Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - ich troje

olKa - Wto 01 Lip, 2003 12:14
Temat postu: ich troje
jestes fanem ich troje????????????????????????
Anonymous - Wto 01 Lip, 2003 15:19
Temat postu:
Ja z zespołu tylko Anie toleruje
Dusia - Czw 03 Lip, 2003 02:17
Temat postu:
Ja Ani jeszcze dobrze nie znam ale Justynę też lubiłam, bo ona nie robiła afer, ani nie wtrącała się w nie tak jak reszta zespołu, a pozatym fajnie śpiewała, bo ona miała taki delikatny głos. Wink
panienka_wierzba - Czw 03 Lip, 2003 17:45
Temat postu:
ja żem wiecie nie za bardzo ich trojga lubiła, może kiedys, ale mi przeszło, to było tylko chwilowe zauroczenie Wink , na szczęście
Ulka - Sob 05 Lip, 2003 11:12
Temat postu:
Ja też nieprzepadam za ich troje....
Tim - Sob 05 Lip, 2003 12:39
Temat postu:
Nie lubie Jch Troje
Szalona - Sob 05 Lip, 2003 13:59
Temat postu:
Ja też ich nie lubie.
Anonymous - Pią 11 Lip, 2003 11:00
Temat postu:
Ja też nie. Słucham tylko metalu i nu-metalu, ale do popu nic nie mam, śpiew jak śpiew.
Jakby kogoś dziwiło, że ja tu wpadam co jakiś czas i przepadam na długo... Zapominam o tym forum, nie chce mi się, itp...
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 00:58
Temat postu:
Nawet nie wypowiadać przy mnie tej odstraszającej nazwy!
yenk - Nie 13 Lip, 2003 17:19
Temat postu:
Hmm... jakiegoś szanownego moderatorka prosze o jedno - dodanie opcji "NIE NAWIDZE ICH TROJE", bo tak to nie mam gdzie zagłosować biggrinbiggrinbiggrin
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 20:40
Temat postu:
Popieram Yenka!
Ulka - Nie 13 Lip, 2003 22:33
Temat postu:
Ja też Wink
Pan_Feanor - Pon 14 Lip, 2003 12:54
Temat postu:
I znowu ciekawa sytacja moi państwo.. ICH TROJE najpopularnijszy zespooł w POLSCE a 90% forumowiczów go nienawidzi i nietoleruje..... (czyżby znowu małą obłuda i udawanie kogoś innego w necie hm.....) JA ich Troje nie toleruje..... Zespół mnie nei interesuje i odpycha.. dopuki nie pakuje mi się z butami do domu za nie pakuje się z butami na nich....
Anonymous - Nie 20 Lip, 2003 18:43
Temat postu:
No dobra, ja też się przyznam - nienawidze ich troje, nie chciałam urazić ich fanów... Dziś ich troje gra w moim mieście Crying or Very sad Niech mnie ktoś przytuli...
Iśka - Nie 20 Lip, 2003 22:30
Temat postu:
szkoda że nie ma odpowiedzi: Nienawidzę Ich Troje !!! Bo ja osobiście ich NIENAWIDZĘ !!!!!!!!!!
Iśka - Wto 22 Lip, 2003 20:58
Temat postu:
yenk napisał/a:
Hmm... jakiegoś szanownego moderatorka prosze o jedno - dodanie opcji "NIE NAWIDZE ICH TROJE", bo tak to nie mam gdzie zagłosować biggrinbiggrinbiggrin

Jako nowy, szanowny moderator, dodałam opcję "nienawidzę Ich Troje", poczym szybko na to zagłosowałam biggrin
Kamix - Pią 15 Sie, 2003 15:22
Temat postu:
Ja lubie ich troje slyszalem ze w kielcach ma byc moze sie wybiore Razz
Villemo - Sob 23 Sie, 2003 14:39
Temat postu:
Bleeeeeeee!!! Ich Troje jest beznadziejne!!! Ja osobiście nie słucham i nie słuchałam tego chłamu, a tak do Pana Feanora to ciekawe na jakiej grupie wiekowej przeproowadzali badania, no bo tu średnia wieku wynosi 12-15
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 20:02
Temat postu:
Ja niezbyt teraz lubie ich troje ale plyty mam 2
BAD_BOY - Wto 30 Wrz, 2003 14:35
Temat postu:
Nienawidzę Ich Troje !!!!!
CHOMICZKAAA - Pią 17 Paź, 2003 22:15
Temat postu:
Ja lubiłam tylko Justyne,bo miała ładny głos i osobowość.Teraz ich troje to poprostu KICZ.To moje zdanie Laughing
klacz - Sro 19 Lis, 2003 23:05
Temat postu:
FEEEEEE!!!!To naj,najgorszy zespół jaki znam, poprostu ich NIENAWIDZĘ! Evil or Very Mad Głupek to są(wyr aziłam, tylko to, co czułam:D)
BigBrad - Pią 21 Lis, 2003 02:29
Temat postu:
Lubię Ich Troje ja jak zwykle zawsze odwrotnie Sad nie lubię Michała,
ale go toleruję naturalnie do pewnych granic.
Ania rulezz, Justyna też była wporzo Smile
MeGi111 - Sob 22 Lis, 2003 22:57
Temat postu:
szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje Smile
demolek - Sro 17 Gru, 2003 08:41
Temat postu:
Nienawidze...
No comets
rodzynka - Pon 05 Kwi, 2004 22:30
Temat postu:
o bosh nie tylko nie Ich troje !!!!!!!!!!!

chyba raczej AŻ TROje ( i o troje za dużo )
Paulka - Nie 06 Cze, 2004 14:24
Temat postu:
Fuuujj... nie nawidze ich troje.... no może Ania jest wporzo ale reszta a zwłaszcza Wiśniewski... ochyda.... az sie patrzyć na niego nie moge...
Nikita - Nie 13 Cze, 2004 09:26
Temat postu:
ich troje to gno** Upss....
BigBrad - Nie 13 Cze, 2004 09:28
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
ich troje to gno** Upss....
Autorka tego posta pewnie też Razz
Nikita - Nie 13 Cze, 2004 09:35
Temat postu:
[/quote]Autorka tego posta pewnie też Razz[/quote]

???????????????????????????
BigBrad - Nie 13 Cze, 2004 09:40
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Autorka tego posta pewnie też Razz[/quote]

???????????????????????????[/quote]Napisałem to tylko po to żeby Ci uświadomić, że Twoja wypowiedź bez konkretnego wyjasnienia (dość wulgarna moim zdaniem) może spowodować, że ktoś się poczuł obrażony takim postem Np. ja, ale pewnie i autorka tego topika i wiele innych osób, które dażą szacunkiem zespół Ich Troje a choć możesz w to nie wierzyć i tak zwolenników jest więcej niż bezmyslnych przeciwników i chamówm którzy na siłę robią zespołowi złą opinię choćby w prasie brukowej np. Super ekspresie to tyle na ten temat.
Chester - Nie 13 Cze, 2004 10:50
Temat postu:
NIENAWIDZĘ ICH TROJE Exclamation Exclamation Exclamation
Evil or Very Mad
BigBrad - Nie 13 Cze, 2004 20:22
Temat postu:
Chester napisał/a:
NIENAWIDZĘ ICH TROJE Exclamation Exclamation Exclamation
Evil or Very Mad
Przepraszam, czy na tym Forum jest jakiś moderator żeby pilnował REGULAMINU? Evil or Very Mad
krzyczeć to możesz u siebie w domu a nie normalnym ludziom na Forum do ucha Evil or Very Mad
spontan - Wto 15 Cze, 2004 13:25
Temat postu:
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.
BigBrad - Wto 15 Cze, 2004 13:57
Temat postu:
spontan napisał/a:
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.
Tak Ich Troje to przypałowy zespół tylko dziwne, że ma miał i mieć będzie miliony fanów cóż prawda jest bolesna dla tych nielicznych przeciwników, którzy za wszelką cenę chcą zdyskredytować wielkość zaspołu a twierdzenie, że MW jest bestalenciem jest niczym innym tylko zwykłą oznaką braku inteligencji
spontan - Wto 15 Cze, 2004 17:45
Temat postu:
król maciuś oh
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 14:17
Temat postu: zakała
ich troje to zakała ludzkości a szczegulnie wiśniewski
Anonymous - Pon 28 Cze, 2004 21:01
Temat postu: Re: zakała
[quote="sami10"]ich troje to zakała ludzkości a szczegulnie wiśniewski[/quote]Zakałą ludzkości są wszyscy, którzy nie mają odrobiny kultury sami będąc nikim mieszają innych z błotem ciekawy jestem ilu dzieciom pomogłaś czy możesz się pochwalić?
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? :roll:
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 09:46
Temat postu:
gość nazwiska mozna pisać z małej litery jeśli sie nie ma szacunku dla kogoś a dla wiśniewskiego nie mamy szacunku ponieważ robi tandetną muzykę.
sami10 - Sro 30 Cze, 2004 14:59
Temat postu:
popieram Cię !
angel of berlin - Wto 06 Lip, 2004 16:57
Temat postu:
jakoś nie przepadałem za ich troje i dobrze:) bo ich muzyka nie była dla ludzi tylko dla ...nich samych. fuj.
_grzeszczulka_ - Wto 20 Lip, 2004 15:21
Temat postu:
Ich Troje na gilotyne! nienawidze ich troje! burackie dicko polo w wykonaniu jakiegoś downa w peruce!
_grzeszczulka_ - Wto 20 Lip, 2004 15:23
Temat postu: Re: zakała
sami10 napisał/a:
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? Rolling Eyes

jeżeli juz to sie pisze nie z DUŻEJ litery tylko z WIELKIEJ Confused a to jak on pisze to jest tylko i wyłacznie jego sprawa...
Luna - Wto 20 Lip, 2004 19:40
Temat postu:
Ja też nienawidzę Ich Troje to strraszny zespół ! JA lubiłam ich przez krótki czas ale zaprzestałam. Z pewnoscia nie polubilabym ich nawet na chwilę gdyby nie moja kuzynka Basia... Very Happy
Gościówa - Nie 25 Lip, 2004 16:09
Temat postu:
Ta sonda jest chyba źłezrobiona...no ale nic..zagłosowalam na to ostatnie...może nie tyle ze nienawidze ale nie lubię i tyle...ale ze nie bylo takije opcji zaznaczylam nienawidzę
d098 - Nie 25 Lip, 2004 22:32
Temat postu:
Ufff......... Ludziska czemu wy się takobrażacie????????
Szokuje mnie to że jak ktoś wypowiada się ostrzej na temat odpychającego uczucia jakim daży Jch Troje czy też Michała Wiśniewskiego ( zauważmy że pisze z DUŻEJ czy jak tam kto woli z WIELKIEJ Laughing ) to jego zwolennicy rzucają się na niego jak stado sępów.
LUDZIE to jest prywatna wypowiedz "ja mam takie zdanie a ty takie możesz je skrytykować ale nie obrażaj mnie" - to jest zasada której należy się trzymać Exclamation
Do BigBrad co cię tak napadło Question Rozumiem że mogłeś się poczuć urażona ale dlaczego jesteś taki agresywny Question Oni nie mówili o tobie tylko o zespole - jak już ktoś powiedział na forum "O gustach się nie dyskutuje".
Czyżbyś stosował zasade " Najlepszą obroną jest atak " Twisted Evil Question Exclamation
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 18:02
Temat postu: ...
Będe szczery. Poporstu ich nie lubie!!!!!!!!!
Buziaczek - Pon 30 Sie, 2004 11:06
Temat postu:
Nie nawidze ich troje Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Nikita - Sob 23 Paź, 2004 19:12
Temat postu:
MeGi111 napisał/a:
szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje Smile

Megi111 urodziłaś się 9 września , wtedy kiedy Michał Wiśniewski ....
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 08:55
Temat postu:
Ja wam coś powiem. Michał Wiśniewski to idiota. Pisze piosenki nie dla fanów ale dla kasy. Michałowi skończyły się pomysły to teraz Mandaryna będzie zap*****ać dla kasy.
Malvina - Nie 24 Paź, 2004 11:55
Temat postu:
Ojoojojj Weroniko ! Nie można przeklinac ! a szczegolnie w takim wieku:>>
Ja myslęże pisze piosenki dla SIEBIE... no bo przyznaj że w Polsce jest b. mało jego fanow. Idiota..idiota... dlatego ze myślisz ze pisze piosenki dla kasy? Chyba nie rozumiesz tego slowa za bardzo...
Mandaryna..hm.. w programie Kuby Wojewodzkiego nie była taka glupia... fajna.. jej się podoba muzyka ktorą spiewa.. jakby robiła to wszystko dla kasy to by się przeniosla na inny typ muzyki.
Naomi - Nie 24 Paź, 2004 12:01
Temat postu:
Kiedyś moze lubiłam, ale to stara bajka. Teraz nie mogę tego słuchać Neutral
zazulita - Nie 24 Paź, 2004 12:10
Temat postu:
Ja nie cierpię Ich Troje. Uważam, że jest to jeden z najgorszych zespolów!!
Nikita - Nie 24 Paź, 2004 14:33
Temat postu:
Co do Mandaryny - żony Wiśniewskiego , moim zdaniem nie umie śpiewać. Nienawidzę muzyki typu dance . Ale najbardziej denerwuje mnie w niej to , że śpiewa cudze piosenki !
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 15:37
Temat postu:
Cudze?! Coś o tym słyszałam, ale nie bardzo się przejęłam. A po za tym według mnie, bo ja jako osoba naginająca język angielski takze wyczuwam gdy ktoś źle cuś wypowiada to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...
Malvina - Nie 24 Paź, 2004 19:11
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...

A może to tak specjalnie ?;D
mroweczka - Pon 25 Paź, 2004 13:54
Temat postu:
Oj Weronika,Weronika...
Ty chyba za bardzo nie wiesz co mówisz. To nie można tak powiedzieć "Wiśniewski to idiota". On na pewno nie śpiewa(ł) dla kasy. Pomagał dzieciom,nie tylko śpiewał. Jego głos i piosenki nie były najgorsze po porstu nie trafił w mój gust. A czy jak wszyscy lubiliby Wiśniewskiego też mówiłabyś,że to "idiota"? Co on takiego zrobił?
Mandaryna-hm...No też chce mieć swoje pięć minut....Ja sądzę,że ma głos gorszy nawet od Wiśniewskiego i zgadzam się z Wami,że troche tak...hm "nie trafia w rytm"...Moim zdaniem nie uda jej się ale kto powiedział,że zapieprza dla kasy?
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 14:11
Temat postu:
Malvina napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...

A może to tak specjalnie ?;D

Nowa moda-na totalne beztalęcia, za kilka lat wszyscy piosenkarze będą jak mandaryna śpiewać nie rytmu, a ten trend będzie się zwał "Shit in the Poland" ^^
Kinga - Pon 25 Paź, 2004 14:54
Temat postu:
Cze
Tak ... nastała moda na kicz ... kit i kaszanę
Jeee ...
Mała - Pon 25 Paź, 2004 21:09
Temat postu:
wy myslicie ZE KTOKOLWIEK z super przemyslu, showbiznesu i extra modnej muzyki robi co kolwiek bez pieniedzy? taa... wszystkie te dobroczynne akcje juz sa pod publike.. tak trudno jest znalezc cos prawdziwego.. a nie scieme..
mandaryna napewno by niepowiedziala ze nielubi muzyki ktora spiewa.. poco odbierac samej sobie fanow? teraz zadko kto jest szczery w tv.. wszyscy pieprzsa bzdury, wszyscy chca kase. wyscig szczurow. a to nowe reality show, a to nowe cos..
trudno znalezc zespoly ktore graja muzyke dla siebie..ktore niechca byc komerchą..
niedawno doweizdialam sie ze jest bar 3.. czy tam 5.. juz niewiem.. jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne.. chociaz niezdziwie sie jesli on tez tak sie zachowuje pod publiczke.. dla kasy.. jak kazdy.. a kto by sie normalnie zachowywal?
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 22:30
Temat postu:
No ja to nienwidzę Ich Troje Wink A co do komercji to jednymi z nielicznych zespołów/wykonawców, które grają dla ludzi, a nie dla kasy jest (była) PFK, Kalibe44 oraz DKA Wink
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 12:00
Temat postu:
Noid napisał/a:
No ja to nienwidzę Ich Troje Wink A co do komercji to jednymi z nielicznych zespołów/wykonawców, które grają dla ludzi, a nie dla kasy jest (była) PFK, Kalibe44 oraz DKA Wink

DKA jedst świetny mimo, ze nie lubię HH to DKA byl swietny, hcociaż go dużo ludzi skreśliło, bo grał jak chciał, a nie tak jak powiedeziałeś pod publikę.
Ja chociaż jestem fanatyczką komerchy zwanej Metalliką, która się poprawiła od RE/load to nadal można powiedzieć o niej, ze jest komercyjna, ale kawał dobrej fuchy odwalili. No alew racając do tego vzego szukam w muzyce to często lubię słuchać zespołów mniej znanych, albo tych mniej komercyjnych. Uwielbiam Battlelore, pewnie nie wieleosób słyszało o tym zespole, At-the drive in słyszałam wcześniej, ale James kiedyś powiedział, ze jest to swietny zespół. O Children... tez nie można powiedzieć, ze komercyjni do bólu są.
Malvina - Wto 26 Paź, 2004 12:35
Temat postu:
O tak.. DKA i Kaliber44 ;]]
Mała napisał/a:
jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne..

Zgadzam się... szczery czlowiek jakich malo :]
Kinga - Wto 26 Paź, 2004 15:52
Temat postu:
Cze
A czy nie przeraża was to ?
Mam na myśli tą sztuczność ?
Sztucznośc w uczuciach pomijając już nawet kochanie lodówki (reklamy) czy też zmywarki jako członków rodziny

Czy nie przeraża was to że tak naprawde nie możecie odgadnąc uczuć innych
nie wiecie czy usmiech ejst szczery
czy chociaż ta osoba mówi TAK, nie myśli w głębi NIE
Pulkownik Nikt - Wto 26 Paź, 2004 16:10
Temat postu:
Cytat:

"...A czy nie przeraża was to ?
Mam na myśli tą sztuczność ?
Sztucznośc w uczuciach ..."

Nie. Nie widze w tym nic strasznego. Aby czlowieka do czegos dobrowolnie przekonac nalezy w nim wywolac pewne uczucia pozytywne zwiazane z tym Wink .
No i na tej zasadzie reklamy oraz aktorzy show mani itp. robia ludzi w bambuko nieraz:)
Wiekszosc ludzi nie zastanawia sie nad swoja decyzja i ufa przeczucia
Cytat:

Czy nie przeraża was to że tak naprawde nie możecie odgadnąc uczuć innych
nie wiecie czy usmiech ejst szczery
czy chociaż ta osoba mówi TAK, nie myśli w głębi NIE

Znow nie Smile. Co mnie ochodza uczucia aktora grajacego w reklamie? ;/ Przedstawia co mial przedstawic i tyle. No chyba ze chodzi ci o osoby w prawdziwym zyciu. Tez mam to gdzies. Skoro ktos mnie nie lubi i udaje ze jest inaczej to juz jego sprawa ze jest jaki jest. Dlatego ja nigdy nikomu w realnym swiecie nie ujawniam sie , nie przedstawiam swoich uczuc oraz sekretow.
Kinga - Wto 26 Paź, 2004 16:21
Temat postu:
Cze
Nie chodzi mi o reklamy czy o aktorów to był przykład
Chodzi mi o to że ludzie moga przed nami grać ... a my nawet o tym nie wiemy
a potem się wykręcą i zostaniemy sami

Poprostu dzieki takiej grze gdy ktoś jest łatwowierny łatwo go przekonac że nasze intencje są dobre
Pulkownik Nikt - Wto 26 Paź, 2004 16:25
Temat postu:
A to juz sie nazywa naiwnosc Smile
Poprostu sa ludzie podli i nie ;P Nie ma o czym rozmawiac:)
Kinga - Wto 26 Paź, 2004 16:26
Temat postu:
Cze
Tak a takie granie nazywa się wykorzystywaniem
Anonymous - Wto 26 Paź, 2004 16:29
Temat postu:
Kiedyś jeden chlopak, który z reguły gra przed ludźmi strasznie mnie zranił, ale na szczęście nie pokazałam tego po sobie tylko wszystko obruciłam na swoją grę. Mimo, ze byłam zraniona nie chciałam wyjść do teog na idiotkę
Mała - Wto 26 Paź, 2004 19:04
Temat postu:
a ja polecam książke "wywieranie wpływu na ludzi"
roger-1989 - Pią 26 Lis, 2004 23:06
Temat postu:
ich troje bez komentarza bo mnie zbanuja za wulgaryzmy
Inteligencja - Sob 27 Lis, 2004 10:06
Temat postu:
Nie tylko za wulgaryzmy, złotko ;P.

Sam zagłosowałem na ostatnią możliwość...
Elun - Nie 28 Lis, 2004 18:35
Temat postu:
no comment bo jak zaczne opowiadac normalnie o mojej "milosci" do nich, to sie lepiej powstrzymam, bo te forum odwiedzaja takze mlodsze osoby Smile i jeszzce mi ostrzezenie wlepicie hehe Wink
Anonymous - Nie 28 Lis, 2004 18:43
Temat postu:
A ja wam powiem ze was wogle nie rozumiem.... przeciez nie ocenia sie czlonkow zespolu ale piosenki jakie spiawaja!! a tutaj wczyscy oceniaja michala justyne jacka..Smile mi tam ich troje nie przeszkaza zrobili kariere no i wisi mi to... tej muzyki mozna posluchac tak dla relaksu ... a michal to rowny gosc fajnie jedzie po durnych politykach!!!!!! i nie zaznacze nic w tej ankiecie bo nie oceniam zespolow ale piosenki!!
Elly - Nie 28 Lis, 2004 18:58
Temat postu:
Ja NIE NAWIDZE ICH TROJE i to też zaznaczyłam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group