Dzieci OnLine
Na luzie... - Wróżka hmmm
weraa - Pon 31 Paź, 2005 20:48
Temat postu: Wróżka hmmm
Niewiedziałam gdzie umieścić ten temat to postanoiwłam ze właśnie umieszczę go w tym dziale=]......No więć tak dzisiaj na gg napisała do mnie jakaś Zdzisława:p i tam mi napisła zebym wysłaał sms o tresci Wrocka na numer ***** a dowiem sie co mnei spotka w nastpenym tygodniu...oczewiwscie jej neiwierzyłam a ta mi kazała zadac pytanie a odpowie za darmo na nie..no to ja sie jej pytam w kim jestesm obecniej zakochan i czy cos ztego wyjdzie=] i jak sie okazła napisała wszystko prawda az mnei zdziwiło no to dała mi jeszce 5 pyatcn nieważne jakich:P i je3j zadałam nawet takei co tlyko moja rodzina o tym wie a ona mi wszystko napisała jakby wszystko wiedziała o moim zyciu i mojej rodzinie...ja sie pytam dlaczego napisała do mnei a ona ze wie ze ja teraz potrezbje szczesci bo w nie nie uwierze i zebym sie cieszyła zyciem bo inaczej to długo nei pozyje....Tak to prawda ostanio mam mały metlik w głowie co do zycia i w ogole jestesm =( i nie mam humoru ale potem nagle napisła a teraz znikam z twojego zycia...na zawsze..i pamietaj o moich radach i czasem odczujesz moja obecnosc...zegnaj na zawsze....I znikła =( ...Teraz nieiwme co ja mam o tym wszystkich myśleć bo wszystko prawde napisała i w ogole wiedziła ze jestes m tearz nieszczesliwa=(....Ale dziwne ze akurat do mnei napisła i ze mnei tak znła i w ogole tak wywrózyła mi z gg=/ troche wydaje mi sie to dziwne i zastanawiam sie jak to możliwe ??
a co wy o tym myślicie???MOja kumpela mowi ze moze to jakis anioła PAn Bóg zesał bo wiedział ze potrezbuje pomocy
....hehe....eehhh nieiwem co teraz myśleć mam o tym wszystkim
sylvia - Pon 31 Paź, 2005 21:07
Temat postu:
Jest to conajmiej dziwne
, może ktoś z twojej rodziny nabija się z Ciebie lub to Bóg który zesłał Ci anioła przez gg
w co bym naprawde wątpiła. Może to twoja kumpela, która robi sobie żarty.
Iśka - Pon 31 Paź, 2005 21:14
Temat postu:
Najprościej sprawdzić to można tak, że dałabyś komuś postronnemu nr gg (ona sie na gg do Ciebie odezwała, tak?)tej... Zdzisławy i żeby on sprawdził czy jego życie tez tak doskonale zna
Prawdę mówiąc myślę, że ktoś kto Cie dobrze zna zrobił sobie jajca, ale sama przyznam wierzę w los i przeznaczenie. A więc skoro coś takiego jest istnieja na pewno ludzie którzy umieją je rozszyfrować. Aczkolwiek nie sądzę, żeby miały na imię Zdzisia i biegały po gg i przepowiadały przyszłość i znały czyjeś uczucia
Pozdrawiam.
Anonymous - Pon 31 Paź, 2005 21:24
Temat postu:
jakas Twoja kolezanka/przyjaciolka dobrze Cie zna, i wiedzaiala, ze moze Ci pomoc takim czyms.
Anonymous - Wto 01 Lis, 2005 09:56
Temat postu:
O wróżce przez gg jeszcze nie słyszałam
weraa - Wto 01 Lis, 2005 16:16
Temat postu:
No więc tak moja koleżanka nie mogła to być bo ona gadała ze mną na gg wtedy i niektóre rzeczy co mi ta niby wróżka pisała to nikt o tym niewiedział więc...pisała nawet ze teraz mamy goscia w domu i czesc naszej rodziny nie jest zadowolona i to prawda:p a tlyko moja rodzina o tym wiedziała a kazdy był w domu i sobie jaj nie mógł robić ani ktoś z bliskich.....Ale moja siostra po przeczytaniu tego sie smiała ze to niemożliwe ze wroźka tak na gg itd:p....No własnie ja tez w to niewierzę a więc....Wydaje mi sie to dziwne ale nikt do niej nei może napisac bo albo raz się wyśwetla ze nei ma takeigo numeru na gg=/ albo cały czas jest ten numer niedostepny.....
Anonymous - Wto 01 Lis, 2005 17:26
Temat postu:
moze to siostra? ;]
Anonymous - Wto 01 Lis, 2005 18:32
Temat postu:
to zadaj jej pytanie takie na ktore nikt procz Ciebie nie zna odpowiedzi
ani nikt z rodziny ani kolezanka ;]
albo: jaką ocene dostanę ze sprawdzianu z matmy ;]
opętana - Sro 02 Lis, 2005 13:22
Temat postu:
czy to ptak? czy to samolot? nie! to łos superktoś ;]
moze akurat miała farta, ja bym odrazu taka zablokowała....
Anonymous - Sro 02 Lis, 2005 14:24
Temat postu:
Możesz podać jej numer ... =D Wróżki .. hmmm ... Moim zdaniem nie istnieją, mogą to być tylko zgrywy ... HyHy =)
weraa - Czw 03 Lis, 2005 22:33
Temat postu:
Nie zapytam sie jej już ani nic bo ona jak to naisła Znikła zmojego zycia na zawsze..a na GG jest zawsze niedostepna jak napisłam do neij z eby mi odpisła jak bedzie dostpena to nic=/
hehe a co do podania numeu gg to niewiem nieiwme
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group