty od jakiegos wieziennego poety. A taka muzyka(metal itp.) to trzyma klase bo ma swoje kawałki. Nie wspomne o legendarnej metallice. No coz wracajac do hh to wole o tym nie gadac bo juz dosyc w zyciu sie klocilem na ten temat. Mam dosyc blokersów Twisted Evil
Kinga - Sro 26 Paź, 2005 20:24
Temat postu:
Kocham rocka Razz

MHm ale spokojnie spokojnie forum to przekrój spoleczenstwa i wcale nie jest tu az tak zle jak napisales Wink
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 20:24
Temat postu:
joker napisał/a:
o kurcze jestes genialny!! i co nie powiecie mi co to tru? a nieeee... bo tutaj sa sami raperzy i hip-hopowcy i ta cała smietanka tej porabanej subkulturych palcych skuny i myslacych ze sa git. no jasnee...... Fajnie sie czepiac do cudzej muzyki nie? Wiesz jak bym mogl to bym tak osztaplował ten cały hh ze az ah... ale nie w tym rzecz, to nie sztuka krytykowac innych za to co sluchaja. aha i kto powiedzial ze ja jestem metalowcem? poprostu lubie to muzyke w porownnaniu z hh. No bardzo lubie sluchac starszych zespolow wymieniac ich moge do bolu: kraftwerk, deep purple, led zeppelin, pink floyd, j.m.j, oldfield, radiohead and many many i to ze lubie metal nie znaczy ze jestem undergrandowym metalowcem czy satanista jasne?

R O T F L
Zapewniłeś mi rozrywkę na długo Razz
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH biggrin
joker - Sro 26 Paź, 2005 20:29
Temat postu:
scv napisał/a:
joker napisał/a:

R O T F L
Zapewniłeś mi rozrywkę na długo Razz
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH biggrin

dziekuje, dziekuje oklaskow juz nie trzeba Very Happy no coz nie zawsze nam wychodzi tak jak ma byc. jak ci zapewnilem ubaw to moze stworzymy kabaret? bedziemy sie sztaplowac Wink <zart>
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 20:34
Temat postu:
joker napisał/a:
dziekuje, dziekuje oklaskow juz nie trzeba Very Happy no coz nie zawsze nam wychodzi tak jak ma byc. jak ci zapewnilem ubaw to moze stworzymy kabaret? bedziemy sie sztaplowac Wink <zart>

Na kabaret nie licz, nie posiadam ani chwili, żeby tracić czas na coś takiego.
joker - Sro 26 Paź, 2005 20:35
Temat postu:
scv napisał/a:
joker napisał/a:

Na kabaret nie licz, nie posiadam ani chwili, żeby tracić czas na coś takiego.

Wiesz chcialbym zaznaczyc ze to wyzej to byl ZART Neutral
Mała - Sro 26 Paź, 2005 20:44
Temat postu:
nie szufaldkuje sie: punk rock, reggae, hardcore, metal, symphonic metal, grunge, acidjazz, ambient, chillout, rap, psychorap,nieco ambitniejszego techno)
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 20:45
Temat postu:
Wyobraz sobie,ze uwielbiam LZ,Pink Floyd,Marillion.The Doors,Erica Claptona,i innych,ktorych pominalem.Do tego sporo gangsta rapu,ale tylko do pierwszej polowy lat 90,pozniejszych wytworow nie da sie sluchac.Ale metalowcy-hardkorowcy troche mnie denerwuja,a to z tego powodu,ze sa malo tolerancyjni muzycznie,vide:
Cytat:
Nie nawidze zadnych mandaryn danezelow i takich zjawisk jak ich trzy najchetniej bym ich wyrznal w pien

Owszem,to papka,ale wybijanie ludzi w pien,za to ze graja "muzyke",zbyt inteligentne nie jest.

Wiem ze nudze,nie jestem tru,i ogolnie doopa za mnie,ale mimo wszystko dziekuje za uwage.
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 21:38
Temat postu:
temat zszedł na offtop, więc proszę o opanowanie się!
co do naszego nowego kolegi, to wiedz ze posty się EDYTUJE i nie musisz odpisywać na każdy z nich, poczekaj trochę lub je tylko przeczyta, proszę
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 22:34
Temat postu:
sama sie opanuj. co to za forum bez oftopow?

joker - ahahaha ;D nie przeszedles testu.
swoja droga pedalski pop to nie mandaryna. mandaryna to tandetny pop? dance? dicopolo?
altruista - Sro 26 Paź, 2005 22:43
Temat postu:
Mala - gwoli scislosci, nie ma czegos takeigo jak 'psychorap' - to po prostu polska nazwa horrorcore

scv napisał/a:
Prawdziwy METAL się nie wysławia tak jak Ty, Twoja wypowiedź jest typowa dla maniaka HH :D

e, a wiesz ze zalosny jestes? Slucham rapu [bo muzyka sie nazywa rap, zabciu] od circa dekady, i nie podoba mi sie przyrownywanie mnie do jakiegos fanboya tylko dlatego, ze slucham czegos co wielmoznemu sie nei podoba. Co wiecej, takie naskakiwanie na 'subkulture obok' [mimo iz czescia jakiejkolwiek subkultury sie nie czuje] uwazam za naprawde plytkie i szczeniackie. Chciales tym cos osiagnac, czy tylko piszesz zeby pisac?
Anonymous - Sro 26 Paź, 2005 22:48
Temat postu:
Moze utozsamil sobie jego wypowiedzi z typowym nastoletnim maniakiem polskiego "elo rapu"(hiphopolo,ot co),o inteligencji taboretu kuchennego.

Zeby nie bylo,nie kazdy HH jest gowniany,to samo tyczy sie rapu,sam zreszta lubie posluchac...
opętana - Sro 26 Paź, 2005 22:52
Temat postu:
peace xP
Metallica, The Doors, Slipknot, Behemoth...bla bla ; ]
Papierowa Tęcza - Czw 27 Paź, 2005 17:08
Temat postu:
JEDYNY SŁUSZNY I PRAWDZIWY BLEK TRU GRIMM ORAL ANAL METAL TO BEHEMOTH ]:<
NIE WIERZCIE INNYM ZESPOŁĄ! TYLKO BEHEMOTH DOPROWADZI WAS DO OSTATECZNEJ PENETRACJI!

A no i HONOR jest wyjeżysty biggrin
opętana - Czw 27 Paź, 2005 18:19
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
JEDYNY SŁUSZNY I PRAWDZIWY BLEK TRU GRIMM ORAL ANAL METAL TO BEHEMOTH ]:<
NIE WIERZCIE INNYM ZESPOŁĄ! TYLKO BEHEMOTH DOPROWADZI WAS DO OSTATECZNEJ PENETRACJI!

A no i HONOR jest wyjeżysty biggrin

no nie? xDDD Behemoth wymiataaa woahhhh!! potęga! :>
Anonymous - Czw 27 Paź, 2005 18:40
Temat postu:
Za duzo metalu skutecznie odmozdza? :<
opętana - Czw 27 Paź, 2005 18:45
Temat postu:
coś nam sugerujesz?;p
kicp - Czw 27 Paź, 2005 19:40
Temat postu:
sluchanie - nie. Wychwalanie go pod niebiosa i podniecanie nim na kazdym kroku - w pewnym sensie, tak.
a behemoth wcale nie jest najlepsza kapela metalowa
opętana - Czw 27 Paź, 2005 19:55
Temat postu:
Yan napisał/a:
Taa,chcialem zasugerowac ze zarty typu blek tru grim oral anal strasznie mnie [cenzura],i sam moim zdaniem zalosne.Krowy doic!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....pech ; ]

Cytat:
a behemoth wcale nie jest najlepsza kapela metalowa

to najlepszą black metalową ;p heheh Wink
nie no owszem, inne kapele tez są niezłe Wink nie mowie, ze nie
alien_spox - Sob 01 Kwi, 2006 12:55
Temat postu:
Słucham i metalu, i rocka, to najlepsze gatunki. Z metalu lubie Rammstein, SOAD i Metallike. Z rocka Linkin Park, Bon Jovi, The Police, U2, Foo Fighters, POD, Limp Bizkit, Coldplay, Depeche Mode, The Beatles, Pink Floyd, Queen, Republike, The Doors i Deep Purple.
Anonymous - Sob 01 Kwi, 2006 15:43
Temat postu:
i masz tragiczny nick

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group